- 26 Temmuz 2024
- 119
- 241
- 18
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.221
hayır, doktorum vermedi. Hatta bacakta kramp ağrısıyla uyandığımda da önermedi. Grupta kramplar için magnezyum kullandıklarından bahsetti arkadaşlar. Bu hafta gittiğimde danışacağım kendisineMagnezyum takviyesi alıyor musunuz doktor ödem içinde iyi gelir demişti bana
Benim sarı kabuk bağlamıştı göğüs uçlarım lansinoh kremini de sürdüm ama geçirmedi zeytinyağı sürdüm 1 hafta geçti canım annelerin de bilgisine zeytinyağı çok işe yarıyor. Market değil ama has öz olsunMerhaba kızlar. 28+4 haftalık hamileyim. Sol göğsümün ucu uzun zamandır acıyordu hatta kaşınıyordu. Son zamanlarda böyle ucu iyice sertleşti ve nokta nokta oldu. Çatlamış gibi bir görüntüsü var. Sabah elime bi ıslaklık geldi oradan bi baktım kanamış. Daha bebiş gelmeden göğüslerim sorun cıkarmaya başladı doğmadan böyle olduysa emzirme zamanı nasıl olacak acaba diye stres oldum. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda?
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Eşim diyor doğunca yüz üstü fln rahat edeceksin az kaldı. Yaa dedim hemen ztn öyle yatabiliyorum.
Artık hiç doğru düzgün uyuyamıyorum da yatamıyorum da. Sabaha kadar dön dur. Ben uyuyamayınca eşim de uyuyamıyorben de geçen eşim yüzüstü yatınca ben de keşke yatabilsem dedim. Yatmıyım ben de diyor yok yok dedim sen yat
şekerden dolayı pekmezi bir çay kaşığı bile koysanız tahinin tadını kırıyor, önerebilirim, mide sorunları için de iyi geliyor. demir hapı alıyorsanız süt ve süt ürünleri ile arasında 2 saat kadar zaman olmalı, belki emiliminde sıkıntı oluyordur.Ya tahin ve pekmez çok severim demirim de biraz düşük çıkmıştı ama şekerden dolayı cesaret edemedim. Bide özellikle boy konusu ultrasonda kesin sonuç vermiyor bence , bebiş tam dik pozisyonda değil ki her zaman bide en ufak bir harekette de değişebiliyor.Hatta bazı doktorlar bir süre sonra boy ölçümünü yapmıyor yani söylemiyor.Kilo da öyle gibi bence ben 2750 doğmuşum çocukluk yıllarımda zayiftim evet ama sonrasında balık etliye döndüm gibi 174 boy, 66 kiloGerçi evlendikten sonra gördüm bu kiloyu da öncesinde hep 61 civarıydı.
Bide doktorun dediğine göre haftasiyla uyumlu olma konusunda 3 haftadan fazla onde veya gerideyse takip gerektiriyor onun dışında çok anlamlı bir fark değil şeklinde söylüyorlar
oh çok şükür, bundan sonrası da sağlıkla ilerlesin inşallahÇıktım kızlar hastaneden yazan soran herkese çok teşekkür ederimEvde artık bol bol dinlenmece, burayı darlarım ben de her şey yasak telefon elimden düşmez artık
Oh sevindim, rahat rahat yayıl. İyi olda sen bebişin ile ztn çoğumuz sıkılıp sıkılıp geliyoruzÇıktım kızlar hastaneden yazan soran herkese çok teşekkür ederimEvde artık bol bol dinlenmece, burayı darlarım ben de her şey yasak telefon elimden düşmez artık
Bi fikrim yok sadece duymuştum.Hangi il ve ilçe acaba ? Farklı bir başvuru var mı diye soruyorum. Çünkü İstanbul ibb gelir durumuna göre bana Red cevabı verdi. Bulunduğum ilçede de başvuru için iki haftalık kursa katılım şartı istiyor ki çalışan annelerin hiçbirinin katılamayacağı saat aralığında
Aslında yiyorum ama tabi çok fazla yemiyorum sanırım daha sık yemeğe çalışacağım teşekkür ederimCanım yeşil mercimek yiyebilirsin çok protein var onda da yemeğini yapıp birazda pekmez falan sabahları ye .sut badem sütü yulaf sütü falan demeyebilirsin daha hafif onlar peyniri arttır gerekirse avokado ceviz bunlar çok etkili olur tavsiyem
Lansinoh evet çok duydum. Şimdilik Lierac çatlak kremim var onu süreyim o zamanBenimde gögüs uçları falan ağrıyor kanama olmadı ama acıyor lansinoh sürüyorum ağrısını alıyor zaten 32 haftadan snra sürün diyorlar sizde deneyin e bebekten aldım yada eczanede lanolin var ondan alıp sürün
şuan elimde lierac çatlak kremi var onu sürcem bakalım umarım geçer teşekkür ederimmBenim acı veya kaşıntı yok ama kabuk kabuktu bir süredir. Doktoruma da söyledim, göğüs kremi sür dedi. Her gün göğüs kremi ve sudocream sürüyorum geçti kabuklar
Şuan bebek emmiyorken en güzel önerebilicegim sarı kantoran yağı ama doğalini bulun sürün 2/3 en Max geçer Allah'ın izniyl
Göğüs uçlarına sürülmüyor çatlak kremleri canım doktorum uyardı beni göğüs ucu hariç her yere sürebilirsin dedi altına üstüne vsLansinoh evet çok duydum. Şimdilik Lierac çatlak kremim var onu süreyim o zaman
şuan elimde lierac çatlak kremi var onu sürcem bakalım umarım geçer teşekkür ederimm
Oh çok şükür. Ben de yatıyorum uzun süredir. Bebeklerimiz sağlıkla büyüsün de yatarız.Çıktım kızlar hastaneden yazan soran herkese çok teşekkür ederimEvde artık bol bol dinlenmece, burayı darlarım ben de her şey yasak telefon elimden düşmez artık
Ben hindistancevizi yağı sürüyorum her yerime, meme uçlarım da dahil. Onun bir zararı yoktur herhalde.Göğüs uçlarına sürülmüyor çatlak kremleri canım doktorum uyardı beni göğüs ucu hariç her yere sürebilirsin dedi altına üstüne vs
Ben 6 ay yattım kızlar, karşılığında 19 kilo aldımOh çok şükür. Ben de yatıyorum uzun süredir. Bebeklerimiz sağlıkla büyüsün de yatarız.
Doğal yağların bir zararı olmaz sanmıyorum ben de zeytinyağı sürüyorum işte çok iyi geldiBen hindistancevizi yağı sürüyorum her yerime, meme uçlarım da dahil. Onun bir zararı yoktur herhalde.
Benim düşük riskim de vardı başta 3 ay öyle bi yattım zaten. 2. Trimester hamileliğin balayısı gibiydi gerçektenBen 6 ay yattım kızlar, karşılığında 19 kilo aldımBebeğin iyi olması teselli oluyor her durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?