How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kızlarr merhaba, bir ara yoktum nasılsınız? umarım iyisinizdir. berfuto berfuto Yaz ile sen nasılsın ?
bu sabah bacağıma giren krampın ağrısıyla uyandım :/ Bu iki oldu, allahtan tüm gün sürmedi ağrısı. Doktoruma söylediğim zaman ek magnezyumu sordum ama kullanmanı çok istemiyorum dedi. Günlük tükettiğin sodalarda ekstra magnezyumlu olanları iç, kızılay markasında var dedi. Israrcı olunca Eki Görüntüle 3468630 bunu alabilirsin, ağrın olduğunda dedi. Kullanacağımız tablet zaten ağrı olmaması için değil mi ? ağrım olduğu zaman kullanmak bana biraz saçma geldi.
Ne diyorsunuz bu işe ? siz devamlı magnezyum ek alıyor musunuz günlük ?
Ben bunu kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere iki defa. Biraz iri bir hap ama yutuluyor. Daha önce bacak kramplarım için magnorm kullanıyordum, suda eritilendendi o. Erken doğum sancılarımdan sonra buna geçtik. Buna rağmen bacak kramplarım oluyordu. Bacak kaslarını esnetmekte buldum ben çözümü. Gün içinde oturduğum yerden esnetme hareketleri yapıyorum.

Kullanabilirsin bence benim doktorum da her gün almana gerek yok haftada 3 kere falan alabilirsin demişti 20.haftada falan başladım, ne zamana kadar içmek gerekiyo diye sordum 35.haftadan sonra gerek yok dedi. Krampların da oluyosa 30a kadar beklemene gerek yok bence
Dediğiniz gibi hafta da 3 gün kullanayım en azından şimdilik, sonrasına tekrar doktor ile görüşürüm teşekkür ederim

Ben bunu kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere iki defa. Biraz iri bir hap ama yutuluyor. Daha önce bacak kramplarım için magnorm kullanıyordum, suda eritilendendi o. Erken doğum sancılarımdan sonra buna geçtik. Buna rağmen bacak kramplarım oluyordu. Bacak kaslarını esnetmekte buldum ben çözümü. Gün içinde oturduğum yerden esnetme hareketleri yapıyorum.
Ah şu hareketsizlik mahvediyor insanı. Eski halimi özledim diyenler vardı, bende çok özledim yalnız değilsiniz 🙋🏻‍♀️
Bende olabildiğince masa başında hareket etmeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor sanırım..

Kızlar hastane çantamı hazırlamaya çalışıyorum daha yeni :) size bir sorum olucak hemşireye vermek için hastane çıkışı seti almıştım ama zıbını kısa kollu siz kısa kollu mu koydunuz yoksa uzun kollu mu ? Takımı bozsam mı acaba diye düşünüyorum da

kızlarr merhaba, bir ara yoktum nasılsınız? umarım iyisinizdir. berfuto berfuto Yaz ile sen nasılsın ?
bu sabah bacağıma giren krampın ağrısıyla uyandım :/ Bu iki oldu, allahtan tüm gün sürmedi ağrısı. Doktoruma söylediğim zaman ek magnezyumu sordum ama kullanmanı çok istemiyorum dedi. Günlük tükettiğin sodalarda ekstra magnezyumlu olanları iç, kızılay markasında var dedi. Israrcı olunca Eki Görüntüle 3468630 bunu alabilirsin, ağrın olduğunda dedi. Kullanacağımız tablet zaten ağrı olmaması için değil mi ? ağrım olduğu zaman kullanmak bana biraz saçma geldi.
Ne diyorsunuz bu işe ? siz devamlı magnezyum ek alıyor musunuz günlük ?
Biz iyiyiz çok şükür. Kızım kilo alıyor böyle devam edecek inşallah. Ben de iyileştim diyebilirim.
Çok sağol 🩷

Kızlar hastane çantamı hazırlamaya çalışıyorum daha yeni :) size bir sorum olucak hemşireye vermek için hastane çıkışı seti almıştım ama zıbını kısa kollu siz kısa kollu mu koydunuz yoksa uzun kollu mu ? Takımı bozsam mı acaba diye düşünüyorum da
Ben bi kısa kollu bi askılı koydum hangisini isterse onu giydirir. Çünkü tulum uzun kollu

Kizlar merhaba beşik olarak elele madre düşünüyorum. Çok kullanan var burda da alan mutlaka olmuştur. Kendi sitesinde yatak hediyeli diyo daha uyguna geliyo trendyoldan falan alirsam ayriyeten yatak almam gerekiyor. Alanlar nasıl yaptı kendi yatağı yeterli mi çok mu ince rahatsız merak ettim
Ben de aldım kendi sitrsinden. Ben hediye ettikleri yatağı beğenmedim açıkçası sünger gibi geldi. Yataş mini twiny yatak aldım ölçülerine uygun zaten beşiğin. Yataktan da çok memnunum kurduk çok tatlı duruyor 🥰

Benimkinde bir kısa kollu bir uzun kollu zıbın var, bir de yine kısa kollu atlet var çıtçıtsız minicik 😂 hepsini koydum valla hangisini giydirirlerse. İsterseniz içine bir tane uzun kollu zıbın koyun.

Kesinlikle ben de öyle eski enerjimi özledim 19 dk içinde yoruluyorum oturdgm yerden kalkmak aşırı zor bide hep ayni şeyleri giyiyorum ya sadece rahatlığa bakıyorum 😂 dün gördük bizde bebisimizi yine aşırı kanım kaynadı dudaklarını öne doğru uzatmıştı öpücük atar gibi bide tombik bir bebek fln diye doktorla kendi hakkında konuşurken bir anda gülümsedi yakaladı doktor da onu ayy eridim bittim resmen, ayaklarını ağzına doğru götürüyordu bide 😁 Şuan sağ salim zamanında hayirlisiyla ona kavuşmayı istiyorum tanışalım bakalım yakışıklı bey ile çok merak ediyorum 😍🙏
Buarada 34.haftada iki üç günlük yakın br yerlere gitmeyi düşünüyoruz doktor şuan sorun yok ama kasılmaları ve bebek hareketini fln takip et dedi bir sorun olmaz inşallah çok ihtiyacımız var böyle bir hafta dinlemeye ya ev işleri hala bitmedi çok yorulduk gerçekten
Bizde sizdeniz bu sene denizi gormedik ev tadilat benim zor gecen hamilelikten bende yarin doktora soracagim belki 2 gun kacabiliriz edirneye

Bisey sormak istiyorum cahilliğime verin doktora yine heyecandan sormayı unuttum 😄 tiroit ilacı kullanıyorum 25 mg ama haftasonlari 50 mg al dedi 2 tane üst üste mi icicem yoksa sabah akşam mı bilen var mı?
Evet canin 25 lik aldiysan hapi 2 tane hap olarak ama dersen 2 tane yerine bir tanede eczaneden 50.mg aliyim tek iceyim onu yap ben oyle yapiyorum

Kızlarrr doğum sonrası hastane cekimi düşünüyorsanız kendiniz ve bebek için nasıl takımlar aldınız? Kendim için icime sinen güzel bir gecelik-sabahlik takımı bulup aldım ama bebis için hiç güzel bir tulum ya da takım bulamadım. Bebegin takiminda dantel ve inci detayi olsun istiyorum ama hiç göremedim ne interntte ne mağazalarda 😒

Kizlar merhaba beşik olarak elele madre düşünüyorum. Çok kullanan var burda da alan mutlaka olmuştur. Kendi sitesinde yatak hediyeli diyo daha uyguna geliyo trendyoldan falan alirsam ayriyeten yatak almam gerekiyor. Alanlar nasıl yaptı kendi yatağı yeterli mi çok mu ince rahatsız merak ettim
Ben de aldım kendi sitrsinden. Ben hediye ettikleri yatağı beğenmedim açıkçası sünger gibi geldi. Yataş mini twiny yatak aldım ölçülerine uygun zaten beşiğin. Yataktan da çok memnunum kurduk çok tatlı duruyor

Kızlarrr doğum sonrası hastane cekimi düşünüyorsanız kendiniz ve bebek için nasıl takımlar aldınız? Kendim için icime sinen güzel bir gecelik-sabahlik takımı bulup aldım ama bebis için hiç güzel bir tulum ya da takım bulamadım. Bebegin takiminda dantel ve inci detayi olsun istiyorum ama hiç göremedim ne interntte ne mağazalarda 😒
Böyle bişey yaptırdım canım, instadan büyük mutluluklar butiği 💗 fikir olsun

Eklentiler

• IMG_2834.png
    IMG_2834.png
    392,2 KB · Görüntüleme: 114
Tiroid ilacinizi her gun sabah erken ve aynı saatlerde, ac karnına almaya dikkat etmelisiniz. 🌸 yani 50lik içmeniz gereken gunlerde 2 adet ilacı aynı anda içecek, sonrasındaki ort 2 saat boyunca da yemek yemeyeceksiniz. :)

Tiroit ilacının bütün dozajları eczanelerde var canım. 50 lik alıp sabah aç karnına bir tane içmek daha yararına olacaktır. Sabah akşam değil kesinlikle. Sabah aç sadece.

Tiroit ilaçları sabah aç karna alınıyo diye biliyorum akşam hiç almadım alan da olmadı etrafımda bende 2 tanedir

Evet canin 25 lik aldiysan hapi 2 tane hap olarak ama dersen 2 tane yerine bir tanede eczaneden 50.mg aliyim tek iceyim onu yap ben oyle yapiyorum
Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi 50 lik alacağım haftasonu kullanmak için sagolun 🙏🌸

Şöyle bir şey görmüştüm bende. İnstada dantelli modeller baya var aslında ama hem dantel hem inci bilmiyorum bende
IMG_7814.jpeg

Bizde sizdeniz bu sene denizi gormedik ev tadilat benim zor gecen hamilelikten bende yarin doktora soracagim belki 2 gun kacabiliriz edirneye
Aynen kaçmak lazım ya doğumdan sonra çünkü bir süre yine bsey yapamayacgiz ve muhtemelen artık hiç bsey eskisi gibi olmayacak 😂 Biz eşimle hiç br plan yapmadan istanbul-ic Anadolu-akdeniz-ege-istanbul şeklinde gezmistik kalacak yeri akşam gezi bittikten sonra belirliyroduk falan muhtemelen bundan sonra daha çok sabit yerler olacak gibi hayırlısı inşallah Bebisimiz de gezmeyi sever anne babasına ceker de 😁😍🙏

Back