Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ahhahahah benim annem doğdun sabah ezanı okundu diyor gittim cimere yazdım doğum saatimi öğrenmek istiyorum diye 21.00 demişler nfjdjwkwkwwk ama 99 depreminden 5 gün sonra doğduğum için muhtemelen rastgele bir saat girmişler sisteme o yüzden ben de asla öğrenemedim 🥲🥲
Ay senle aynı yaştamıydık djjdjdjdjd ben de 99 Kasım velediyim işte 😆😆😆
Net anlıyorsun kuzum hatta eşim bile net anladı.aşırı barız sekılde devrıldı aşagı dogru.ve bır ıkı gun ıcınde oldu bu😊
Hayırlısı olsun hakkinda canım 🥰 az kaldı kavuşmaya
Ay insallah o şansli ben degilimdir daha ev taşiyacam sonra dogsun mümkünse 😀😀
Tamam sen tarih ver iletelim bebişlere senin yerine başka şanslı bulalım snbxjdbdjdjdjdj bugün ben değilimdir umarım o şanslı 😆😆😆😆 kendimi hazirlamadim 😂😂

İnan ki fikrim yok ama sona yaklaşıyoruz olabilir de bence 🥺🥺 yavaş yavaş belirtiler çoğalacak herhalde
papatya113 papatya113 doktordan cıkınca yaz kuzum😘😘😘
Doğum sancısı olmasa bile belki açıklık oluyordur yavaş yavaş rahim ağzı yumuşamaya başlıyordur bunlarda ağrılara sebebiyet verşyor olabilir aynı zamanda senide alıştırıyor yavaş yavaş gerçek sancı düzenli gelir gider geçmez aklında olsun
Kuzum benim öncelikle sakin ol korkma. Sanırım sonlara yaklaşıyoruz bu tarz durumlar artacak ve yaşayacağız gibi duruyor. Ama çok fikrim yok yardımcı olmak isterdim ama. Doktoruna yazdın mı bir yaz bakalım o ne diyecek belki çağırır bir bakar rahme vs, nst bağlayabilir ama korkma kötü bir şey olduğunu asla düşünmüyorum vücut hazırlanıyor gibi hissediyorum 🤲
Canım benim panik olma nir çok belirtiyle geliyor zaten anlık bir sancı da olabilir bazen keskin bir şey saplanıyor gibi oluyor ama tabi için rahat etsin diyorsan bir gözük doktoruna bize de haber et mutlaka 🌸🙏🏻
Canım önemli bir durum yok inşallah. Mesajları okuyamadım tam
Canımmm kızlar 🌸🌸 doktordan geldik anca yazabildim sizlere. Çok teşekkür ederim cevaplariniz ve endişeniz için ❤️ çok şükür biraz daha iyiyim.Açıklık ve su gelme durumum yok. Nstde sancılarım cikti. Dün gece yarısı yaşadığımda sancıymıs. Rahmim falan çok ağrıyor zaten. Bebek aşırı hareketliymis.Ama tabi yeri artık dar olduğu için olduğu yerde elini kolunu uzatıp duruyor.Ama Bebeğim hala dönmemiş malesef bu saatten sonra dönmez dedi. Sezeryan günü verdi 25 Şubat'ta ben gidiyorum doğuma 🥺 sadece 15 günüm Gelişimi suyum falan hepsi iyi. Öyle işte benim vakit azaldı kızlar 🥺

Canımmm kızlar 🌸🌸 doktordan geldik anca yazabildim sizlere. Çok teşekkür ederim cevaplariniz ve endişeniz için ❤️ çok şükür biraz daha iyiyim.Açıklık ve su gelme durumum yok. Nstde sancılarım cikti. Dün gece yarısı yaşadığımda sancıymıs. Rahmim falan çok ağrıyor zaten. Bebek aşırı hareketliymis.Ama tabi yeri artık dar olduğu için olduğu yerde elini kolunu uzatıp duruyor.Ama Bebeğim hala dönmemiş malesef bu saatten sonra dönmez dedi. Sezeryan günü verdi 25 Şubat'ta ben gidiyorum doğuma 🥺 sadece 15 günüm Gelişimi suyum falan hepsi iyi. Öyle işte benim vakit azaldı kızlar 🥺
Yaaa seni yerim ben bebişin ve sen iyi olun gerisi önemli değil🤲 demek ki sancı öyle bir şeymiş. Hepimiz yaşayarak öğreneceğiz. Allahım resmen sayılı gün kaldı sağlıkla hayırla kavus inşallah bebeğine bebişim🤲❤️ duam kalbim seninle biliyorsun. Doğum şeklini de kafana takma. Hakkınızda en iyi doğum şekli neyse onunla olsun yeter ki sağlıkla olsun

1990 yılının takvim yaprağı duruyor ya🥹 bugünlere kadar saklamış üzerine kızımın doğum günü yer saat falan her şeyi yazmış 🥹
Ben de evlilik tarihim ve kızımın doğum gününe ait takvim yapraklarını saklıyorum. Eşim ve benim doğum günlerimize ait takvim yapraklarına da internetten ulaşıp satın aldım. Babanız çok ince düşünmüş yıllar önce 🧿

Aynı kuzum aşırı tekmelıyor bebek bugun ve ayaga kalkınca elımle tutuyorum karnımı resmen,bırden aşagı düştü.vajınada aşırı agrı varyarın sabahı bı bekleyecegız bakalım.rahım agzı tamamen kısaldıysa bır hafta anneme gecmeyı planlıyorum,tam 36 olsun oyle dogsun dogacaksada.🙏
Ayaklar aşağıda mı peki kuzum? Öyle olunca da baya kötü oluyor tekmeleyince seni çok iyi anlıyorum. Karnım haftalardır aşağıda ya elimle tutuyorum ben de hep kalkarken filan ama normal son aydayız. Yarın sabah gidecek misin doktora? Yarın ben de gideceğim doktora. Haberleşelim mutlaka

Olsun senle bebiş sağlıklı olun önemi yok bebiş dönmek istememiş kendi yolunu kendi seçiyor 🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🌸

Tamam sen tarih ver iletelim bebişlere senin yerine başka şanslı bulalım snbxjdbdjdjdjdj bugün ben değilimdir umarım o şanslı 😆😆😆😆 kendimi hazirlamadim 😂😂
Aynen mümkünse birinize verebilirim sıramı😄😄

Kızlar doktoruma mesaj attm olurya basına gelen olursa yazıyorum cevabını.dusa bıle gıremedım ayagımı atamıyorum cunku bu vajına agrısından.bebek hareketlerı ıyi be karnında sancı yoksa baskıya baglı bu agrılar olabılır ama eger artarsa ve karnın agrırsa yarın gelın demiş.
Canım benim doktoruna sormanda iyi olmuş için rahatlamıştır artık son zamanlar ağırlaştık tabi rahme baskı yapıyor bebitolar düzenli sancıları kanaman ya da suyun gelmediği sürece tedirgin olma canım, zamanında gelsin kuzucuk inşallah 🙏🏻 🌸

Ayaklar aşağıda mı peki kuzum? Öyle olunca da baya kötü oluyor tekmeleyince seni çok iyi anlıyorum. Karnım haftalardır aşağıda ya elimle tutuyorum ben de hep kalkarken filan ama normal son aydayız. Yarın sabah gidecek misin doktora? Yarın ben de gideceğim doktora. Haberleşelim mutlaka
Yok kafası aşagıda kuzum,ama nasıl asagı ındıyse artık tekmelerın hepsı ya gobek hızasında ya vajına tarafında.kafası bence kanala yerlestı ben emınım.gidecegiz evet sabah,yazarım,sende dıkkat er guzel haberlerını beklıyorum😘😘

Aranızda doymayan varmı
Sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama açlıktan ölüyorum sanki daha saat üç ben iki günlük yemek yedim 🫠bebek kilolu olunca daha mı çok iştah açılıyor acaba hayatımda böyle bir iştah görmedim daha bir buçuk ayım var benim kilo almak istemiyordum
Bu aralar bende aşırı düştüm yemeğe sürekli açım sanki 😁 tatlıya daha çok düştüm bir de ya korkuyorum 🤦🏻‍♀️

Ahhahahah benim annem doğdun sabah ezanı okundu diyor gittim cimere yazdım doğum saatimi öğrenmek istiyorum diye 21.00 demişler nfjdjwkwkwwk ama 99 depreminden 5 gün sonra doğduğum için muhtemelen rastgele bir saat girmişler sisteme o yüzden ben de asla öğrenemedim 🥲🥲
Yaaa bende bilmiyorum annem de bana akşam ezanına doğru doğdun diyor insanlar iftar açacakmış falan cimere yazınca net öğrenebiliyor muyuz bari 🤣

Ay 99 musunuz kız ne küçüksünüz Allahım siz küçük değilsiniz ben yaşlandım 🤦🏻‍♀️🥹

Canım benim ya haydi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk sağlıklı olsun nasıl geldiği önemli değil kuzular nasıl geleceklerini kendileri belirliyor demek ki öyle keyfi yerinde paşanın 🙏🏻💙🌸

Back