- 25 Aralık 2013
- 601
- 763
- 303
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.501
Allah yardımcınız olsun sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallah.Açılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Canimmm dualarım seninle haber et lütfenKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Siz ikiniz de iyi olun, önemli olan oAçılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Nasılsın iyimisin haber ver bize mutlaka tüm iyi dileklerimle dualarım sizinleKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah küçük prens9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Allah yardımcın olsun canım sağ sağlim atlatın inşallah9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
İlk yazdığını gördüm sonra tekrar uyumuşum o arada rüyama girdi buraya fotoğraf atmışsın kucağında oğlunla9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Şu mesajın aklıma geldi de, aslan oldu bebiş yaaHahaha dimi geçen çok ünlü bir astrologla tanışmış annem tatilde benim bebişi sormuş arada az gün farkı var ve kızıma bırakırsa hangisi olsun diye,, başak ve teraziden için ayyy başka burç mu yok ikisi de aynı bkun laciverti çok benzerler demiş hahahhahaŞöyle Aslan olaydı falan demiş tövbe tövbee gerçekten ağzımızdan çıkanlara dikkat etmekte fayda var. Eşimde sürekli ne zaman doğurcan, hadi fırtlatta sevelim falan diyordu şimdi sus pus tabi yasakladım herkese böyle şeyleri Şimdilik günde 3 ve 3 hafta daha devam edeceğiz nidilata. Progestan da 37. Haftaya kadar günde 3. Artı bir de vitaminler o bu var içim ilaç kaynıyor resmen kendimi soğuk duvarlara sürtesim var öyle bir alev aldım Herkese sağlıklı zamanında güzel doğumlar diliyorum. Birbirimiz dualarımızı eksik etmeyelim
Sağlıcakla gelsin inşallah. Doğum ve sonrası çok rahat geçer umarım ikiniz için de. ❤Açılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Allah sağlıkla kavuşturaun canım benim inşallah, annesinin kokusunu almayı daha fazla bekleyemediyae minik paşa9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Evet hıçkırık o. Ben bazen üzülüyorum o kadar uzun sürüyor kiBebeğinizin hıçkırdığını hissediyor musunuz anneler? Karnımda tık tık kalp atışı gibi ritmik bir hareket oluyor ve baya uzun sürüyor sanırım bu hıçkırık. Bu kadar uzun sürmesine şaşırdım sadece 5-6 dkdır belki devam ediyor
Canim Allah yardımcın olsun bebisin de seninde güzel haberlerini bekliyoruz9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Evet ben özel hastaneye giderken alıyorlardı muayene ücretinin 5 te 1 falan oluyor.Bir diğer sorum da özel hastanede nst'nizi ücretli mi çektiriyosunuz yoksa girerken ödediğiniz muayene ücreti haricinde bisey ödemiyomusunuz? Doğum paketinin içinde nst oluyor onun ucretsiz olduğunu biliyorum onu sormuyorum doğum paketi olmayan hastaneye gittikce ucret odeyenlere soruyorum
Evet tam olarak o hıçkırık . Emme refleksi için çok kıymetli:)Bebeğinizin hıçkırdığını hissediyor musunuz anneler? Karnımda tık tık kalp atışı gibi ritmik bir hareket oluyor ve baya uzun sürüyor sanırım bu hıçkırık. Bu kadar uzun sürmesine şaşırdım sadece 5-6 dkdır belki devam ediyor
Canım benim sağlıkla hayırla gelsin oğlun güzel haberlerini bekliyorum9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Ya kavuşuyorsunuz deseneAçılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallahAçılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Fındık oğlun fıstık kızımla yakııın zamanlarda doğacaktı öyle anlaşmıştıık, ama senin fındık sabırsız çıktı.9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım varKendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?