2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
E bebekten aldım canım ben

İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız kısa zamanda.
Vajinal doğum, sezeryan hiç farketmez ki önemli olan sizin iyi olmanız.

Vajinal fitil hiç kullanmadıım o yüzden tedirgin oldum sanırım Denicem bu gece bakalım :)

misafirlerim vardı onları uğurladım ortalığı toparladım yatağa gittim 37 haftamdaydım 2 gün önce dr.daha dönmemiş dedi ne olduysa 2 sonra birden gece sancı gibi bişi vurdu kasıklarıma doğum kanalına o sırada girdi galiba başka belirtiler olmadı olduysada ben anlamadım şiddetli sancılar cektim acilden dr.alttan baktı 6 7 cm acılma sacları gözüküyo dedi yapabilirsin sedyede şuracıkta doğurtayım dedi ben o şokla ağlıyorum tüm sancılar gitti sezeryana alındım kalca sorunum nedeniyle

Kızlar sterilizatör alan var mı? Ben weewell'inkini gözüme kestirdim ama, şimdi almak mantıksız mı olur bebişin emzik, biberon reddi ihtimaline karşı?
Benim iki oğlumda ne emzik ne biberon tuttu. Bence de alman için erken olabilir. Sana kalmış canım

Son düzenleme:
karnım kaşınıyor sürekli ve çatlıyorum da acaba ondan mı diyorum ama doktorum geçmiş tahlillerime bakmıştı aslında kaşınıyorum diyince ama yeni bir tahlil istemedi. Her zaman da olmuyor, ara ara uyuz olmuş gibi kaşınmaya başlıyorum ama olmadı yine bi sağlık ocağına gidip tahlil vereyim en azından.

Canım yol arkadaşlarım,

Soran sormayan dua eden içinden geçiren herkese çok teşekkür ederiz. Kızımız can paremiz dünden bugüne 25-30 gram almış bile. Minimal solunum destekli, tomografi - ekg - xray hepsi iyi. Doktor çok iyi konuştu. Olabilecek en iyi durumda şu an dedi. Uzun uzun gördük çok güzel suratı (benim çocuğum en iyisi sendromu:))

Herkese selamı var, hepiniz çocuğu abla diyecekmiş öyle dedi:)

Eklentiler

• IMG_9614.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 128
Selamlar,

Ayy emzirme sütyeni için ben de bir türlü karar veremiyorum ama HM mama kategorisini öneren çok kişi olmuş. Bra gibilermiş daha çok. Ama yine de karar veremiyorum, çalıştığım için çıkıp bakamıyorum akşamları da neredeyse hiç halim kalmıyor.

Çanta için ise gebeliği ilk öğrendiğimde aşağıdakileri takım yapmıştım, ama şimdi fiyatları daha da artmış maalesef.

Kuzum benim, maşallah, gözlerini de açmış, kıyamam ona Tüm dualarımız sizinle güzelim

Allahım mucize yaaa ışıl ışıl güçlü Yaz. Çok sevindim annesi güzel haberlerin hep daim olsun. Bizden de cokkk selamlar ablamıza

Maşallah yavruma. Teyzeleri yesin onun fındık burnunu. Çok güçlü kız canım. Insallah tez zamanda çıkar oralardan annesi. Seni de öpüyoruz inşallah her şey daha güzel olucak

Tırnakları biz de kesemeyiz diye düşündük o yüzden ebebekten törpü aldım. Kullanananlar memnun hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…