Kızlar gebelik zehirlenmesi sebebiyle 28. Haftada dr um rapor verdi. İse gitmeni istemiyorum stresli bir ortamda olmanı istemiyorum dedi. Bebeğim daha önemli tabiki. Ama ben maddi olarakta rahat olmak açısından 36. Haftaya kadar çalışmak istiyordum gönlümden geçen buydu. Ekran yasağı vermese dr um home ofis çalışacaktım aslında
Neyse demem o ki zaten üzgünüm raporumdan yiyecegim bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyordum. Bir de sürekli ücretsiz izne çıkarsın en az 1 yıl gitmezsin ise diyenler var. Şu an bile rapordan dolayı hesaplattirdim ik ya mevcut maasimdan15.5 bin tl daha düşük maaş alacağım. Bunu bile dert ediyorum eşim kiziyor ama ben 12 senedir yıllık izin hariç hiç fire vermedim hep çalıştım mezun olduğumdan beri. Ayrıca herkesin bir hayat standardı var. Ben ağzımı açmadan sürekli yok işi bırak yok en az 1 sene gitme diye boş boş konuşanlara sinirlerim bozuluyor ben mi abartıyorum olması gereken mi bu bilmiyorum bende isterdim tabiki 2 yaşına kadar oğlumu büyütmek ama şartlar maalesef. Yaşarız tabiki bir şekilde ama evin büyük geliri maaş olarak bendeydi yaşam standardımiz ciddi düşer.
Bir de çok ani izne ayrıldım is yerinde lekelenmem oldu perşembe günü. Arabayla gitmiştim o gün ise. Hemen çıktım dr um gel dedi. Bir gittim bir daha ise dönemedim. Ayrıca ben ciddi iskolik bir insanim. Raporlu olmama rağmen günde 2 saate yakın hala çalışıyorum çok ani çıktım projeler hep kaldı bunun psikolojik yükü de üzüyor beni.
Annemlere taşındık tansiyonum çok oynuyor tek başıma duramıyorum ayağa kalkınca düşüyorum
13 ken birden 7 oluyor tansiyonum. Yani birden tüm düzenimiz yerle bir oldu. Cuma akşamları evimize gidiyoruz pazar tekrar annemlere dönüyoruz eşimle.
Dertleşmek istedim biraz. Herkesin küçük büyük bir sıkıntısı var. Rabbım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bir yandan şu gebelik zehirlenmesi canımı sıkıyor.