- 4 Şubat 2024
- 217
- 674
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.481
Tesekkur ederimm,.bakayim butigeBöyle bişey yaptırdım canım, instadan büyük mutluluklar butiği fikir olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimm,.bakayim butigeBöyle bişey yaptırdım canım, instadan büyük mutluluklar butiği fikir olsun
Evet benim de aklima bi o beşik yattiBen de aldım kendi sitrsinden. Ben hediye ettikleri yatağı beğenmedim açıkçası sünger gibi geldi. Yataş mini twiny yatak aldım ölçülerine uygun zaten beşiğin. Yataktan da çok memnunum kurduk çok tatlı duruyor
Ben e bebekten aldım genelini. Bazen indirimleri oluyor o zamanlara denk getirmek mantıklıBisey dicem bu 0-3 ay takımları nerden Aldınız? bulamiyorum ben, dışarıya çıkıp mağazada gezemiyorum internette hem uygun hem güzel satan bi yer var mı aldığınız?
Canım ben nevresim degil de park yatak için çarşafı trendyondan aldim, alan arkadaşım memnundu o tavsiye ettiKızlar cotton box markasının nevresimleri nasıl? Çok yorum yok 8 yorum var sadece hepsi memnun kalmış gerçi ama hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Kumaş ranforce 57 tel %100 pamuk yazıyor
İnşallah en iyi gelen şey aslında sıcak su ama gebelikte oda sıkıntı hemen gecsin aminOffff valla agri ve kasinti yapiyor zaten doktorum travazol kullanabilirsin dedi insallah gecer cabucak
İyi misiniz ?? Habersiz bırakmaKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Haber bekliyoruz canımKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Kalbimiz seninle Güzel haberlerle dönKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Allah yardımcın olsun canımKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Ayy sağlıklı haberler ile gelin inşallah Dualarımız sizinleKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Allahıma çok şükür.. sağlıklı olsun da Ayy kavuşmanıza az kaldıAçılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Miniş bekleyemedi Çok güzel haberler alacağız inşallahAçılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla