How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
3 saattir karnım sertleşiyor sonra yumuşuyor. Ağrı hissediyorum da karnım sertleşince rahatsız oluyorum.
Yalancı kasılma bu mu ? Daha 30.haftayım korkmaya başladım

Bir diğer sorum da özel hastanede nst'nizi ücretli mi çektiriyosunuz yoksa girerken ödediğiniz muayene ücreti haricinde bisey ödemiyomusunuz? Doğum paketinin içinde nst oluyor onun ucretsiz olduğunu biliyorum onu sormuyorum doğum paketi olmayan hastaneye gittikce ucret odeyenlere soruyorum

Bisey dicem bu 0-3 ay takımları nerden Aldınız? bulamiyorum ben, dışarıya çıkıp mağazada gezemiyorum 🙄 internette hem uygun hem güzel satan bi yer var mı aldığınız?

Kızlar cotton box markasının nevresimleri nasıl? Çok yorum yok 8 yorum var sadece hepsi memnun kalmış gerçi ama hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Kumaş ranforce 57 tel %100 pamuk yazıyor

Eklentiler

• 1000085677.jpg
    1000085677.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000085676.jpg
    1000085676.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar cotton box markasının nevresimleri nasıl? Çok yorum yok 8 yorum var sadece hepsi memnun kalmış gerçi ama hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Kumaş ranforce 57 tel %100 pamuk yazıyor
Canım ben nevresim degil de park yatak için çarşafı trendyondan aldim, alan arkadaşım memnundu o tavsiye etti

Eklentiler

• Screenshot_20240821_010719_Trendyol.jpg
    Screenshot_20240821_010719_Trendyol.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 85
Açılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Allahıma çok şükür.. sağlıklı olsun da 🧿 Ayy kavuşmanıza az kaldı 🥰🥰

Açılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Miniş bekleyemedi 🥲 Çok güzel haberler alacağız inşallah 🙏🏻💙

Back