2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım benim en hayırlı şekilde evladına kavuş inşaallah bazıları sabırsız işte bal veletler ama neyseki riskli hafta bitmiş sayılır. 34 çok çok erken bir hafta değil

İnstagramda rokoko evi var modeller harika oraya yaptırcam hatta 60 gün teslim hemen vermem lazım sipariş. Hastane de kendimiz çekileceğiz ailece kızkardeşlerim çekecek. Sonrasında evde yenidoğan çekimi düşünüyoruz

Benim hıçkırık hanım sabah 5 den sonra 9 a kadar falan 5 kez hıçkırık tutuyor hemde vlcooook uzun sürüyor Dr normal dedi

Benim hastane çantam hazır değil. Bugün doğum yapan arkadaşımızla aramda 1 hafta var ve gece çok karın kasık ağrısı yaşadım uyuyamadım biraz telaşlandım çanta yapmadım henüz
Ben de 34+2'yim ama henüz çantam yok. Yalnız değilsiniz Evde boya yapılıyor. Hafta sonu hazırlayabileceğim çantayı.

Kızlar şimdi bir şey soracağım. 32 de çalışamaz raporunu aldık. Raporu direk şirkete veriyoruz bitiyor mu başka bir işlem yapmamız gerekir mi herhangi bir prosedür vs. ?

Kendine gelse de gözü bizi mi görür hemen kız? Bebeğiyle, kendiyle ilgilenir. Akşamüstüne doğru yazar muhtemelen. İnşallah çok iyi geçmiştir doğum.

Benim hastane çantam hazır değil. Bugün doğum yapan arkadaşımızla aramda 1 hafta var ve gece çok karın kasık ağrısı yaşadım uyuyamadım biraz telaşlandım çanta yapmadım henüz
Aslında belli ne konacağı hemen hallediver hızlıca. Ben de rahim kısaldı dendiği gün hazırladım bir tek halihazırda kullandığım kişisel bakım ürünlerini falan eklemedim. Bir de eşimin çantası hazır değil. Onu da o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…