- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.861
Aldım yıkadım canımKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldım yıkadım canımKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Günaydın. ben aldım çok da rahat oldular. yalnız bir şey diyeceğim ben yıkayıp yıkamadığımı hatırlamıyorum normalde de unutkanım aslında ama şu sıra ayrı bi seviyedeyim, hiç bir şey hatırlamıyorum ya sanki yıkadım ama...Kızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Unutkanlık çok kötü ve bende de var bu aralar (Günaydın. ben aldım çok da rahat oldular. yalnız bir şey diyeceğim ben yıkayıp yıkamadığımı hatırlamıyorum normalde de unutkanım aslında ama şu sıra ayrı bi seviyedeyim, hiç bir şey hatırlamıyorum ya sanki yıkadım ama...
Aa süper emin olamadım dağılır mı falan diye :) ben de yıkayayım :))Aldım yıkadım canım
Aldım yıkadım canım, yıkarken fermuarlari kapalı yika amaKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Ben de soranlara 70 diyorum ortalamasını alıpİlla yemek değil ki su içiyoruz, hava aşırı sıcak ödem oluyor. Dün akşamdan beri mesela ellerim o kadar şiş ki havada nem çok olunca ben anında şişiyorum. Sen de öyle olabilirsin belki
Aldım canım kısa programda yıkadım öyle koycam bugün ütü yapıpKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Ay kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıklaBen de soranlara 70 diyorum ortalamasını alıp
Ben de başlayacağım yarın :) odasını yerleştirip çantayı hazırlamaya :)Aldım canım kısa programda yıkadım öyle koycam bugün ütü yapıp
Umarım her şey yolundadır canımbugün 32 hafta bitti tamamen, kontrolüm var nst bağlayacakmış. bir kaç gündür iyiyim çok kasılmam olmuyor. geçen hafta cumartesi gecesi sırt, bel ağrısı ve çok fazla kasılma yaşamıştım, acile gittim ama nst yok, biz bir şey yapamayız diyip göndermişlerdi. sanırım böbrek taşı düşürdüm, ona da baktıracağım bugün. umarım her şey yolundadır.
Evet yıkadım.Kızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Az kaldı biraz daha dayanalım ben de bu hafta biraz mental olarak çöküşte hissediyorum kendimi ben de artık bitsin istiyorum ama dayanalım az kaldı :)Ay kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıkla
Günaydınnn bugün görüş günü:) şimdi gidiyorum Yaz’ı görmeye. Kritik 10 gün geçti inşallah güzel şeyler duyacağız
Güzel haberlerle gel canım benimGünaydınnn bugün görüş günü:) şimdi gidiyorum Yaz’ı görmeye. Kritik 10 gün geçti inşallah güzel şeyler duyacağız
Bende de bu kalkan + lansinoh krem var. Gümüş kapak almadım. Umarım gerek kalmazKızlar Selamlar,
Hastane çantasına koymak adına nasıl bir göğüs kalkanı aldınız?
Açıkçası benim bu konuda inanılmaz kafam karıştı. Kimi göğüs ucu merhemi ve sadece philips aventin göğüs kalkanını al diyor. Kimi yalnızca gümüş kapak almalısın onu kullanırken de krem kullanamazsın diyor. Kimisi doğum sonrası ilk aşamada philipsin göğüs kalkanını emzirmeden hemen sonra takmalısın çünkü ilk 10 gün süt çok kıymetli tek bir damla kayıp olmamalı o biriktiriyor, 10 günden sonra gümüş kapağı kullan diyor.
Açıkçası çok kafam karışık ve nasıl ilerleyeceğimi bilmediğim için yalnızca lansinohun kremini aldım, öyle başka bir şey de koyamadım :)
Philipsin bahsettikleri kalkanı da bu :
Philips Avent 2
Philips Avent 2'li Göğüs Kalkanı 6 Adet Scf157/02 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende de hem bu kalkan hem gümüş kapak hem de lansinoh krem var. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışıkKızlar Selamlar,
Açıkçası benim bu konuda inanılmaz kafam karıştı. Kimi göğüs ucu merhemi ve sadece philips aventin göğüs kalkanını al diyor. Kimi yalnızca gümüş kapak almalısın onu kullanırken de krem kullanamazsın diyor. Kimisi doğum sonrası ilk aşamada philipsin göğüs kalkanını emzirmeden hemen sonra takmalısın çünkü ilk 10 gün süt çok kıymetli tek bir damla kayıp olmamalı o biriktiriyor, 10 günden sonra gümüş kapağı kullan diyor.
Açıkçası çok kafam karışık ve nasıl ilerleyeceğimi bilmediğim için yalnızca lansinohun kremini aldım, öyle başka bir şey de koyamadım :)
Philips Avent 2
Philips Avent 2'li Göğüs Kalkanı 6 Adet Scf157/02 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yok ben yıkamadım küçük hurçları diyorsanız eğer, iyice sildim sadeceKızlar günaydın, hastane çantasına valiz düzenleyici aldınız mı ? Aldıysanız da yıkadınız dimi onları ?
Göğüs kalkanını pek önermedi benim görüştüğüm hemşireler ben de almadım, gümüş kapak yeterli bence. Yeterli gelmezse sonradan alırımKızlar Selamlar,
Philips Avent 2