2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu haftalarda ilk haftalara göre daha mı iyisiniz ?
Kesinlikle. 13 sonrası iyileşme hali başladı bende şimdi daha enerjik öğürme bile yok denecek kadar az iki günde bir kere falan oluyor. Ama arada kasık ağrısı yaşıyorum çok kısa şekilde onun dışında hamile olduğuma inanamiyorum öyle bir normal hal geldi 🙈

Kesinlikle. 13 sonrası iyileşme hali başladı bende şimdi daha enerjik öğürme bile yok denecek kadar az iki günde bir kere falan oluyor. Ama arada kasık ağrısı yaşıyorum çok kısa şekilde onun dışında hamile olduğuma inanamiyorum öyle bir normal hal geldi 🙈
Ben de bu duruma biraz şaşkınım da bir garip şekilde uyandım bugün normalde hiç böyle olmazdım🙈

Merhaba hanımlar 13+2 den selamlar.. Haftalardır kusma bulantı tansiyon düşüklüğü probleminden epey zor geçmişti haftalar..Ama bu hafta daha iyiyim artık..Ve bebeğim bu kontrolde cinsiyetini gösterdi..Erkek bebek geliyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah 🤗

Arkadaşlar benim ilk ve ikinci çocuğum oğlan şimdi üçüncüye hamileyim ve yüzde 70 kız dediler geçen hafta. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Kıza daha önce hamile olanlar belirtileriniz neydi. Kaçıncı haftada kesin olarsk belli oldu cinsiyetleri acaba 🤗 elbetteki kizi da erkegide bizim ama Rabbim iki meyvesinden de tattırsın istiyor insan ☺ o yüzden acaba sonradan cinsiyet değişirmi diye merak ediyorum. Bide iki Oğlumda tabiri caizse açıp gösteri verirlerdi pipilerini ultrasonda fakat bunun için doktor yarım saat uğraştı 😂 zar zor 5 sn görebildim saklıyor saklanıyor resmen bacak arasında çıkıntı yok yüzde 70 kız diyorum ben dedi. Tecrübeli kız analarından bilgilerinizi bekliyorum kızlar 😂
İki kızım var çok aşırı midem bulanıyordu çok halsizlik ve yorgunluk oluyordu asla yemek yiyemiyordum çok zor hamilelik geçirdim ikisinde de karnım top gibiydi. İkisinde de cinsiyetini çok geç öğrendim saklanıyorlardı 👩‍👧‍👧 hatırladığım bunlar :)

X