• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Günaydın. ben aldım çok da rahat oldular. yalnız bir şey diyeceğim ben yıkayıp yıkamadığımı hatırlamıyorum :( normalde de unutkanım aslında ama şu sıra ayrı bi seviyedeyim, hiç bir şey hatırlamıyorum ya :( sanki yıkadım ama...

Günaydın. ben aldım çok da rahat oldular. yalnız bir şey diyeceğim ben yıkayıp yıkamadığımı hatırlamıyorum :KK43: normalde de unutkanım aslında ama şu sıra ayrı bi seviyedeyim, hiç bir şey hatırlamıyorum ya :KK43: sanki yıkadım ama...
Unutkanlık çok kötü ve bende de var bu aralar :((

bugün 32 hafta bitti tamamen, kontrolüm var nst bağlayacakmış. bir kaç gündür iyiyim çok kasılmam olmuyor. geçen hafta cumartesi gecesi sırt, bel ağrısı ve çok fazla kasılma yaşamıştım, acile gittim ama nst yok, biz bir şey yapamayız diyip göndermişlerdi. sanırım böbrek taşı düşürdüm, ona da baktıracağım bugün. umarım her şey yolundadır.

Ben de soranlara 70 diyorum ortalamasını alıp😅
Ay kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıkla

bugün 32 hafta bitti tamamen, kontrolüm var nst bağlayacakmış. bir kaç gündür iyiyim çok kasılmam olmuyor. geçen hafta cumartesi gecesi sırt, bel ağrısı ve çok fazla kasılma yaşamıştım, acile gittim ama nst yok, biz bir şey yapamayız diyip göndermişlerdi. sanırım böbrek taşı düşürdüm, ona da baktıracağım bugün. umarım her şey yolundadır.
Umarım her şey yolundadır canım :dua:

Ay kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıkla
Az kaldı biraz daha dayanalım ben de bu hafta biraz mental olarak çöküşte hissediyorum kendimi ben de artık bitsin istiyorum ama dayanalım az kaldı :)

Kızlar Selamlar,

Hastane çantasına koymak adına nasıl bir göğüs kalkanı aldınız?

Açıkçası benim bu konuda inanılmaz kafam karıştı. Kimi göğüs ucu merhemi ve sadece philips aventin göğüs kalkanını al diyor. Kimi yalnızca gümüş kapak almalısın onu kullanırken de krem kullanamazsın diyor. Kimisi doğum sonrası ilk aşamada philipsin göğüs kalkanını emzirmeden hemen sonra takmalısın çünkü ilk 10 gün süt çok kıymetli tek bir damla kayıp olmamalı o biriktiriyor, 10 günden sonra gümüş kapağı kullan diyor.

Açıkçası çok kafam karışık ve nasıl ilerleyeceğimi bilmediğim için yalnızca lansinohun kremini aldım, öyle başka bir şey de koyamadım :)

Philipsin bahsettikleri kalkanı da bu :

Kızlar Selamlar,

Açıkçası benim bu konuda inanılmaz kafam karıştı. Kimi göğüs ucu merhemi ve sadece philips aventin göğüs kalkanını al diyor. Kimi yalnızca gümüş kapak almalısın onu kullanırken de krem kullanamazsın diyor. Kimisi doğum sonrası ilk aşamada philipsin göğüs kalkanını emzirmeden hemen sonra takmalısın çünkü ilk 10 gün süt çok kıymetli tek bir damla kayıp olmamalı o biriktiriyor, 10 günden sonra gümüş kapağı kullan diyor.

Açıkçası çok kafam karışık ve nasıl ilerleyeceğimi bilmediğim için yalnızca lansinohun kremini aldım, öyle başka bir şey de koyamadım :)

Bende de bu kalkan + lansinoh krem var. Gümüş kapak almadım. Umarım gerek kalmaz

Kızlar Selamlar,

Bende de hem bu kalkan hem gümüş kapak hem de lansinoh krem var. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışık 😂

Kızlar Selamlar,

Göğüs kalkanını pek önermedi benim görüştüğüm hemşireler ben de almadım, gümüş kapak yeterli bence. Yeterli gelmezse sonradan alırım

Back