- 2 Şubat 2020
- 1.636
- 6.268
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.541
Gecen hafta ellerim hep kaşındi sonradan geçti şükürKızlar ben çok kaşınıyorum ya, aranızda yaşayan var mı bunu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta ellerim hep kaşındi sonradan geçti şükürKızlar ben çok kaşınıyorum ya, aranızda yaşayan var mı bunu ?
Kızlar korseden bahsedilmiş peki var mı bildiğiniz bir marka ? Memnun kaldığınız ya da :)
bebek gelişimi üzerine kitaplar okuyorum, aynı zamanda instagramda belli başlı ebeleri takip ediyorum. Hastanemizin sağlamış olduğu arada eğitimler var onlara katılmaya çalışıyorum. Sizde eğer ulaşım sorunu olur ise online eğitimler oluyor ücretli ve ücretsiz değişiyor. Mesela Acıbadem hastanesi ücretsiz online seminerleri vardı. Gün içerisinde müsaitseniz kayıt yaptırıp katılabilirsiniz. Saatleri bana uymadığı için katılamamıştım ben.Kızlar bebek eğitimine gitmek lazım mı benm ilk olucak giden var mı nerelere gidiliyor
bir ara benim sol kalçam çok ağrıyordu, biraz inceleme yaptığımda sol taraftan geçen siyatik sinirin sıkışmasından dolayı ağrı oluşuyormuş. Youtube üzerinde siyatik sinir sıkışması yazınca fizyoterapistlerce önerilen egzersizler vardı sadece o tarafı çalıştıran. sürekli yapmaya çalıştım ama maalesef uzun bir süre ağrısını da çektim. Sonra sonra geçti.Kızlar merhaba bugünkü mesajlara bakamadım hiç benim sol bacağımda felaket bir ağrı var sabahtan beri ve geçmiyor aksine tüm bacağıma yayılıyor böyle romatizma ağrısı gibi büyüme ağrısı gibi resmen kemiğim ağrıyor üst bacağım alt bacağım komple artık ağrıdan ağlayacak vaziyete geldim
doktorum da aynısını söyledi. Vakalar göçmenlerle birlikte artışa geçti, tetanoz ile birlikte boğmaza aşısını da yapmak istiyorum dedi. Adacel adında bir ilac, 28. haftamda yapmayı uygun bulduBen de fransadayım ve haftaya hem eşim hem ben boğmaca aşısı olacağız. Aslında tüm dünyada yayılmış boğmaca. Doktorum covidde takılan maskelerin başlatmş olabileceği söyleniyor dedi. O yüzden 1-2 senedir rutin boğmaca+tetanoz bir arada olan Repevax diye bir aşı yapılıyormş hamilelere burada.
kaşınma benimde göbek ve göğüs çevremde ara ara oluyor, sürekli nemlendirmeye çalışıyorum. Gerildiği için vücut ondan dolayı olabilir. Başka yerleriniz kaşınıyorsa sebebini bilmiyorum.Kızlar ben çok kaşınıyorum ya, aranızda yaşayan var mı bunu ?
İhmal etme takip et sancılarınla beraber kendiliğinden ıkınma oluyosa dr.git benim öyle başlamıştı gece 12den sabah 8 kadar sancı eşliğinde kendimi kabız sanmıştım dr.yeni gitmiştim önemsemedim kabızım heralde diyerek odada kıvrandım wcde ıkınma hissiyatı geliyodu tuvaletım cıkacak diye zar zor yaptım tamam gecti derken yeniden başladı kanama oldu esım dıo kalk gıdelım yok dur gecer sabah olsun duruma göre gideriz sabaha karşı kustum sancılar sıklaşınca hemen annemi aradım kaynanamı aradım dedi doğum başlamış geldiler gittik meğer ben doğuruyomusum evde suyumda gelmeyince rahatlıyım diye cıksın diye uğrasırken oğlumun gelceğini nerden bileyimKızlar birkac gundur gaz sancisi gibi sancim var ve aniden makatima dogru bi zorlanma hissediyorum sanki cok tuvaletim gelmis gibi ama buyuk tuvalete rahat cikamiyorum
Doğru diyorsun neyse ki anlık bir şey oldu biraz sürüp geçti sonraAy bilmiyorum ki, doğum sancısını gaz sancısı sanıp saatlerce çeken insanım ben
Agula Yeni Doğan Bebe Yaka Mavi Detaylı 10'lu Hastene Çıkış Seti - AgulaErkek bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Aldıysanız fotoğrafını atar mısınız fikir olsun kızlar
Ayyyy benim de biranda sanki asiri buyuk tuvaletim gelmis gibi oldu anlik sanci ile birlikte. Ama suan iyiyim sukur gecti. Yine olursa veya siddetlenirse gideyim mutlakaİhmal etme takip et sancılarınla beraber kendiliğinden ıkınma oluyosa dr.git benim öyle başlamıştı gece 12den sabah 8 kadar sancı eşliğinde kendimi kabız sanmıştım dr.yeni gitmiştim önemsemedim kabızım heralde diyerek odada kıvrandım wcde ıkınma hissiyatı geliyodu tuvaletım cıkacak diye zar zor yaptım tamam gecti derken yeniden başladı kanama oldu esım dıo kalk gıdelım yok dur gecer sabah olsun duruma göre gideriz sabaha karşı kustum sancılar sıklaşınca hemen annemi aradım kaynanamı aradım dedi doğum başlamış geldiler gittik meğer ben doğuruyomusum evde suyumda gelmeyince rahatlıyım diye cıksın diye uğrasırken oğlumun gelceğini nerden bileyim
Adaceli nerden aldınız? Ben istanbuldayım bizim buradaki eczane satılmıyor falan dedi.Ben de hep yurt dışı haberlerini takip ediyordum. Sanırım boğmaca aşısını bazı ülkelerde hamilelikte zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar. Bunlara dayanarak 32. haftamda adacel diye bir aşı oldum kendim özel aldım boğmaca tetanoz difteri üçlüsüni barındırıyor. Hiç bir aksilik yaşamadım kolum bile ağrımadı ve tek doz olunuyor.
Çok geçmiş olsun iyi gelecek bir şeyler yiyip içmeyi denedin mi acaba inşallah geçerCok tesekkur ederim evet gaz sancisi gibi bir sanci ve kabizlik da var gibi
İnşallah ya Başka bir şey olsa günlerce sürmezdi herhalde çünkü annem anlatıyordu: bir çocuğunda tuvalete gitme hissiyatı gelmiş. Ayağa kalkayım demiş ama kalkamamış. Çömelmiş bir anda. O hissiyat kuvvetlenmiş, sonra suyu gelmiş. Yatıramamışlar bile. Eşi 2 metre adammış o bile yatıramamış, annem kilitlenmiş bağırıyormuş Sonra ebe gelmiş. Emekler pozisyona getirebilmişler o şekilde doğurmuş. Bu günlerce sürmemiş, birkaç saatte doğurmuş. Yani sorun olduğunu düşünmüyorum. Sen iyisi mi sancına iyi gelecek bir şeyler ye, olmadı doktora gidersin Çok geçmiş olsunInsallah sadece kabizliktir
Birçoğumuz tecrübesiziz o yüzden daha çok panik yapıyoruz sağlıkla doğsunlsr da endişelerimiz hep yersiz olsun inşallahİnşallah değildir ben normal doğum sürecini bilmiyorum okuduğum kadariyla bilgi sahibiyim
Çok teşekkür ederim kuzum şuan daha iyiyim sanirim benimki gercekten gaz sancisiydi kabiz olmusum sanirim ama daha iyiyim şükür. Anlik buyuk tuvaletim gelmis gibi oluyordu siddetli ve agri giriyordu ama gecti sabahÇok geçmiş olsun iyi gelecek bir şeyler yiyip içmeyi denedin mi acaba inşallah geçer
İnşallah ya Başka bir şey olsa günlerce sürmezdi herhalde çünkü annem anlatıyordu: bir çocuğunda tuvalete gitme hissiyatı gelmiş. Ayağa kalkayım demiş ama kalkamamış. Çömelmiş bir anda. O hissiyat kuvvetlenmiş, sonra suyu gelmiş. Yatıramamışlar bile. Eşi 2 metre adammış o bile yatıramamış, annem kilitlenmiş bağırıyormuş Sonra ebe gelmiş. Emekler pozisyona getirebilmişler o şekilde doğurmuş. Bu günlerce sürmemiş, birkaç saatte doğurmuş. Yani sorun olduğunu düşünmüyorum. Sen iyisi mi sancına iyi gelecek bir şeyler ye, olmadı doktora gidersin Çok geçmiş olsun
Ya çok şaşırdım en azından sancının çoğunu evde tamamlamış olmuşsun. Hiç karın ağrısı gibi başka şikayetlerin de yok muydu? Doğum kanalına nasıl sancı olmadan girmiş Bakalım burada farklı doğum öyküleri de dinleyeceğiz eylül-ekim aylarında inşallahİhmal etme takip et sancılarınla beraber kendiliğinden ıkınma oluyosa dr.git benim öyle başlamıştı gece 12den sabah 8 kadar sancı eşliğinde kendimi kabız sanmıştım dr.yeni gitmiştim önemsemedim kabızım heralde diyerek odada kıvrandım wcde ıkınma hissiyatı geliyodu tuvaletım cıkacak diye zar zor yaptım tamam gecti derken yeniden başladı kanama oldu esım dıo kalk gıdelım yok dur gecer sabah olsun duruma göre gideriz sabaha karşı kustum sancılar sıklaşınca hemen annemi aradım kaynanamı aradım dedi doğum başlamış geldiler gittik meğer ben doğuruyomusum evde suyumda gelmeyince rahatlıyım diye cıksın diye uğrasırken oğlumun gelceğini nerden bileyim
Zaten bahsedilen şey olsa duramazdın birkaç gün. Annemden biliyorum Çok geçmiş olsun gebelik demek hazımsızlık demekmiş onu fark ettikÇok teşekkür ederim kuzum şuan daha iyiyim sanirim benimki gercekten gaz sancisiydi kabiz olmusum sanirim ama daha iyiyim şükür. Anlik buyuk tuvaletim gelmis gibi oluyordu siddetli ve agri giriyordu ama gecti sabah
Canım benim günaydın.Nasılsıııın berfuto napıyosuun? Ağrıların ne durumdaa? Haberlerini bekliyoruz.
Hazimsizlik mide yanmasi coook fena vallaZaten bahsedilen şey olsa duramazdın birkaç gün. Annemden biliyorum Çok geçmiş olsun gebelik demek hazımsızlık demekmiş onu fark ettik
Ten teması çok iyi geliyormuş bebişlere, eşin iyi düşünmüş Zaten ilk süt bebek için o kadar faydalı ki, yarasın inşallah Yakında eve götüreceğiniz için heyecanlı olacaksınızCanım benim günaydın.
Süt sağıyorum ağlıyorum gülüyorum geçiyor günler:)
Ağrılar var dikiş yarasında kalkarken otururken ama geçecek. Sezaryen olacak tüm arkadaşlara söylüyorum en önemli şey birinin sürekli destek olması. Otururken kalkarken ayakkabı giyerken duşta sürekli destek lazım.
Bugün görüş günümüz. Eşim gömlek giyeceğim diyor:) Öyle heyecanlı ve hevesliyiz. Güzelce süslenip kızımızın yanına gideceğiz.
Bir sürü paket süt götürüyoruz inşallah yarar:)
Yeni fotoğraflarla dönerim bugün. Teşekkür ederim merak ettiğin için canım.
Hiç sorma gün içinde sol üst ksrnım hazımsızlıktan şişiyor, iki ayrı göbeğim var gibi duruyorHazimsizlik mide yanmasi coook fena valla
Evet ama bugün muhtemelen vermeyecekler kucağımıza henüz çok narin dediler. Biz bebişe şık görünmek istedik:)Ten teması çok iyi geliyormuş bebişlere, eşin iyi düşünmüş Zaten ilk süt bebek için o kadar faydalı ki, yarasın inşallah Yakında eve götüreceğiniz için heyecanlı olacaksınız
Doktor neden sezaryen tercih etti acaba? kordon sarktığı için mi?
Canım benim günaydın.
Süt sağıyorum ağlıyorum gülüyorum geçiyor günler:)
Ağrılar var dikiş yarasında kalkarken otururken ama geçecek. Sezaryen olacak tüm arkadaşlara söylüyorum en önemli şey birinin sürekli destek olması. Otururken kalkarken ayakkabı giyerken duşta sürekli destek lazım.
Bugün görüş günümüz. Eşim gömlek giyeceğim diyor:) Öyle heyecanlı ve hevesliyiz. Güzelce süslenip kızımızın yanına gideceğiz.
Bir sürü paket süt götürüyoruz inşallah yarar:)
Yeni fotoğraflarla dönerim bugün. Teşekkür ederim merak ettiğin için canım.
Ya Allah korumuş ikinizi, iyi ki de fark edilmiş. Bir daha olumsuzluklar sizi bulmasın inşallahEvet ama bugün muhtemelen vermeyecekler kucağımıza henüz çok narin dediler. Biz bebişe şık görünmek istedik:)
Benim biraz travmatik bir sürecim oldu kimseyi anlatarak tetiklemek ve korkutmak istemem ama 1 dakikadan az bir süreyle verilen zorunlu bir karardı. Kordon sarkmıştı zaten baya dışarıdaydı. Bir kasılma daha olsa kordon sıkışıp bebeği kaybediyorduk. Hatta gece olmasa bu olay bix 11 dakika içerisinde hastaneye yetişemesek benim de hayati tehlikem varmış.
Epikrize baktık, 3 dakika içerisinde doğumhanede ameliyathaneye gitmişiz 4. Dakika yaz doğmuş. Öyle bir kaos…
Yoksa doktorum zaten aşırı vajinal doğumcu bir adam. Sezaryen isteyeni bile vajinal doğurtuyor.