2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Keske ama olmadı canı sağolsun ne diyelim Allah bizleri çok verip azdırmasın az verip aratmasın bugünlerimize şükür olsun diyelim deniyorummm amin amin Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin

Maşallah çok sevindim iyi olmanıza
Ay teşekkür ediyorum bilmediğimden sordum doktorda bir sey demedi kasılmalar hakkında bana. İnşallah çok çok daha iyi olursun canım dualarımız seninle

Anladım canım sertlesme oluyor ama sanki cocuk hareket edince oluyor o bilmiyorum doktora bunu ayrıntılı bir sekılde sormam lazım hiç nts ye de girmedim ona da bakılmadı acaba bu sefer bakar mı. Cok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz saglıkla zamanlıca alırız yavrularımızı kucağımıza

Hepiniz ayrı ayrı o kadar tatlısınız kii
Ben anne olmanın yanı sıra burda cok fazla teyzelik duygusu kardeslık duygusu yaşıyorum sayenızde kız kardeşim yok diye üzülüyordum bu dönemde siz hepiniz bana yoldaş oldunuz cok teşekkür ederim haklısın ben bian önce kendime gelip eski halime gücüme geri dönmeliyim ilk fırsatta hemen cantamı hazırlamalıyım

Süpersin, ne zaman motivasyon veya desteğe ihtiyacın olursa yaz hepimiz bunun için burada beraberiz nereden nerelere geldik. Bebeklerimiz yakında sağlıcakla dünyaya gelicekler.

Çok ağrılarım oluyor karnım sem sert yürürken canım yanıyor
Benımde öyle bu aralar belim ağrımaya başladı karnım sık sık sertleşiyo yürürken zorlanıyorum vajinal bölgem bile ağrıyo ayakta fazla durmamaya calış dinlene dinlene yürü gazdan tuvalete cıkamamaktan ağrı oluyo oda sert yapıyo

Canim benim hiç o güzel gönlünü bunlarla üzme inan ki insan uzulduguyle kalıyor. Belki hatırlarsınız bayramda canım dolma çekmişti kimse getirmedi ailemden, bende kalkmam yasak olduğu için yapamamistim sorun dolma vs değildi sorun değer görmek ailelerimizin desteğini hissetmekti aslında...ama ben hala tekim hala kimse gelip bir çorba yapmış değil ama şöyle baktığımda bu benim için harika bir deneyim oldu kimin bende ne kadar olduğunu gördüm. Hastanede yattım sancidan en yakınımdan aramayanlar oldu. Ve dediğin gibi kendi baba tarafimda bütün ailemi çekip çeviren bendim 2 çocuğum daha var onlara rağmen hastane işleri evlerinde yardım psikolojik destek hepsini ben yaptım ama ben bana yakışanı yaptım. İnan ki artık üzülmüyorum aksine herkesin gerçek yuznu gördüğüm için seviniyorum sende öyle ol moralini yüksek tut ozaman daha dinç hissedeceksin inan bana bende bu erken doğum riski sebebiyle daha çıkıp 1 parca bisey almadım liste yaptım bi şekilde hallolcak. Aç açıkta kalmiycaklar ya gönlünü ferah tut burda ablaların ve kizkardeslerin olarak biz yanındayız

Çift yönü ben de istiyorum. Belli bir zaman derken 1 yaşından sonra mı önemi kalmıyor ? Kraft palmaya bakacağım teşekkür ederim
çocuk ne zaman etrafının farkında oluyorsa o zaman hep dışarıya bakmak istediklerini söyledi. Çift yön yeni doğanda gerekebilir ama pusetiniz varsa zaten çift yön gibi kullanılıyor size dönük olacağı için

Insallah kuzum. Dogum sonrasi doktora cikacagim duzenli olarak hangi ilaclar kullaniliyorsa. Cunku huzursuz bacak sendromu atagi geldigi zaman inan cok kotu bir sekilde rahatsiz ediyor cidden huzur vermiyor
Aslında ben gebelikten önce almayı düşündüm ama ilaç çok ağır, çok fazla yan etkisi var. Elimizden tek gelen demir seviyelerimizi düzeltmek Gebelikten sonra düzeltiriz inşallah

Amin inşallah Çocuk ya da anne fazla hareketliyse, anne az su içmişse veya idrara sıkışıksa hatta bazen yanlış pozisyonda bile sertleşme oluyor. Önemli olan düzenli olmaması. Sertleşme olunca telaş yapmayın sadece saatte 4 kereden fazla olursa süre tutun

Aslında ben gebelikten önce almayı düşündüm ama ilaç çok ağır, çok fazla yan etkisi var. Elimizden tek gelen demir seviyelerimizi düzeltmek Gebelikten sonra düzeltiriz inşallah
Evet parkinson ilaclari kullaniliyor ilk etapta halisünasyon görülüyor ama zamanla vucut ilaca alistikca geciyor yan etkiler. Ben de o yuzden kullanmamistim ama dogumdan sonra baslamayi dusunuyorum

İnşallah ya az kaldı 2 ay daha dayanırız inşallah. Geçtin mi eve abla?
Şimdi 2. Ciğer geliştirici ve progestan dozlarımı oldum son nstye girip bişey çıkmazsa çıkıcam Allahın izniyle evde istirahate ve ilaçlara devam edeceğim

Günaydın kızlar, bugün kontrolümüz vardı 28+2deyiz bebişin boyunu biraz minyon buldu 34 cm dedi ama bizde selvi boylu değiliz zaten ben 160 eşim 170 boylarımız yani ailelerde de öyle çok uzun boylu kimse yok dedim hocaya kilosuda 1140 gr olmuş ve doktor biraz beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen falan dedi. Ancak benim alerjim olduğu için yumurta süt falan tüketemiyorum o yüzden diğer hayvansal sütleri falan deneyeceğim keçi manda gibi bakalım.
Bir de eğer sezaryen olursa 38de alırım dedi oda 14 ekime denk geliyor nasipse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…