Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Hemen hemen aynıymışız ama Ultrason kağıdında bdt 27 mart yazıyordu başı geride karnı ilerde bacak boyu tam uyumlu üç çeşit hafta yazıyor hemde normal bekleyeceğim bide inat edip 42 dede gelebilir o ihtimalde var ama gönlümden geçen 5 mart gibi gelsin de kurtulayım 😅
Aynen hayırla sağlıkla zamanında gelsinler yeter ki iyi olsunlar 🤲 bakalım ne zaman gelecekler 🥹

Canım hem sezeryan olman nedenı ıle hem tup bebek olması nedenıyle sezeryan önerecektır yüzde yüz.sen normal dogummu istiyorsun?
Canım sezaryen olan genelde sezaryen oluyor ama ama iki doğum arası uzunsa vajinal doğum yapan doktorlar var. Benim ilk doğumuma tam 7 yıl oldu. Sadece soracağım doktoruma ne düşündüğünü merak ediyorum evet tüp bebek olduğu için sezaryen deme ihtimalli yüksek ama ben merak ettim. Vajinal doğum olsun diye diretmiyorum diretmem hangisi bebeğim ve benim için sağlıklı ise o olsun isterim. Sadece doktorumla hiç doğum şeklini konuşmadık bu sefer konuşalım istiyorum fikirlerini merak ediyorum.

Kızlar doktoruma mesaj attm olurya basına gelen olursa yazıyorum cevabını.dusa bıle gıremedım ayagımı atamıyorum cunku bu vajına agrısından.bebek hareketlerı ıyi be karnında sancı yoksa baskıya baglı bu agrılar olabılır ama eger artarsa ve karnın agrırsa yarın gelın demiş.
Naptın kuzum şuan nasılsın merak ettim

Bak onu yazmayı unutmuşummmmmmm mesela bizim tartışmalarımız asla uzamaz maksimum beş dakika sonra ya o gelir yanıma ya ben giderim onun yanına. Bir an parlarız ama söner geçer hemen kinci değiliz uzatmayız bu yönümüzü çok seviyorum mesela❤️
Gercekten öyleee bu cok güzel bisey ben ikizleri cok seviyorumm 😍

Aranızda doymayan varmı
Sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama açlıktan ölüyorum sanki daha saat üç ben iki günlük yemek yedim 🫠bebek kilolu olunca daha mı çok iştah açılıyor acaba hayatımda böyle bir iştah görmedim daha bir buçuk ayım var benim kilo almak istemiyordum
Bunu da bir hafta olmadı yaşıyorum. Asermiyorum ama aşırı tatlı tuzlu hiç fark etmez ağzıma bir şeyler atasim var. Sanki uzun süre aç kalmışım ne yesem de tansiyon artık düşmüş ve etkisi olmaz ya yediklerinin aynı öyle 😆😆 yiyorum sonra etrafa bakıyorum başka ne yiyebilirim diye sjjdjsjsjd ben aldım alacağımı zaten bu saatten sonra kiloyu dusunemicem sjjsjsjjdjhhbdjnd

Naptın kuzum şuan nasılsın merak ettim
Aynı kuzum aşırı tekmelıyor bebek bugun ve ayaga kalkınca elımle tutuyorum karnımı resmen,bırden aşagı düştü.vajınada aşırı agrı varyarın sabahı bı bekleyecegız bakalım.rahım agzı tamamen kısaldıysa bır hafta anneme gecmeyı planlıyorum,tam 36 olsun oyle dogsun dogacaksada.🙏

Canım sezaryen olan genelde sezaryen oluyor ama ama iki doğum arası uzunsa vajinal doğum yapan doktorlar var. Benim ilk doğumuma tam 7 yıl oldu. Sadece soracağım doktoruma ne düşündüğünü merak ediyorum evet tüp bebek olduğu için sezaryen deme ihtimalli yüksek ama ben merak ettim. Vajinal doğum olsun diye diretmiyorum diretmem hangisi bebeğim ve benim için sağlıklı ise o olsun isterim. Sadece doktorumla hiç doğum şeklini konuşmadık bu sefer konuşalım istiyorum fikirlerini merak ediyorum.
Aslında bebeğin tüp bebek olması da sezaryeni zorunlu kılmıyor. Sonuçta 9 ay hamilelik süreci doğal yolla hamile kalanda da, tüp bebek yoluyla hamile kalanda da aynı şekilde ilerliyor. Doğumda risk olacaksa, annenin bebeğin sağlığı tehlikede olacaksa amenna ama bizim ülkemizde doktorlarımızda biraz sezaryen sevicilik var. Günü bile doktor belirliyor, bebek değil. Bebeğini sağlıcakla kucağına almaktan başka derdi olmayan anneye babaya da doktor ne derse tamam demek kalıyor.

Aynı kuzum aşırı tekmelıyor bebek bugun ve ayaga kalkınca elımle tutuyorum karnımı resmen,bırden aşagı düştü.vajınada aşırı agrı varyarın sabahı bı bekleyecegız bakalım.rahım agzı tamamen kısaldıysa bır hafta anneme gecmeyı planlıyorum,tam 36 olsun oyle dogsun dogacaksada.🙏
Ay assagiya düştüğünü net anlayabiliyor musun yoksa hafif bi farklılık mı sence 🙂↕️ hayırlısı olsun hakkınızda canım inşallah sağlıkla kucağına alirsin 🥰

Evet hesaplayabilirsiniz dogum gununuz ve saatiniz ile 😍 ay babaniz ne guzel yapmis benim babam asla hatrlamiyor saati falan 😀😀
Ahhahahah benim annem doğdun sabah ezanı okundu diyor gittim cimere yazdım doğum saatimi öğrenmek istiyorum diye 21.00 demişler nfjdjwkwkwwk ama 99 depreminden 5 gün sonra doğduğum için muhtemelen rastgele bir saat girmişler sisteme o yüzden ben de asla öğrenemedim 🥲🥲

Ay assagiya düştüğünü net anlayabiliyor musun yoksa hafif bi farklılık mı sence 🙂↕️ hayırlısı olsun hakkınızda canım inşallah sağlıkla kucağına alirsin 🥰
Net anlıyorsun kuzum hatta eşim bile net anladı.aşırı barız sekılde devrıldı aşagı dogru.ve bır ıkı gun ıcınde oldu bu😊

Ahhahahah benim annem doğdun sabah ezanı okundu diyor gittim cimere yazdım doğum saatimi öğrenmek istiyorum diye 21.00 demişler nfjdjwkwkwwk ama 99 depreminden 5 gün sonra doğduğum için muhtemelen rastgele bir saat girmişler sisteme o yüzden ben de asla öğrenemedim 🥲🥲
Aaa cimere soruldugunu bilmiyordum bende sorsammi acaba 😀

Back