- 24 Mayıs 2024
- 67
- 292
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.621
Selamlar,Kızlar emzirme sütyeni ile anne bebek bakım çantam kaldı bu ikisi için öneri alabilir miyim?
Sütyen önerisi rica ederim özellikle. Gebe kalmadan önce 85E , 90D idi göğüslerim. Şuan karnım büyüdükçe onlarda büyüyor kaç oldular bilmiyorum yarım atlet giyip duruyorum aylardır büyük göğüsler için rahat bir sutyen önerisi rica ederim
Ayy emzirme sütyeni için ben de bir türlü karar veremiyorum ama HM mama kategorisini öneren çok kişi olmuş. Bra gibilermiş daha çok. Ama yine de karar veremiyorum, çalıştığım için çıkıp bakamıyorum akşamları da neredeyse hiç halim kalmıyor.
Çanta için ise gebeliği ilk öğrendiğimde aşağıdakileri takım yapmıştım, ama şimdi fiyatları daha da artmış maalesef.
Oysho Maxi Bebek Bakımı Sırt Ãantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Maxi Bebek Bakımı Sırt Ãantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Oysho Alt deÄiÅtirme örtüsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Alt deÄiÅtirme örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Oysho Anneler için tek parmaklı eldiven Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Anneler için tek parmaklı eldiven yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Oysho Emzik taÅıma çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Emzik taÅıma çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com