- 9 Aralık 2023
- 854
- 1.008
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.861
Kızlar ya sabah ilk uyanınca 69 kiloyken yatmadan önce tartılınca 71 çıkıyorum. Bu hepinizde böyle mi 2 kilo mu yiyorum ben gün içinde ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok herhangi bisey hissetmiyorum tansiyonum da normalDoktorum bana ilaçlardan kaynaklı demişti kaşıntı falan var mı
İlla yemek değil ki su içiyoruz, hava aşırı sıcak ödem oluyor. Dün akşamdan beri mesela ellerim o kadar şiş ki havada nem çok olunca ben anında şişiyorum. Sen de öyle olabilirsin belkiKızlar ya sabah ilk uyanınca 69 kiloyken yatmadan önce tartılınca 71 çıkıyorum. Bu hepinizde böyle mi 2 kilo mu yiyorum ben gün içinde ya
Uykusu kaçan, uyuyamayanlardan merhaba! Halbuki şöyle karnımızdayken deliksiz uyuyabilme torpili geçseler ne güzel olurdu
Çok geçmiş olsun canımBirkaç gündür sol bacağım ve kalçam o kadar ağrıyor ki acıdan uyanıyoruum O torpil çook iyi olurdu
Aldım yıkadım canımKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Günaydın. ben aldım çok da rahat oldular. yalnız bir şey diyeceğim ben yıkayıp yıkamadığımı hatırlamıyorum normalde de unutkanım aslında ama şu sıra ayrı bi seviyedeyim, hiç bir şey hatırlamıyorum ya sanki yıkadım ama...Kızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Unutkanlık çok kötü ve bende de var bu aralar (Günaydın. ben aldım çok da rahat oldular. yalnız bir şey diyeceğim ben yıkayıp yıkamadığımı hatırlamıyorum normalde de unutkanım aslında ama şu sıra ayrı bi seviyedeyim, hiç bir şey hatırlamıyorum ya sanki yıkadım ama...
Aa süper emin olamadım dağılır mı falan diye :) ben de yıkayayım :))Aldım yıkadım canım
Aldım yıkadım canım, yıkarken fermuarlari kapalı yika amaKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Ben de soranlara 70 diyorum ortalamasını alıpİlla yemek değil ki su içiyoruz, hava aşırı sıcak ödem oluyor. Dün akşamdan beri mesela ellerim o kadar şiş ki havada nem çok olunca ben anında şişiyorum. Sen de öyle olabilirsin belki
Aldım canım kısa programda yıkadım öyle koycam bugün ütü yapıpKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Ay kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıklaBen de soranlara 70 diyorum ortalamasını alıp
Ben de başlayacağım yarın :) odasını yerleştirip çantayı hazırlamaya :)Aldım canım kısa programda yıkadım öyle koycam bugün ütü yapıp
Umarım her şey yolundadır canımbugün 32 hafta bitti tamamen, kontrolüm var nst bağlayacakmış. bir kaç gündür iyiyim çok kasılmam olmuyor. geçen hafta cumartesi gecesi sırt, bel ağrısı ve çok fazla kasılma yaşamıştım, acile gittim ama nst yok, biz bir şey yapamayız diyip göndermişlerdi. sanırım böbrek taşı düşürdüm, ona da baktıracağım bugün. umarım her şey yolundadır.
Evet yıkadım.Kızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?