Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Ben de evde çekmiştim 1. Doğumda her iki doğumda da bebeğin gelme öncesi kusma bende de oluyor. Hayırla kolaylıklar gelsinler bu bebeler de
 
Kızlar ben çok kaşınıyorum ya, aranızda yaşayan var mı bunu ?
bende de kaşıntı çoktu, karaciğer kaynaklı gebelik kolestazı mı diye kontrol etmek için birtakım kan testleri önerdi doktorum. sonuçlar normal çıkınca cildiyeye yönlendirdi. egzama nedenli oluyormuş, kortizonlu krem, biodermanın yıkama jeli-nemlendiricisi, antihistaminik hap kullandım birkaç gün. şu an daha iyi durumdayım, kuru kalmaması lazım özellikle duş sonrası nemlendirme mühim. ama drunuzu bilgilendirin mutlaka.
oyy yeni fotoları heyecanla bekliyoruzz sütün eminim ki tam da ihtiyacı olan vitaminleri içeriyordur, can olsun kan olsun kuzuya inşallah. ağrılar da günden güne geçecektir, biraz daha sabır..
kuzu progestan fitil bende de akıntı yapıyor ama bariz bir rahatsızlık hissetmiyorum. sırf yan etkisi su gibi akıntı ise vajinit ile çok alakalı olmayabilir. kaşıntı, yanma, kötü kokulu akıntı gibi ek belirtiler olursa vajinal kültür alıyorlar esasen. çünkü idrar kültüründe o görünmeyebilir.
sadece kaşıntı ve hassasiyet varsa mantar olma ihtimali de yüksek. şekerli de yiyorum diyordun sanki, onlar da besliyor mantarı maalesef bildiğim kadarıyla mantarın bebek üzerinde olumsuz etkisi yok. idrar yolu enfeksiyonu ya da yeşil falan kötü kokulu akıntı ile seyreden bakteri kaynaklı şeyler zararlı olabiliyor.
ola ki progestan kullanman gerekirse bak belirtilerine gerekirse doktora abarta abarta anlat, yapsın kültür. kefir içmeni de öneririm bu arada bende kesinlikle işe yarıyor
 
Geçecek canım hepsi destek gerçekten çok önemli Allah tüm hamişlerimize ve doğum yapmış annişlerimize sabır güç versin Çok özledik Yaz bebeğii bakalım nasıl pozlar verecek bize sabırsızlıkla bekliyorum
 
Ahh tam kız babası yaa, Allah sütünü coştursun. Merak etme hepsi işe yarar sütlerin. Aklımız Yaz bebek ve sende iyi ol canım
 
Kızlar bu arada, doğum için İstanbul Acıbademlerinden fiyat alan var mı?
canım ben maslak takipliyim ama oradaki fiyatlar uçuk olunca fikir olması için halkalıda senin drun aytaç yüksel için fiyat almıştım.
ancak haziran fiyatları bunlar, üstüne %25 zam geldi diye biliyorum.
normal: 75bin, sezaryen: 80bin

aytaç hoca olmasın, uzman dr olsun dersen halkalıda,
normal:62bin
sezaryen:66bin tl idi. epiduralli fiyatlar bunlar, epiduralsizler 3-4 bin tl daha uygun.

ben yine de maslakta karar kıldım gerçi, benim durum biraz çetrefilli çünkü yeni doktora geçmek istemedim. orada prof.a gittiğim için yalvar yakar 150 bin tlye düşürdük fiyatı..
 
Ben şu an zaten Aytaç hoca takipliyim riskliye girdiğimden beri
Arayıp alayım bakalım fiyatları nasıl. Atakent’te sgk anlaşması da oluyordu sanırım. Bir de Taksim Acıbadem’i merak ediyorum.
 
Benim de idrarda enfeksiyon çıktı, monurol yazdı onun için. Bir de sarı akıntım vardı koku yoktu ve dediğiniz gibi çamaşırım ıslanıyordu. Onu söyledim, vajinal fitil verdi onun için de, 6 tabletti, kullandım bitti ama akıntım devam ediyor.
Daha önce fitil kullanmadınız mı hiç? Gece yatarken ellerinizi iyice temizleyip vajinaya yerleştiriyorsunuz, parmağınızla iyice derine itiyorsunuz. Bu kadar.
 
E bebekten aldım canım ben
 
İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız kısa zamanda.
Vajinal doğum, sezeryan hiç farketmez ki önemli olan sizin iyi olmanız.
 
Vajinal fitil hiç kullanmadıım o yüzden tedirgin oldum sanırım Denicem bu gece bakalım :)
 
misafirlerim vardı onları uğurladım ortalığı toparladım yatağa gittim 37 haftamdaydım 2 gün önce dr.daha dönmemiş dedi ne olduysa 2 sonra birden gece sancı gibi bişi vurdu kasıklarıma doğum kanalına o sırada girdi galiba başka belirtiler olmadı olduysada ben anlamadım şiddetli sancılar cektim acilden dr.alttan baktı 6 7 cm acılma sacları gözüküyo dedi yapabilirsin sedyede şuracıkta doğurtayım dedi ben o şokla ağlıyorum tüm sancılar gitti sezeryana alındım kalca sorunum nedeniyle
 
karnım kaşınıyor sürekli ve çatlıyorum da acaba ondan mı diyorum ama doktorum geçmiş tahlillerime bakmıştı aslında kaşınıyorum diyince ama yeni bir tahlil istemedi. Her zaman da olmuyor, ara ara uyuz olmuş gibi kaşınmaya başlıyorum ama olmadı yine bi sağlık ocağına gidip tahlil vereyim en azından.
 
Canım yol arkadaşlarım,

Soran sormayan dua eden içinden geçiren herkese çok teşekkür ederiz. Kızımız can paremiz dünden bugüne 25-30 gram almış bile. Minimal solunum destekli, tomografi - ekg - xray hepsi iyi. Doktor çok iyi konuştu. Olabilecek en iyi durumda şu an dedi. Uzun uzun gördük çok güzel suratı (benim çocuğum en iyisi sendromu:))

Herkese selamı var, hepiniz çocuğu abla diyecekmiş öyle dedi:)
 

Eklentiler

  • IMG_9614.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…