2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben yine bunu aldım eczacı arkadaşımın önerisi ile Otribebe ve Bruno baby önerdi Hepsi ayrı ayrı bu şekilde alınıyormuş bilginiz olsun
Ay sterilizatör sormuşsun ben aspiratör önerisi vermişim iyice yandı kafalar silemedim de Neyse kalsın orda illa onu da soranlar olur

Hahah boşver iyi olmuş aspiratör de önemli Ben de otribebe aspiratör aldım canım, hatta serum fizyolojiği de aynı almışız

Teşekkürler canım güzel.bir detay verdin

Tırnak olayı beni de çok korkutuyor niyeyse

Hahah boşver iyi olmuş aspiratör de önemli Ben de otribebe aspiratör aldım canım, hatta serum fizyolojiği de aynı almışız

Sterilizor philips almıştım canım gebelik.basinda indirim.yakalamistim yoyko ek gıda blenderi ile ikisini almıştım

Eklentiler

• Screenshot_20240816_110046_Hepsiburada.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 52
Teşekkürler canım benim de beden yok mağaza da samsunda yok maalesef güzel günlerde kullan

Geçen ay 3500'e düşmüştü bir satıcıda o zaman aldım canım. Grili olan da tam cybex easy twist bebek arabasının grili olanın renginden, süper takım olurlar. Ama ben siyah takım yaptım.

Sonunda senin söylemenle pijama takımım oldu Bir türlü alamıyordum ve süwenin pijama takımlarını çok beğeniyorum. Yalnız aynısını almışım bi tanesini senle
Hahahha benim de doğum için aldığım ilk pijamalar canım, güle güle kullan inşallah sağlıkla

Teşekkür ederim

Ben de evde çekmiştim 1. Doğumda her iki doğumda da bebeğin gelme öncesi kusma bende de oluyor. Hayırla kolaylıklar gelsinler bu bebeler de

Kızlar ben çok kaşınıyorum ya, aranızda yaşayan var mı bunu ?
bende de kaşıntı çoktu, karaciğer kaynaklı gebelik kolestazı mı diye kontrol etmek için birtakım kan testleri önerdi doktorum. sonuçlar normal çıkınca cildiyeye yönlendirdi. egzama nedenli oluyormuş, kortizonlu krem, biodermanın yıkama jeli-nemlendiricisi, antihistaminik hap kullandım birkaç gün. şu an daha iyi durumdayım, kuru kalmaması lazım özellikle duş sonrası nemlendirme mühim. ama drunuzu bilgilendirin mutlaka.
oyy yeni fotoları heyecanla bekliyoruzz sütün eminim ki tam da ihtiyacı olan vitaminleri içeriyordur, can olsun kan olsun kuzuya inşallah. ağrılar da günden güne geçecektir, biraz daha sabır..
kuzu progestan fitil bende de akıntı yapıyor ama bariz bir rahatsızlık hissetmiyorum. sırf yan etkisi su gibi akıntı ise vajinit ile çok alakalı olmayabilir. kaşıntı, yanma, kötü kokulu akıntı gibi ek belirtiler olursa vajinal kültür alıyorlar esasen. çünkü idrar kültüründe o görünmeyebilir.
sadece kaşıntı ve hassasiyet varsa mantar olma ihtimali de yüksek. şekerli de yiyorum diyordun sanki, onlar da besliyor mantarı maalesef bildiğim kadarıyla mantarın bebek üzerinde olumsuz etkisi yok. idrar yolu enfeksiyonu ya da yeşil falan kötü kokulu akıntı ile seyreden bakteri kaynaklı şeyler zararlı olabiliyor.
ola ki progestan kullanman gerekirse bak belirtilerine gerekirse doktora abarta abarta anlat, yapsın kültür. kefir içmeni de öneririm bu arada bende kesinlikle işe yarıyor

Geçecek canım hepsi destek gerçekten çok önemli Allah tüm hamişlerimize ve doğum yapmış annişlerimize sabır güç versin Çok özledik Yaz bebeğii bakalım nasıl pozlar verecek bize sabırsızlıkla bekliyorum

Ahh tam kız babası yaa, Allah sütünü coştursun. Merak etme hepsi işe yarar sütlerin. Aklımız Yaz bebek ve sende iyi ol canım

Kızlar bu arada, doğum için İstanbul Acıbademlerinden fiyat alan var mı?
canım ben maslak takipliyim ama oradaki fiyatlar uçuk olunca fikir olması için halkalıda senin drun aytaç yüksel için fiyat almıştım.
ancak haziran fiyatları bunlar, üstüne %25 zam geldi diye biliyorum.
normal: 75bin, sezaryen: 80bin

aytaç hoca olmasın, uzman dr olsun dersen halkalıda,
normal:62bin
sezaryen:66bin tl idi. epiduralli fiyatlar bunlar, epiduralsizler 3-4 bin tl daha uygun.

ben yine de maslakta karar kıldım gerçi, benim durum biraz çetrefilli çünkü yeni doktora geçmek istemedim. orada prof.a gittiğim için yalvar yakar 150 bin tlye düşürdük fiyatı..

Ben şu an zaten Aytaç hoca takipliyim riskliye girdiğimden beri
Arayıp alayım bakalım fiyatları nasıl. Atakent’te sgk anlaşması da oluyordu sanırım. Bir de Taksim Acıbadem’i merak ediyorum.

Benim de idrarda enfeksiyon çıktı, monurol yazdı onun için. Bir de sarı akıntım vardı koku yoktu ve dediğiniz gibi çamaşırım ıslanıyordu. Onu söyledim, vajinal fitil verdi onun için de, 6 tabletti, kullandım bitti ama akıntım devam ediyor.
Daha önce fitil kullanmadınız mı hiç? Gece yatarken ellerinizi iyice temizleyip vajinaya yerleştiriyorsunuz, parmağınızla iyice derine itiyorsunuz. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…