• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay kime ne sanki kaç kilo aldığımız boşver iyi ol sağlıklı ol da kaçsan kaçsındir. Kuzuları sağlıkla dünyaya getirelim de başka birşey istemiyorum artık son haftalar diş ağrısı da eklenince yoruldum ya bitsin istiyorum sağlıkla
Evet canım haklısın da işte herkes bi kaç kilo aldın şişmişsin falan yapınca moral bozuyorlar

Göğüs kalkanı ve gümüş kapak farkı nedir bide göğüs pedi varmış
Göğüs kalanında hazne var. Hem göğüs ucunun kıyafetle temasını kesiyor hem de emzirdikten sonra damlayan sütleri topluyor içinde. Süt boşa gitmiyor. Gümüş kapak da aynı işi görüyor ama hazne yok. Gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Ondan faylanamak için tasarlanmış. Hem de yine teması azalttığı için göğüs ucu tahriş olmuyormuş. Göğüs pedi normal ped şeklinde. Fazla sütün kıyafete geçmesini engelliyor. 🤗

Göğüs kalanında hazne var. Hem göğüs ucunun kıyafetle temasını kesiyor hem de emzirdikten sonra damlayan sütleri topluyor içinde. Süt boşa gitmiyor. Gümüş kapak da aynı işi görüyor ama hazne yok. Gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Ondan faylanamak için tasarlanmış. Hem de yine teması azalttığı için göğüs ucu tahriş olmuyormuş. Göğüs pedi normal ped şeklinde. Fazla sütün kıyafete geçmesini engelliyor. 🤗
Aslında gümüş kapak daha mantıklı bsey o zaman hepsi aynı özellikte olup bi tek onun iyileştirici özelliği varmış 😂

Ben de başlayacağım yarın :) odasını yerleştirip çantayı hazırlamaya :)
Kolaylıklar diliyorum 🥰 benim 2.ci çocuk olduğu için yavrumun odası bile yok😂😂 Ablasından kalan sepet beşikte biraz zaman geçirecek sonra bakalım bir düzene koyacağız😂😂 evimiz 2+1 kızın odasını doldurmuşuz da doldurmuşuz 😂

Yaa demek iş mi yaptın diye sordular… ben hala günlük rutin işlerime devam ediyorum bana yardım eden kimse yok. Eşim de geç geliyor onu beklesem işler kalıyor. Bu mesaj beni pimpiriklendirdi😅
Bende yapiyorum herkes yapmak zorunda temizlik gelsede haftada 1 gun hareket ediyorsun isini gucunu yapiyorsun

Kızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. 🥲🤷🏽‍♀️ Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor. 😅

Kızlar iş yapma durumunuz nedir? Ben biraz yapıp biraz dinleniyorum. Öyle öyle bitiriyorum ufaktan bir şeyleri. Bazen bu durum vicdanımı zorluyor ama yapmam gereken şeyler var maalesef. 🥲🤷🏽‍♀️ Doktorundan gün içinde aktif olmak/olmamak ile ilgili bir tavsiye alan var mıı? Eşim de yardımcı oluyor ama ona kalsa hiiiçbir şey yapma diyor. 😅
Ben her gün parkeleri süpürüyorum Dyson ile, halıları arada bi eşim hallediyo zaten az halımız var, haftada bir veya iki haftada bir de eşim paspas yapar. Onun dışında rutin çamaşır vs kurutma olduğu için asmakla da uğraşmıyorum. Yemeği eşim geldikten sonra yapıyoruz genelde bazen ben gündüz yapıyorum bi şeyler. Başka iş yapmıyorum valla hiç uğraşamam banyo temizliği hep eşimdeydi, wc temizliği de gördükçe işte sleepy bezler az çamaşır suyu, yeter

Eskisi kadar aktif değilim hatta sıcak olduğu için bazen yemek bile yapamıyorum. Klimalı odadan bile çıkamıyorum gerçi bile kâr etmiyorda. Her gün yaptığım işleri hafta da 2/3 kere yaparsam eyvallah genel olarak eşim ve büyük oğlum yapıyor çoğu şeyi sagolsunlar

Akşama kadar bazen hiç oturmadigim oluyo eşim ve 3 çocuk devamlı yemekhane işletiyor gibiyim 🤣 ama şükür belim ağrıyor Ve yalancı kasılmalar eşim işi olmadiginda yardımcı oluyor ama şu ara bahçede çocuklara birşeyler yapıyor devamlı o da çok yorgun yani yapabildigim kadar yapıyorum bende şükür hastane cantam bebeğin esyalari falan hazır gerisi de takdiri ilahi benim eşimde boşver yorma kendini diyor onlara kalsa evi 💩götürse önemli değil 🤣

Back