- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.741
Çalışabilir izni almak için soruyorsanız 32. Hafta konusunu, benim dr 32+0'da evrağın hazırlanacağını söyledi. Yani tam 32 hafta dolduğu gün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izimkiler de pek oralı olmadı da biz koyduk, yattılar biz alana kadarbenimki asla yanaşmadı ya harika
Bizim zaten iki kedimiz var o yüzden çoğu şeye bağışıklık olacak benceBen bu konuda farklı düşünüyorum. Eğer halılarınız, ciddi anlamda toz/hav çıkarmıyorsa aynı şekilde devam edin. Çünkü alerji, alerjene doğal bir şekilde maruz kalındığı zaman azalan bir şey. Eğer bebek alerjik değilse ve alerjenlere doğal bir şekilde maruz kalmazsa ileride alerji geliştirme ihtimali artar. Onlar için aşırı steril bir ortam oluşturmak doğru değil. Baştan itibaren, toz alerjisi olur diye her şeye dikkat eden arkadaşımın oğlu 13 yaşında ve şu an ilaçsız uyuyamıyor, burnu tıkanıyor. Baştan itibaren doğal akışı içerisinde maruz kalsaydı bu kadar duyarlı olmazdı.
Ben de bir süre sonra ağır halıların hepsini kaldırıp kilim tarzı alacağım makineye atılabilen. Mutfak halımız öyle, kurutmaya da atıyorum çok rahat oluyor keşke hepsini öyle alsaydım zamanında, yıkamaya vermeye hiç gerek kalmazdıO da doğru bir yaklaşım aslında biz de antialerjik iskandinav tarzı bakıyoruz canım
Saç için bir bilgim yok ben bioxcin kullanıyorum şampuan, belki doğal içerikli saç parfümleri de vardırYa bu konuda benim de sorum olacaktıBen normalde çok terlemem. 2 günde bir duş alırım ve deodorantı iki günde bir kez kullanmam yeterli olur. Fakat saçım için aynısını söyleyemem. Hele ki gebelikte başım ekstra terkemeye başladı. Kötü kokmadığını söylüyorlar ama ben de koku konusunda çok hassasım
Acaba saç için kullanabileceğim doğal bir ürün var mı? Geçen sene saçıma bile deodorant sıkardım ama bu sene yapamıyorum
araştırdığım kadarıyla saç için öyle bir ürün yok galibaSaç için bir bilgim yok ben bioxcin kullanıyorum şampuan, belki doğal içerikli saç parfümleri de vardır
Evet çalışabilir raporu için sordum. O zaman benim tam 1 Eylül 32+0 olduğu için iznim aynen kalıyor. Sevindim o zaman tam denk geldi.Çalışabilir izni almak için soruyorsanız 32. Hafta konusunu, benim dr 32+0'da evrağın hazırlanacağını söyledi. Yani tam 32 hafta dolduğu gün.
Tamam teşekkür ederim. Ben de böyle biliyordum sonradan kafam karıştı.32+0 yani tam dolu dolu 32 olması lazım
Bebek parfümlerini kullanabilirsin saçın için bence yaaraştırdığım kadarıyla saç için öyle bir ürün yok galibaParfümler hobi alanın olduğu için belki doğal bir ürün bilirsin diye sordum ama sen de bilmiyorsan kesin yoktur. Çok teşekkür ederim
![]()
Ben de bunu yazmaya geliyordum. An itibariyle ben de tek tük küçük eksikler hariç çantayı kapadım fermuari çektim.Kızlar bu arada, kaşık biberon vs hariç bebekler için hazırladığım hastane çantası bitti diyebilirim![]()
D vitamini olabilir bak bir tek o vitaminime bayadır baktırmıyorum azalmış olabilirdokunmayınca geçiyor ben unutup yüzümü temizleme mendiliyle veya havluyla silince yine başlıyordoktorum d vitaminine bağladı ama bilmiyorum kimse nedenini anlamadı. Belki düşük proteindendir
Ya çok mantıklı en iyisi bir tane aliymBebek parfümlerini kullanabilirsin saçın için bence yaMustela'nın bebek parfümü var, kokusu hakkında bir fikrim yok ama. Başka markaların da vardır belki.
D vitamini takviyesi alıyor musun? Doktor yazdı ama gebelikte haricen kullanılır yazdığı için kullanmaya çekindim. Büyük ihtimal d vitaminindendirD vitamini olabilir bak bir tek o vitaminime bayadır baktırmıyorum azalmış olabilir
Bana her gitmemde özellikle soruyor doktorum d vitaminini alıyorsun değil mi diye. Demek ki önemliD vitamini takviyesi alıyor musun? Doktor yazdı ama gebelikte haricen kullanılır yazdığı için kullanmaya çekindim. Büyük ihtimal d vitaminindendir
Aa evet 12. Haftada ilk yazdığı şeylerden biri. Aksatmadan kullanıyorum her gün. Venatura 1 damla.D vitamini takviyesi alıyor musun? Doktor yazdı ama gebelikte haricen kullanılır yazdığı için kullanmaya çekindim. Büyük ihtimal d vitaminindendir
Yves rocher’in saç ve vücut spreyi olarak kullanılan spreyleri var vanilyalı olanı kullanıyorum ben, hatta önceden parfüm gibi de kullanıyordum onu şimdi saçlarıma sıkıyorum sadece belki işinize yararYa çok mantıklı en iyisi bir tane aliymyoksa günlerim insanlarla uzaktan konuşmakla geçecek. Çok teşekkürler
![]()
Kızlar bu arada, kaşık biberon vs hariç bebekler için hazırladığım hastane çantası bitti diyebilirim![]()
Yaa ne güzelBen de bunu yazmaya geliyordum. An itibariyle ben de tek tük küçük eksikler hariç çantayı kapadım fermuari çektim.
Ya ben de aliym en iyisiBana her gitmemde özellikle soruyor doktorum d vitaminini alıyorsun değil mi diye. Demek ki önemli
Acaba d vitamininden değil mi o zaman? Şu yaraları çözemedim inan kiAa evet 12. Haftada ilk yazdığı şeylerden biri. Aksatmadan kullanıyorum her gün. Venatura 1 damla.