- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.901
Bir şey söyleyeyim mi, bende de var o. Onu unutmuşumArttırıyorum ben bunların yanında göğüs pedi de aldım Bu çabamıza inşallah sütler fışkırır da aldıklarımıza değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey söyleyeyim mi, bende de var o. Onu unutmuşumArttırıyorum ben bunların yanında göğüs pedi de aldım Bu çabamıza inşallah sütler fışkırır da aldıklarımıza değer
Şükür görüşmüyorum pek ona sorsan az kilo almış ve karnı azmış ama kaynanam ve görümcem şey eltinden iyisin o baya şişmişti diyor. Ben onun gebeliklerini görmedim çünküBeni de eltim ilk gördüğünde 'ayyy nasıl şişmişsin' demişti..
Ata benimki daha doğurmadım Ali Barlas geldi
Ben her gün parkeleri süpürüyorum Dyson ile, halıları arada bi eşim hallediyo zaten az halımız var, haftada bir veya iki haftada bir de eşim paspas yapar. Onun dışında rutin çamaşır vs kurutma olduğu için asmakla da uğraşmıyorum. Yemeği eşim geldikten sonra yapıyoruz genelde bazen ben gündüz yapıyorum bi şeyler. Başka iş yapmıyorum valla hiç uğraşamam banyo temizliği hep eşimdeydi, wc temizliği de gördükçe işte sleepy bezler az çamaşır suyu, yeterKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Eskisi kadar aktif değilim hatta sıcak olduğu için bazen yemek bile yapamıyorum. Klimalı odadan bile çıkamıyorum gerçi bile kâr etmiyorda. Her gün yaptığım işleri hafta da 2/3 kere yaparsam eyvallah genel olarak eşim ve büyük oğlum yapıyor çoğu şeyi sagolsunlarKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Akşama kadar bazen hiç oturmadigim oluyo eşim ve 3 çocuk devamlı yemekhane işletiyor gibiyim ama şükür belim ağrıyor Ve yalancı kasılmalar eşim işi olmadiginda yardımcı oluyor ama şu ara bahçede çocuklara birşeyler yapıyor devamlı o da çok yorgun yani yapabildigim kadar yapıyorum bende şükür hastane cantam bebeğin esyalari falan hazır gerisi de takdiri ilahi benim eşimde boşver yorma kendini diyor onlara kalsa evi götürse önemli değilKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Ben aldim ebebekten 925 ayar canim insallah bakalimKızlar selam gümüş göğüs ucu kapağı alan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürün?
Nasil kullaniliyor canim yaİlk gebelikte kullandım kesinlikle kullanılmalı derim ben hem yara hem hassasiyet hiç yaşamadım
Hamileliğin başından beri süpürgeyi eşim yapıyo sağolsun ben sadece buharlı temizleyiciyle arkasından siliyorum toz alıyorum falan dinlene dinlene tabi. Yemeği de yapıyorum onlar zorlamıyo. Genel olarak hareket halindeyim ev zaten iki katlı olunca devamlı in çık aktif oluyorum. Doktorum da riskli bir durum olmadığı için aktif olmamakla ilgili bi şey demedi. Kendimi yormadan yapıyorum çoğu işi o yüzdenKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Yaaa ben herseyi yika onu yikamadim suanda yikildim vallahi nasil atladimYok ben yıkamadım küçük hurçları diyorsanız eğer, iyice sildim sadece
Evet ya vallahi hayirlisiyla saglikla gelsinler hepsi yavrularinChucky10 Nasıl oldun ne durumdasın?
Bende de hem bu kalkan hem gümüş kapak hem de lansinoh krem var. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışık
Günlük evi süpür, banyoyu temizle, evi mopla arada alıyorum, haftada da 2 3 çamaşır yıkanıyor. Eşim normalde yardımcı ama kendisi polis, onu evde bulmak biraz zor Günlük iş yapmam inanmazsınız belki ağırlaştığımdan dolayı 3 4 saat sürüyor, çabuk yoruluyorumKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Robot süpürge silip süpürüyor 2 günde 1. Ama ben ev içinde aktifim. Çamaşır, yemek falan derken dediğin gibi biraz yap biraz dinlen modumda oluyor. Kendimi çok alıştırmıyorum yatmaya. Çünkü 1 ay çalışmam lazım. Okulda dinlenme vaktim olacağını sanmam. Doktorum da çalışmamda bir sakınca görmedi zaten.Kızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Elini cektiğin an ev daha çok pisleniyo o yüzden dinlene dinlene yapıyorum hemen nefesim kesiliyo 2 günde 1 yüzeysel süpür sil toz alma vs.yemekti camasır mecbur yapıyoz.dip köşe büyük temizlik yapacaksam da eşimle beraber yapıyoruz.evde fazlalığı sevmem esya kıyafet ıvır zıvır ne varsa elime geceni atarım tıkış tıkış olunca iş bitmiyoKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.