- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.621
Oyşş kuzum benimCanım yol arkadaşlarım,
Soran sormayan dua eden içinden geçiren herkese çok teşekkür ederiz. Kızımız can paremiz dünden bugüne 25-30 gram almış bile. Minimal solunum destekli, tomografi - ekg - xray hepsi iyi. Doktor çok iyi konuştu. Olabilecek en iyi durumda şu an dedi. Uzun uzun gördük çok güzel suratı (benim çocuğum en iyisi sendromu:))
Herkese selamı var, hepiniz çocuğu abla diyecekmiş öyle dedi:)
Tedirgin olacak hiçbir şey yok, fitili yerleştirdikten sonra kalkmayın yeter.Vajinal fitil hiç kullanmadıım o yüzden tedirgin oldum sanırımDenicem bu gece bakalım :)
Maşallah canıma benimmmCanım yol arkadaşlarım,
Soran sormayan dua eden içinden geçiren herkese çok teşekkür ederiz. Kızımız can paremiz dünden bugüne 25-30 gram almış bile. Minimal solunum destekli, tomografi - ekg - xray hepsi iyi. Doktor çok iyi konuştu. Olabilecek en iyi durumda şu an dedi. Uzun uzun gördük çok güzel suratı (benim çocuğum en iyisi sendromu:))
Maşallah sana güçlü kızCanım yol arkadaşlarım,
Oh maşallah. Günden güne daha da iyi olacak, hızlıca toparlayıp kucağına gelecek annesi.Canım yol arkadaşlarım,
Annem tatilde baban kendi bakar kafasında ama ben babama çok düşkünüm bu durumda sabah akşam gidip yemek işini yapıyorum bide üstüne hastalandı dün acile gittik bugun dişi kötüydü dişciye yoruldum çok sıcaklarda vicdan yükü bırakıyor annem haberi yok umrunda değil vallaHaklısın en azından eşinle yardımlaşa yapıyorsanız ne güzelAllah razı olsun ondan ama insan başkalarından da bekliyor işte
İyi haberlerini bekliyorum kuzummmBende acıda oldu ben anlamadım ki canım neden oldu haftamız aynı acaba normal mi bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyor sinir uçlarına yazıyor internette ondanmış o batma hissi sanırım ama ben panik oldum yarına sıra aldım gideceğim senide bilgilendireceğim mutlaka
Canım ben fiyatı sabitledim Yeşilköy Acibademden Sezeryan belden 100.000 tlye anlastik %15 acibadem indirimimiz uygulandı.15.000 de tüp baglama ek olarak 115.000 tl 2 gün kalınacakKızlar bu arada, doğum için İstanbul Acıbademlerinden fiyat alan var mı?
Fındık burunlu güzel kızım maşallah sana dualarımız seninle sağ Salim çıkacaksın inşallah güzel haberler duymak ne güzelCanım yol arkadaşlarım,
Tırnakları biz de kesemeyiz diye düşündük o yüzden ebebekten törpü aldım. Kullanananlar memnun hep.
Bunun pembeside var sanırım. Ama ben 5bin liralarda gördümCanım çanta olarak en başından beri skip hop istiyordum. Siyahını indirimde yakalayıp aldım. Sütyen olarak nbb ile dagi'nin sütyenlerini tercih edeceğim sanırım
Eki Görüntüle 3466401
Canım yol arkadaşlarım,
Aynen pembesi de çok güzel, satıcıdan satıcıya değişiyor fiyatı, 4 binlerde olan da var tabi orijinalliğinden emin olmak gerekBunun pembeside var sanırım. Ama ben 5bin liralarda gördüm
Acıbademlerde yok malesef:)bu bahsettiğiniz hastane ücretleri gerçek mi :/ doğum paketi şeklinde ilerlemediniz mi ? Doğum paketi içerisinde normal ya da sezaryen ücretinde değişiklik olmaz benim bildiğim. 12 Haftalıkken anlaşma yaptım 47 bin tl , doğum şeklinde de bir farklılık yok. Hastane eski çalıştığım yer olduğu için seçtim özellikle kadın doğum ekibini tanıyorum diye farklı hiç hastane düşünmedim. Ankara da Koru hastanesi
Damar bende de var ama damar bence onlar sadeceKızlar göbek çatlağı başlangıcı nasıl oluyor tam olarakBende mavi damar belirginleşmeleri var, onlar çatlak değil sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?