- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.881
Göğüs kalkanı ve gümüş kapak farkı nedir bide göğüs pedi varmışBende de bu kalkan + lansinoh krem var. Gümüş kapak almadım. Umarım gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs kalkanı ve gümüş kapak farkı nedir bide göğüs pedi varmışBende de bu kalkan + lansinoh krem var. Gümüş kapak almadım. Umarım gerek kalmaz
Evet canım haklısın da işte herkes bi kaç kilo aldın şişmişsin falan yapınca moral bozuyorlarAy kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıkla
Göğüs kalanında hazne var. Hem göğüs ucunun kıyafetle temasını kesiyor hem de emzirdikten sonra damlayan sütleri topluyor içinde. Süt boşa gitmiyor. Gümüş kapak da aynı işi görüyor ama hazne yok. Gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Ondan faylanamak için tasarlanmış. Hem de yine teması azalttığı için göğüs ucu tahriş olmuyormuş. Göğüs pedi normal ped şeklinde. Fazla sütün kıyafete geçmesini engelliyor.Göğüs kalkanı ve gümüş kapak farkı nedir bide göğüs pedi varmış
Beni de eltim ilk gördüğünde 'ayyy nasıl şişmişsin' demişti..Evet canım haklısın da işte herkes bi kaç kilo aldın şişmişsin falan yapınca moral bozuyorlar
Arttırıyorum ben bunların yanında göğüs pedi de aldım Bu çabamıza inşallah sütler fışkırır da aldıklarımıza değerBende de hem bu kalkan hem gümüş kapak hem de lansinoh krem var. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışık
Garanti sevenlerde biz bende de var. Gümüş kapak yok Bi tek diğer her şey var. Umarım sütüm olur emziririmArttırıyorum ben bunların yanında göğüs pedi de aldım Bu çabamıza inşallah sütler fışkırır da aldıklarımıza değer
Aslında gümüş kapak daha mantıklı bsey o zaman hepsi aynı özellikte olup bi tek onun iyileştirici özelliği varmışGöğüs kalanında hazne var. Hem göğüs ucunun kıyafetle temasını kesiyor hem de emzirdikten sonra damlayan sütleri topluyor içinde. Süt boşa gitmiyor. Gümüş kapak da aynı işi görüyor ama hazne yok. Gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Ondan faylanamak için tasarlanmış. Hem de yine teması azalttığı için göğüs ucu tahriş olmuyormuş. Göğüs pedi normal ped şeklinde. Fazla sütün kıyafete geçmesini engelliyor.
Kolaylıklar diliyorum benim 2.ci çocuk olduğu için yavrumun odası bile yok Ablasından kalan sepet beşikte biraz zaman geçirecek sonra bakalım bir düzene koyacağız evimiz 2+1 kızın odasını doldurmuşuz da doldurmuşuzBen de başlayacağım yarın :) odasını yerleştirip çantayı hazırlamaya :)
Bana da oh benim gibi olmuşsun diyenler var. Aşırı kilo almamdan mutlu olanlar var. İnsanlar çeşit çeşit işte.Beni de eltim ilk gördüğünde 'ayyy nasıl şişmişsin' demişti..
Elticilik müessesesi gerekeni yapmışBeni de eltim ilk gördüğünde 'ayyy nasıl şişmişsin' demişti..
Bozma sakin moralini yaa sanki içimizde fındık var kavun oldular ya birde herkesin bünyesi metabolizmasi çok farklı sağlıklı olmak önemli gerisi giderEvet canım haklısın da işte herkes bi kaç kilo aldın şişmişsin falan yapınca moral bozuyorlar
Bende yapiyorum herkes yapmak zorunda temizlik gelsede haftada 1 gun hareket ediyorsun isini gucunu yapiyorsunYaa demek iş mi yaptın diye sordular… ben hala günlük rutin işlerime devam ediyorum bana yardım eden kimse yok. Eşim de geç geliyor onu beklesem işler kalıyor. Bu mesaj beni pimpiriklendirdi
Bir şey söyleyeyim mi, bende de var o. Onu unutmuşumArttırıyorum ben bunların yanında göğüs pedi de aldım Bu çabamıza inşallah sütler fışkırır da aldıklarımıza değer
Şükür görüşmüyorum pek ona sorsan az kilo almış ve karnı azmış ama kaynanam ve görümcem şey eltinden iyisin o baya şişmişti diyor. Ben onun gebeliklerini görmedim çünküBeni de eltim ilk gördüğünde 'ayyy nasıl şişmişsin' demişti..
Ata benimki daha doğurmadım Ali Barlas geldi
Ben her gün parkeleri süpürüyorum Dyson ile, halıları arada bi eşim hallediyo zaten az halımız var, haftada bir veya iki haftada bir de eşim paspas yapar. Onun dışında rutin çamaşır vs kurutma olduğu için asmakla da uğraşmıyorum. Yemeği eşim geldikten sonra yapıyoruz genelde bazen ben gündüz yapıyorum bi şeyler. Başka iş yapmıyorum valla hiç uğraşamam banyo temizliği hep eşimdeydi, wc temizliği de gördükçe işte sleepy bezler az çamaşır suyu, yeterKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Eskisi kadar aktif değilim hatta sıcak olduğu için bazen yemek bile yapamıyorum. Klimalı odadan bile çıkamıyorum gerçi bile kâr etmiyorda. Her gün yaptığım işleri hafta da 2/3 kere yaparsam eyvallah genel olarak eşim ve büyük oğlum yapıyor çoğu şeyi sagolsunlarKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Akşama kadar bazen hiç oturmadigim oluyo eşim ve 3 çocuk devamlı yemekhane işletiyor gibiyim ama şükür belim ağrıyor Ve yalancı kasılmalar eşim işi olmadiginda yardımcı oluyor ama şu ara bahçede çocuklara birşeyler yapıyor devamlı o da çok yorgun yani yapabildigim kadar yapıyorum bende şükür hastane cantam bebeğin esyalari falan hazır gerisi de takdiri ilahi benim eşimde boşver yorma kendini diyor onlara kalsa evi götürse önemli değilKızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor.
Ben aldim ebebekten 925 ayar canim insallah bakalimKızlar selam gümüş göğüs ucu kapağı alan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürün?