- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.901
Nasil kullaniliyor canim yaİlk gebelikte kullandım kesinlikle kullanılmalı derim ben hem yara hem hassasiyet hiç yaşamadım
Hamileliğin başından beri süpürgeyi eşim yapıyo sağolsun ben sadece buharlı temizleyiciyle arkasından siliyorum toz alıyorum falan dinlene dinlene tabi. Yemeği de yapıyorum onlar zorlamıyo. Genel olarak hareket halindeyim ev zaten iki katlı olunca devamlı in çık aktif oluyorum. Doktorum da riskli bir durum olmadığı için aktif olmamakla ilgili bi şey demedi. Kendimi yormadan yapıyorum çoğu işi o yüzdenKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef.Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Yaaa ben herseyi yika onu yikamadim suanda yikildim vallahi nasil atladimYok ben yıkamadım küçük hurçları diyorsanız eğer, iyice sildim sadece
Evet ya vallahi hayirlisiyla saglikla gelsinler hepsi yavrularinChucky10 Nasıl oldun ne durumdasın?
Bende de hem bu kalkan hem gümüş kapak hem de lansinoh krem var. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışık
Günlük evi süpür, banyoyu temizle, evi mopla arada alıyorum, haftada da 2 3 çamaşır yıkanıyor. Eşim normalde yardımcı ama kendisi polis, onu evde bulmak biraz zorKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef.Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Robot süpürge silip süpürüyor 2 günde 1. Ama ben ev içinde aktifim. Çamaşır, yemek falan derken dediğin gibi biraz yap biraz dinlen modumda oluyor. Kendimi çok alıştırmıyorum yatmaya. Çünkü 1 ay çalışmam lazım. Okulda dinlenme vaktim olacağını sanmam. Doktorum da çalışmamda bir sakınca görmedi zaten.Kızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef.Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Elini cektiğin an ev daha çok pisleniyo o yüzden dinlene dinlene yapıyorum hemen nefesim kesiliyoKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef.Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Böyle birşey çoktı karşıma kuzum inşallah bekler yavrularHepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Ben yıkamadım sildim sadece iyice, fermuar yapısı filan bozulabilir diye düşündüm. Zaten kıyafetleri vs poşetli koydum direkt hurca koymadımYaaa ben herseyi yika onu yikamadim suanda yikildim vallahi nasil atladim
Gözünüz aydın, çok geçmiş olsunKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Geçen gün doktora bunu sordum ben arada kaçamak yapıyorum haberiniz olsun dedimBen dayanamayıp dondurma yedim yoksa agliycaktim hiç iyi değilimNe yiyeceğimi sapıttım diyetten midem bulandı gerçekten psikolojim çok etkilendi benim bu durumdan
Geçen gün doktora bunu sordum ben arada kaçamak yapıyorum haberiniz olsun dedimyaptığım zamanlarda da şekerim yükseliyor haliyle dedim o da dedi ki hep yukseklerdeyse dahiliyeye yönlendirmek gerekir dedi.Arada sırada oluyorsa sıkıntı yok dedi.Ben de arada aşırı canım istedgnde yapıyorum açıkçası bide benm genel olarak açlık sekeri sıkıntılı 105 in altına bir türkü inmiyorsa önemliymiş sanrm yani insülin fln gerekiyor anladgm kadaryla.İstahim çok fazla ve hiç bsey yiyememek beni mutsuz ediyor ben de böyle bir çare buldum.Zaten de hala kilo almıyorum sabitlendi hamilelikten beri 2 kilo , ama çok şükur bebiş alıyor almaya da devam eder inşallah sağlıklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?