2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Allah yardımcınız olsun sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallah.

Siz ikiniz de iyi olun, önemli olan o evet sürpriz yapmış, seni heyecanlandırmış miniş ama sonu güzel olsun inşallah güzel haberlerinizi ve deneyimlerini merakla bekliyoruz

9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var Kendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
İlk yazdığını gördüm sonra tekrar uyumuşum o arada rüyama girdi buraya fotoğraf atmışsın kucağında oğlunla inşallah sağlıkla kucağınıza alın

Şu mesajın aklıma geldi de, aslan oldu bebiş yaa

Sağlıcakla gelsin inşallah. Doğum ve sonrası çok rahat geçer umarım ikiniz için de. ❤

9-9 buçuk gibi doğuma alacaklar kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var Kendime gelince haber veririm mutlaka. Genel anestezi ile almayı düşünüyorlar
Allah sağlıkla kavuşturaun canım benim inşallah, annesinin kokusunu almayı daha fazla bekleyemediyae minik paşa çok güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Evet hıçkırık o. Ben bazen üzülüyorum o kadar uzun sürüyor ki

Evet ben özel hastaneye giderken alıyorlardı muayene ücretinin 5 te 1 falan oluyor.
Evet tam olarak o hıçkırık . Emme refleksi için çok kıymetli:)
Canım benim sağlıkla hayırla gelsin oğlun güzel haberlerini bekliyorum

Ya kavuşuyorsunuz desene 34. haftayı geçmişti çok şükür inşallah direkt eve gidersiniz. Duam sizinle

sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah

Fındık oğlun fıstık kızımla yakııın zamanlarda doğacaktı öyle anlaşmıştıık, ama senin fındık sabırsız çıktı.
Sağlıkla dönün inşallah
Allah yardımcınız olsun, bekliyoruz siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…