• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba dahiliyeye gittim bugün alt değerim 63 ast değerim 37 çıktı doktor kadın doğuma git karaciğer enzimlerin yükselmiş dedi çok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı yoksa gebelikte bu değerler normal mi lütfen bilen cevap versin 🥺
Evet benim de sizin kadar olmasa da yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirmişti ilaçlardan olduğunu söylemişti kendi doktorum da kullandığım vitaminlere bir süre ara verdim kendiliğinden düştü ama doktorumun haberi olmadan kendimce bırakmıştım vitaminlerimi 2 hafta sonra tekrar kan verdim baya düşüş olmuştu değerlerimde

Ya kızlar vallahi kasılma dediğiniz şeyler nasıl bir şey ben anlamadım benim de kasılıyorda ben mi anlamıyorum acaba bilmiyorum 🤷‍♀️ daha Nst ye de sokmadı doktor beni 33. Haftadayım. Sancım kasılmam olurda anlamam diye tırsıyorum. Doktor bir sorun yok diyor her gittiğimde ama anlamadım yani 🥲

Evet benim de sizin kadar olmasa da yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirmişti ilaçlardan olduğunu söylemişti kendi doktorum da kullandığım vitaminlere bir süre ara verdim kendiliğinden düştü ama doktorumun haberi olmadan kendimce bırakmıştım vitaminlerimi 2 hafta sonra tekrar kan verdim baya düşüş olmuştu değerlerimde
Teşekkür ederim

Ya kızlar vallahi kasılma dediğiniz şeyler nasıl bir şey ben anlamadım benim de kasılıyorda ben mi anlamıyorum acaba bilmiyorum 🤷‍♀️ daha Nst ye de sokmadı doktor beni 33. Haftadayım. Sancım kasılmam olurda anlamam diye tırsıyorum. Doktor bir sorun yok diyor her gittiğimde ama anlamadım yani 🥲
Ya bende senin gibiydim hayta 33. Haftadayım geçen hafta gribe girdim heralde ben anlamıyorum diye bebek hareketlerinin videosunu galan attım hatta ama kasılma hissediliyormuş merak etme bugün nts ye girdim kasılma falan çıkmadı aslında randevum 35. Haftada ben bi acile geldim baş dönmesi aşırı terleme falan

Bende hem kasilmayi hem de su gelmesini (sızıntı olursa) anlamam diye düşünüyor ve geriliyorum. Çünkü aylardır sürekli akintim var

Ya bende senin gibiydim hayta 33. Haftadayım geçen hafta gribe girdim heralde ben anlamıyorum diye bebek hareketlerinin videosunu galan attım hatta ama kasılma hissediliyormuş merak etme bugün nts ye girdim kasılma falan çıkmadı aslında randevum 35. Haftada ben bi acile geldim baş dönmesi aşırı terleme falan
İşl Nstye girince bende idrak edicem sanırım. Ben hala işe de gidiyorum orada falan olmaz inşallah 🥹

Kızlar Kasılmayı tarif edecek olsanız nasıl edersiniz? Ben de anlamam diye korkuyorum da 🥲 Doktorum bugün karnın çok sertleşiyo mu diye sordu mesela evet dedim gün içerisinde taş gibi olduğu zamanlar oluyo ama sonra geçiyor dedim. Sertleşme olması normal ama takip et sayısı 10’u geçerse bilgim olsun dedi. Bu karın sertleşmesinin kasılmayla ilgisi varmış rahim doğuma hazırlıyo kendini o yüzden dedi sizlerin de kasılma dediğiniz karın sertleşmesi mi yoksa böyle gaz sancısı ağrısı gibi bir şey mi

Bende hem kasilmayi hem de su gelmesini (sızıntı olursa) anlamam diye düşünüyor ve geriliyorum. Çünkü aylardır sürekli akintim var
Ondan bende korkuyorum su gelmesini nasıl anlayacağım acaba hala işe de gidiyorum doktor gidebilirsin sıkıntı yok dedi 32 de Nst ye giricem diye düşünerek gittim 34de giriceksin dedi 🤷‍♀️ ben de sıcak basması ve akıntı ile birlikte iç çamaşırım çok ıslanıyor umarım anlarım🤷‍♀🥹

Fotoğrafını atayım hemen. Tüm karnım taş gibi oluyor, iç çekilmesi gibi bir his böyle rahatsız edici, nefes kesici gibi. Göbek sanki vücudumun parçası değilmiş de çıkarıp yana koyabilecekmişim gibi oluyor ve o anda konuşmak da zorluyor.

Eklentiler

• IMG_4079.jpeg
    IMG_4079.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 100
Ondan bende korkuyorum su gelmesini nasıl anlayacağım acaba hala işe de gidiyorum doktor gidebilirsin sıkıntı yok dedi 32 de Nst ye giricem diye düşünerek gittim 34de giriceksin dedi 🤷‍♀️ ben de sıcak basması ve akıntı ile birlikte iç çamaşırım çok ıslanıyor umarım anlarım🤷‍♀🥹
Bana gülceksiniz ama ben de suyum ya çişimi yaptığım ana denk gelir de anlamazsam diye düşünüyorum bazen 😂😂

Fotoğrafını atayım hemen. Tüm karnım taş gibi oluyor, iç çekilmesi gibi bir his böyle rahatsız edici, nefes kesici gibi. Göbek sanki vücudumun parçası değilmiş de çıkarıp yana koyabilecekmişim gibi oluyor ve o anda konuşmak da zorluyor.
Aaa benim nerdeyse her gün bundan oluyor ama bir iki kez falan herhalde bide çok uzun sürmüyo geçiyor sanki hiç saymak da aklıma gelmedi .Ama bebek hareketinden hemen sonra da benzeri bsey oluyor ağrıyor ve çok sert oluyor ben hiç anlamıyorum galiba ya

Aaa benim nerdeyse her gün bundan oluyor ama bir iki kez falan herhalde bide çok uzun sürmüyo geçiyor sanki hiç saymak da aklıma gelmedi .Ama bebek hareketinden hemen sonra da benzeri bsey oluyor ağrıyor ve çok sert oluyor ben hiç anlamıyorum galiba ya
Evet benim de güçlü hareketleri sonrası mutlaka oluyor ama şu sıra baya saatte 4-5 kez oluyor. Bugün nst bağlandığında da pek hareketliydi zaten hatta hıçkırık bile tuttu cihaz bağlıyken. Belki ondan büyük sancılar çıktı diye düşünüyorum

Benim 10’un üzerinde oluyor ya bugün takip ettim de doktoruma söylücem söyle demişti çünkü muhtemelen nst ile bakmak isteyecek söyleyince

Sanırım benim de bazen bundan oluyor amaa günde 1-2 kere falan okşayınca hemen hareket edip düzeliyor bebek ve boğazıma basılıyor gibi oluyor nefes alamıyorum gibi hissediyorum 🤔

Sanırım benim de bazen bundan oluyor amaa günde 1-2 kere falan okşayınca hemen hareket edip düzeliyor bebek ve boğazıma basılıyor gibi oluyor nefes alamıyorum gibi hissediyorum 🤔
Aynen benim de öyle oluyor uzanıp dinlenince fln geçiyor.Doktor da öyle demişti eğer geçmezse bebek hareketinde azalma olursa gel demişti.Carsamba günü şehir dışına cikicaz o yüzden gitmeden gel bakalım dedi nst ye bağlayacak ilk defa

Benim 10’un üzerinde oluyor ya bugün takip ettim de doktoruma söylücem söyle demişti çünkü muhtemelen nst ile bakmak isteyecek söyleyince

İlk zamanlar sadece ayağa kalktığımda, merdiven çıktığımda falan oluyordu. Bir süredir soluma rahat bir şekilde yataken bile oluyor. Aslında düzensiz kasılmalar ama yine de hafta olarak çok gerideyiz daha.

İlk zamanlar sadece ayağa kalktığımda, merdiven çıktığımda falan oluyordu. Bir süredir soluma rahat bir şekilde yataken bile oluyor. Aslında düzensiz kasılmalar ama yine de hafta olarak çok gerideyiz daha.
31. Haftadayım ben de. Artık geceleri rahat uyuyamaz oldum sağıma dönüp uyumaya alışmışım soluma yatmakta zorlanıyorum uykum bölünüyor hep :( şimdiden böyleysem son haftalar nolcam acaba diyorum bazen

Gebeliginizin kaçıncı haftasında yüksek çıkmıştı acaba

31. Haftadayım ben de. Artık geceleri rahat uyuyamaz oldum sağıma dönüp uyumaya alışmışım soluma yatmakta zorlanıyorum uykum bölünüyor hep :KK43: şimdiden böyleysem son haftalar nolcam acaba diyorum bazen
Uyku sorunu bende de yeni başladı valla bebek gibi uyuyodum. Şimdi soluma yatmaktan zaten bacağım ağrıyo, sağa dönsem ayrı ağrı. Sırtüstü yatmayı çok özledim bazen gece sırtüstü yatmış oluyorum onda da nefesim kesiliyo. Neyse isyan etmicem :halay:

Back