- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.681
Gerçekten rahat pozisyonu bulmak zor tam buldum wc ye kalkıyorsun sabaha kadar 10 kere kalkıyrm belki fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı aynı ben de öyle kesintisiz uyku yok 2 saat belki şimdiden alışıyoruz uykusuzluğa. Doğduklarında belki daha çok uykusuz olacağız ama şu var ki istediğim şekilde uzanmayi, rahat nefes almayı daha çok özledim. Normalimde ztn çok uyuyamadıgim için onu düşünmüyorum bileGerçekten rahat pozisyonu bulmak zor tam buldum wc ye kalkıyorsun sabaha kadar 10 kere kalkıyrm belki fazla
Buyrun sizi de ekleyelim listeye. Listede bilgilerinizi yazın beni etiketleyinHerkese merhaba muhtemel doğum tarihi 10 ekim olan bir bebişi bekliyoruz yazdıklarınızı okuyarak bende süreci takip ediyorum. Sağ salim kavuşalım inşallah hepimizde
Ben rahat nefes almayı özledimAynı aynı ben de öyle kesintisiz uyku yok 2 saat belki şimdiden alışıyoruz uykusuzluğa. Doğduklarında belki daha çok uykusuz olacağız ama şu var ki istediğim şekilde uzanmayi, rahat nefes almayı daha çok özledim. Normalimde ztn çok uyuyamadıgim için onu düşünmüyorum bile
Kızlar bebek odası halı ve avize için onereceginjz yerler var mi
Ben bide doğuda görev yapıyorum orda özel hastane yok rapor verecek annemlerin yanında kalıyorum doğum yapcak hastane bile yok yaşadığım yerde adam akıllı :) eşimde hala doğuda ayrı ayrı yaşıyoruz. Bi kolaylık sağlansa çok güzel olurdu ben izne çıkarsam bir de doğu sürem uzuyor nerden tutsan elimde kalıyorPsikiyatriden alan var ama bilemiyorum :/ ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum onunla çözeceğiz bi şekilde ama evet normalde çok zor kolay kolay kimse vermiyor. Benimki de garanti değil ama olumlu baktı doktorum, umarım sorun çıkmaz zorlayacağım imkanları
İlk doğumda ben 3 kere aldım heyet 45 her defasında. Kendi doktoruma rica ettim verdiler . Deneyeyin kendi doktorunuzu verebilirHocam bende o heyet raporu için baya araştırdım ama nerdeyse hiçbir hastane doktor yanaşmıyor. Verirse psikiyatri verir diyorlar ama psikiyatride bizim için sonradan sorun teşkil eder mi acaba
Geçmiş olsun kan basincindan çok normal hamilelikte oluyor böyle şeylerTünaydın kızlar, gece burnum kanadı hep genizime genizime aktı. Kulağımda da pıt pıt nabız atıyor. Sürekli dört koldan bir rahatsızlık hali artık teslim oldum.
Evet ya oluyordu da bu sefer çok geldi havalar bir anda tekrar ısındı galiba o etkiledi muhtemelen. Sağol kuzumGeçmiş olsun kan basincindan çok normal hamilelikte oluyor böyle şeyler
Ben şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odam Halıya kalan alana göre karar vereceğimKızlar bebek odası halı ve avize için onereceginjz yerler var mi
Bunlar da çok güzelmiş ben pervanelilerden alıcam galiba biraz serinlik olur yazları en azındanBen şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odam Halıya kalan alana göre karar vereceğim
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize TavÅan, Ayı Kulak Ãocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize TavÅan, Ayı Kulak Ãocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glTurkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Turkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odam Halıya kalan alana göre karar vereceğim
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize TavÅan, Ayı Kulak Ãocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize TavÅan, Ayı Kulak Ãocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glTurkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Turkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O da çok mantıklı ama benim odam küçük kaba durur gibi geldi. Link varsa atar mısın canım küçük kibar bişey olabilirBunlar da çok güzelmiş ben pervanelilerden alıcam galiba biraz serinlik olur yazları en azından
Ben aldım geldi taktım böyle duruyorBen şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odam Halıya kalan alana göre karar vereceğim
Ben aldım geldi taktım böyle duruyor
Ben şöyle bir halı aldımModele bayıldım. Oğlumun odası grili lakeli bu güzel yakışır. Halı da iskandinav tarzı bu renklerde bakacağım. Yeniden ev diziyor gibi her şey çok heyecanlı