2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Eklentiler

• 8A13F989-CF83-4003-855A-10E8B6A38A87.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 107

Eklentiler

• B2D4B01D-5D8F-49B0-9708-5595546A00EC.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 116
Masallah canim kocaman bebis olmus yaa

Eklentiler

• 20240816_173122.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar telefonum bozulmuştu uzun bir süredir yoktum ama aklım hep buradaydı. Biz 32+2 olduk. Doğumu devlet hastanesinde yapmaya karar verdim. Gebelik şekerimiz çıkmadı çok şükür. Ama sürekli bir idrarda enfeksiyon protein uğraşıp duruyorum. kediannesibiri bu arada ismimiz Ayaz Alp olacak :) Sizler nasılsınız doğum yapan falan oldumu hiç takip edemedim :)

Ayy gerçekten tam tutmalık çok zor oluyor mu? Hep mi böyleydi son günlerde mi oldu bunu görünce benimki teee tepede geldi cidden
Yok yok seninki gayet yüksek O teyzeler düşük göbek görmemiş.
Zaten dışarıda bile arada tutuyorum sonra bir teyze tuhaf bakınca bırakıyorum Baştan belliydi çok yukarıda olmayacağı. Fakat gittikçe sarkmaya başladıAnnem ve ablam da aynı yapıda yani genetik herhalde. Benim ekstra şanssızlığım bu kadar aşağıda olan karnımın çok fazla büyümesi
Zor tabii eğilemiyorum bile. Kalça ve bel ağrıları, kasıkta sanki spor yapmışım gibi ağrılar var 2-3 aydır. Kasılmalarla bebek çıkacak gibi hissediyorum. Gören 9 aylık sanıyor taa 6 aydan beri

Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin

İdrarda protein için her hangi bişey yaptı mı doktorunuz peki ilaç vs

Benim crebros idi ilacın adı bunu bilmiyorum ama kadın doğumcu da ok dediğine göre kullanın tabii, şifa olsun.
Ohoo o teyzeler benim karnımı görmesin o zaman Bildiğn kasıklarımda taşıyorum
Ahh canım bayıldım sana harika görünüyorsun az kaldı annesi en az 5 hafta daha tutacağız kuzuları Allah'ın izniyle biliyorsun, zordur aşağıda duruyor gerçekten ama genetikmiş bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…