- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.161
Yaa bana sennriskli gebeliksin dedi onermedi ben bogmaciliyi soracagim
Keske ama olmadı canı sağolsun ne diyelim Allah bizleri çok verip azdırmasın az verip aratmasın bugünlerimize şükür olsun diyelimamin gerçekten bazı insanların tek derdi para olmuşKeşke ev sahibin anlayışlı olabilseydi. Benzer bir durum yaşadığımız için zorluğunun farkındayım. Fakat yine de sigaradan uzak durmaya çalış lütfen Allah bebeğini sana bağışlasın bu sıkıntıdan da kolaylıkla kurtulursunuz inşallah
Maşallah çok sevindim iyi olmanızaSağol canım şu an iyiyim şu an sadece su veriyorlar serumlaBir kere nstde çıkmayan sancıdan hiç korkmayın onlar toplanma bile olabilir dedi doktorum. Benim 28. Haftada başladı 2 gün sürdü kramp gibi giriyordu karnıma nstde çok az çıktı sancı, enfeksiyon da çıkınca ona bağladılar. Sonra 30da yine oldu daha şiddetliydi ama düzensizdi yine enfeksiyon çok yüksek çıktı antibiyotikle düzelttiler. Bunda enfeksiyon çıkmadı 80leri geçti ve düzenliydi. Ağrısı da ayağa vuran kramp ve şiddetli regl ağrısı karışık bişey, gelince biraz nefesin kesiliyor ama sonra geçiyor. Karnın semsert oluyor ağrıyla birlikte kasılıyor o şekildeydi
Anladım canım sertlesme oluyor ama sanki cocuk hareket edince oluyor o bilmiyorum doktora bunu ayrıntılı bir sekılde sormam lazım hiç nts ye de girmedim ona da bakılmadı acaba bu sefer bakar mı. Cok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz saglıkla zamanlıca alırız yavrularımızı kucağımızaAğrıyla birlikte karnın sertleşiyorsa dikkat et mutlaka. Kasılma esnasında karın taş gibi olur oynatamazsın hatta içeri itemezsin bile. Tabii yalancı sancılar da bu haftalarda oluyor. Önemli olan düzenli olmaması. Çok geçmiş olsun inşallah önemli değildir
Hepiniz ayrı ayrı o kadar tatlısınız kiiBu süreçte çocuğun sayesinde kimin ne olduğunu anlamışsın. Bu zamana kadar verici olduğun için haliyle almak istemen normal ama artık sadece kendi ailen ve özellikle evladın için fedakar olman yeterli. Hastane çantasına gelirsek Google'da, YouTube'da ya da gebelik uygulamalarinin içinde bile listeler var. O zor ve abartılacak bişey şey değil ama tabi ki git gide ağırlaştıkca zorlanırsin. Hedefini belirle ve biran evvel bebeğin ve kendin için hazırlıga başla anne oluyorsun
Süpersin, ne zaman motivasyon veya desteğe ihtiyacın olursa yaz hepimiz bunun için burada beraberiz nereden nerelere geldik. Bebeklerimiz yakında sağlıcakla dünyaya gelicekler.Hepiniz ayrı ayrı o kadar tatlısınız kii
Ben anne olmanın yanı sıra burda cok fazla teyzelik duygusu kardeslık duygusu yaşıyorum sayenızde kız kardeşim yok diye üzülüyordum bu dönemde siz hepiniz bana yoldaş oldunuz cok teşekkür ederimhaklısın ben bian önce kendime gelip eski halime gücüme geri dönmeliyim ilk fırsatta hemen cantamı hazırlamalıyım
Benımde öyle bu aralar belim ağrımaya başladı karnım sık sık sertleşiyo yürürken zorlanıyorum vajinal bölgem bile ağrıyo ayakta fazla durmamaya calış dinlene dinlene yürü gazdan tuvalete cıkamamaktan ağrı oluyo oda sert yapıyoÇok ağrılarım oluyor karnım sem sert yürürken canım yanıyor
Kuzum perşembe pazarı var ya orda arcelik bayisinin yanında Ova ekmek fırını.Kuzu bana söyle kız hangi fırın o bnde oradan aldırayım
Canim benim hiç o güzel gönlünü bunlarla üzme inan ki insan uzulduguyle kalıyor. Belki hatırlarsınız bayramda canım dolma çekmişti kimse getirmedi ailemden, bende kalkmam yasak olduğu için yapamamistim sorun dolma vs değildi sorun değer görmek ailelerimizin desteğini hissetmekti aslında...ama ben hala tekim hala kimse gelip bir çorba yapmış değil ama şöyle baktığımda bu benim için harika bir deneyim oldu kimin bende ne kadar olduğunu gördüm. Hastanede yattım sancidan en yakınımdan aramayanlar oldu. Ve dediğin gibi kendi baba tarafimda bütün ailemi çekip çeviren bendim 2 çocuğum daha var onlara rağmen hastane işleri evlerinde yardım psikolojik destek hepsini ben yaptım ama ben bana yakışanı yaptım. İnan ki artık üzülmüyorum aksine herkesin gerçek yuznu gördüğüm için seviniyorum sende öyle ol moralini yüksek tut ozaman daha dinç hissedeceksin inan banaAmin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
Bende kendime bu konuda kızıyorum en cok birilerinden bir sey bekliyecek kadar acizmisin diye ama şöyle bir durum var hani her ailede ortamda herseyi halleden herkese koşan hastane işleri neblym bir sey yapılcak organizasyon gibi böyle biri vardır ya ben hep herkese öyle olmusken bana olmayınca sanırım içleniyorumhaklısın geçicek biliyorum hepsi bu günlerde geçecek ama gerçekten hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Bian önce dediğin gibi hastane cantamı hazırlamalıyım öyle ki ona bile ne koyacağımı bilmiyorum düşünemedim araştıramadım
çocuk ne zaman etrafının farkında oluyorsa o zaman hep dışarıya bakmak istediklerini söyledi. Çift yön yeni doğanda gerekebilir ama pusetiniz varsa zaten çift yön gibi kullanılıyor size dönük olacağı içinÇift yönü ben de istiyorum. Belli bir zaman derken 1 yaşından sonra mı önemi kalmıyor ? Kraft palmaya bakacağım teşekkür ederim
Aslında ben gebelikten önce almayı düşündüm ama ilaç çok ağır, çok fazla yan etkisi var. Elimizden tek gelen demir seviyelerimizi düzeltmekInsallah kuzum. Dogum sonrasi doktora cikacagim duzenli olarak hangi ilaclar kullaniliyorsa. Cunku huzursuz bacak sendromu atagi geldigi zaman inan cok kotu bir sekilde rahatsiz ediyor cidden huzur vermiyor
İnşallah ya az kaldı 2 ay daha dayanırız inşallah. Geçtin mi eve abla?Hem nidilat hem progestan günde 3 defa evet. İnşallah bir daha yaşamayız doğuma kadar
Amin inşallahAnladım canım sertlesme oluyor ama sanki cocuk hareket edince oluyor o bilmiyorum doktora bunu ayrıntılı bir sekılde sormam lazım hiç nts ye de girmedim ona da bakılmadı acaba bu sefer bakar mı. Cok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz saglıkla zamanlıca alırız yavrularımızı kucağımıza
Evet parkinson ilaclari kullaniliyor ilk etapta halisünasyon görülüyor ama zamanla vucut ilaca alistikca geciyor yan etkiler. Ben de o yuzden kullanmamistim ama dogumdan sonra baslamayi dusunuyorumAslında ben gebelikten önce almayı düşündüm ama ilaç çok ağır, çok fazla yan etkisi var. Elimizden tek gelen demir seviyelerimizi düzeltmekGebelikten sonra düzeltiriz inşallah
Şimdi 2. Ciğer geliştirici ve progestan dozlarımı oldum son nstye girip bişey çıkmazsa çıkıcam Allahın izniyle evde istirahate ve ilaçlara devam edeceğimİnşallah ya az kaldı 2 ay daha dayanırız inşallah. Geçtin mi eve abla?
Hep güzel haberler ile gel inşallahŞimdi 2. Ciğer geliştirici ve progestan dozlarımı oldum son nstye girip bişey çıkmazsa çıkıcam Allahın izniyle evde istirahate ve ilaçlara devam edeceğim
Oh oh hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi 2. Ciğer geliştirici ve progestan dozlarımı oldum son nstye girip bişey çıkmazsa çıkıcam Allahın izniyle evde istirahate ve ilaçlara devam edeceğim
Güzel haberlerle gelŞimdi 2. Ciğer geliştirici ve progestan dozlarımı oldum son nstye girip bişey çıkmazsa çıkıcam Allahın izniyle evde istirahate ve ilaçlara devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?