2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hamileliğin başından beri süpürgeyi eşim yapıyo sağolsun ben sadece buharlı temizleyiciyle arkasından siliyorum toz alıyorum falan dinlene dinlene tabi. Yemeği de yapıyorum onlar zorlamıyo. Genel olarak hareket halindeyim ev zaten iki katlı olunca devamlı in çık aktif oluyorum. Doktorum da riskli bir durum olmadığı için aktif olmamakla ilgili bi şey demedi. Kendimi yormadan yapıyorum çoğu işi o yüzden

Bize düzenli gelen bir ablamız vardı temizlik ve ütü için. Ben 6.5 ay yatmak zorunda kalmıştım düşük riskimden dolayı, ablasız bir hiçtim o yüzden. Yemeği de çoğunlukla eşim, bazen de annem yapıyordu o dönemde. Ama şimdi ablayla yolları ayırdık taşındığı için. Evde de boya yeni bitti ve ustalar evi savaş alanına çevirmiş. Ben de annemden bugün döndüm eve. Yarın başka bir abla gelip temizleyecek ama önden minik bir müdahale kesinlikle gerekiyordu. Dinlene dinlene kabaca bir vileda yaptım o yüzden. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama dediğim gibi yapmam gerekiyordu. Eşim süpürdü, ben de sildim. Bir kısmını ondan gizli yaptım laf etmesin diye.
Daha bebiktonun giysilerini yerleştiremedim. Yarın temizlik yapılırsa o işi annemle halledeceğiz. Sonra hastane çantamı hazırlayıp oturacağım umarım.
Dinlene dinlene yaptıklarınızı anlatmanız vicdanımı rahatlattı şu an biraz

Günlük evi süpür, banyoyu temizle, evi mopla arada alıyorum, haftada da 2 3 çamaşır yıkanıyor. Eşim normalde yardımcı ama kendisi polis, onu evde bulmak biraz zor Günlük iş yapmam inanmazsınız belki ağırlaştığımdan dolayı 3 4 saat sürüyor, çabuk yoruluyorum

Robot süpürge silip süpürüyor 2 günde 1. Ama ben ev içinde aktifim. Çamaşır, yemek falan derken dediğin gibi biraz yap biraz dinlen modumda oluyor. Kendimi çok alıştırmıyorum yatmaya. Çünkü 1 ay çalışmam lazım. Okulda dinlenme vaktim olacağını sanmam. Doktorum da çalışmamda bir sakınca görmedi zaten.

Elini cektiğin an ev daha çok pisleniyo o yüzden dinlene dinlene yapıyorum hemen nefesim kesiliyo 2 günde 1 yüzeysel süpür sil toz alma vs.yemekti camasır mecbur yapıyoz.dip köşe büyük temizlik yapacaksam da eşimle beraber yapıyoruz.evde fazlalığı sevmem esya kıyafet ıvır zıvır ne varsa elime geceni atarım tıkış tıkış olunca iş bitmiyo

Böyle birşey çoktı karşıma kuzum inşallah bekler yavrular

Kızlar sabah mide bulantısıyla uyandım ishal olmuşum. Karnıma da ara ara ağrılar girince kasılma ağrısı mı ishal sebepli mi ayrımını yapamadım. Doktor Nst ye gönderdi kasılma çıkmadı. Reflör diye bir ilaç önerdi günde 3 öğün. Sonuçlar için aradığımda kanımda enfeksiyon olduğunu söyledi. Antibiyotik yazdı. Hastalığın çok başında olduğum için suyun azalması ya da değerlerinde düşüş yok diyor ister hemen başla istersen düzelmezsen dedi. Bu nasıl iş, şimdi zar zor iki patates haşlayıp yiyebildim. Bu tarz ishal erken doğumu da tetikler dedi. Ne yapıp nasıl başa çıkacağımı da bilmiyorum

Ben dayanamayıp dondurma yedim yoksa agliycaktim hiç iyi değilim Ne yiyeceğimi sapıttım diyetten midem bulandı gerçekten psikolojim çok etkilendi benim bu durumdan
Geçen gün doktora bunu sordum ben arada kaçamak yapıyorum haberiniz olsun dedim yaptığım zamanlarda da şekerim yükseliyor haliyle dedim o da dedi ki hep yukseklerdeyse dahiliyeye yönlendirmek gerekir dedi.Arada sırada oluyorsa sıkıntı yok dedi.Ben de arada aşırı canım istedgnde yapıyorum açıkçası bide benm genel olarak açlık sekeri sıkıntılı 105 in altına bir türkü inmiyorsa önemliymiş sanrm yani insülin fln gerekiyor anladgm kadaryla.İstahim çok fazla ve hiç bsey yiyememek beni mutsuz ediyor ben de böyle bir çare buldum.Zaten de hala kilo almıyorum sabitlendi hamilelikten beri 2 kilo , ama çok şükur bebiş alıyor almaya da devam eder inşallah sağlıklı bir şekilde

saygidegermisafirler kızlar gerçekten zaman ilerledikçe kendimizi kontrol altında tutmak zorlaşıyor, sizi çok iyi anlıyorum. çok delirdiğimizde sütlü tatlılardan az bir porsiyon kaçamak yapabiliriz sanki ama normal sınırlar içinde ise değerlerimiz. bir de kaçamak sonrası ev içinde ya da dışarıda bir 10 dk yürüyün derim. en azından aniden fırlamasını engeller.

yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla, 32-36 hafta arası şeker değerlerimiz iyice yükselme eğiliminde oluyormuş, 36. hafta sonrası daha rahat ilerliyormuş. ne kadar doğru bilemiyorum, dr'a sorup teyit almadım. ama ben kalan haftalarda elimden geldiğince kendimi tutayım diyorum. ya sabır diyelim, doğum sonrası için listemizi yapıp motive olalım

yaa herkes adının altına hamilelik imzası koysaa. birbirimize bakınca kaçıncı haftadayız, ne durumdayız görelim ben de yeni öğrendim, eylül annelerinde şöyle tarif etmişler, bilginize.

"Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…