- Konu Sahibi palm angels
- #8.301
Bende 14+6 yim bende öyle valla14+5 deyim 2 kilo aldim. İlk aylar 1 kilo vermistim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 14+6 yim bende öyle valla14+5 deyim 2 kilo aldim. İlk aylar 1 kilo vermistim.
Bu haftalarda ilk haftalara göre daha mı iyisiniz ?Ben vermiştim iki kilo şimdi bir kilosunu geri aldım 14. Haftada
Ben de sabah akşam fitil şeklinde kullanıyorumGünde kaç kez kullanıyorsunuz kızlar ben sabah akşam şeklinde 2 adet kullanıyorum
Luften cevaplarmisinizMerhaba kizlar. Ramzi teorisinden anlayan varsa bi fikirde buluna bilirmi cinsiyyyet icin? 5 hafta 2 gunluk karindan ultrasyon
Kesinlikle. 13 sonrası iyileşme hali başladı bende şimdi daha enerjik öğürme bile yok denecek kadar az iki günde bir kere falan oluyor. Ama arada kasık ağrısı yaşıyorum çok kısa şekilde onun dışında hamile olduğuma inanamiyorum öyle bir normal hal geldiBu haftalarda ilk haftalara göre daha mı iyisiniz ?
Yaaa yaa yaaa isteee benim de kaç gündür yok 13+3 benim de ve kafayı yiyorum neden yok diye kaç gündür ama normal yazıyor her yerde :)Bugün bi ekstra iyi uyandım, 13+3üm ağrılarım falan yok sizce normal mi
Canım park yataklardada sallanır özellikli olanlarda var o tarz alabilirsinEvet bana da park yatak mantikli geliyor suan. Hangi markanin kullanisli acaba? Tek eksi yonu sallanmamasi. Gece cok uyaniyorlar bir iki sallayinca uyuyorlar park yatakta nasil olcak :/
Ben de bu duruma biraz şaşkınım da bir garip şekilde uyandım bugün normalde hiç böyle olmazdımKesinlikle. 13 sonrası iyileşme hali başladı bende şimdi daha enerjik öğürme bile yok denecek kadar az iki günde bir kere falan oluyor. Ama arada kasık ağrısı yaşıyorum çok kısa şekilde onun dışında hamile olduğuma inanamiyorum öyle bir normal hal geldi
Her halimiz endişe vericii :) rahat biri olmak isterdim ciddenYaaa yaa yaaa isteee benim de kaç gündür yok 13+3 benim de ve kafayı yiyorum neden yok diye kaç gündür ama normal yazıyor her yerde :)
Bende var canım kaşıntı ve kepek var. head & shoulders aldım mentollü kepek önleyici, o biraz azalttı.Kızlar hamilelikte kepek sorunu yaşayan var mı saçlarım bir anda kepeklendi anlayamadım şampuan falanda değiştirmedim
Senin cinsiyet bellimi canım pek seni görmedim burda sanki14+5 deyim 2 kilo aldim. İlk aylar 1 kilo vermistim.
Malesef henuz değil. Ben hem burayi hem temmuz annelerini takip ediyorum. 31 temmuz gorunuyor dogumumSenin cinsiyet bellimi canım pek seni görmedim burda sanki
Aaa öylemi hayirlisi olsun çünkü seni. Fazla goremedim burda o yüzden sordum niye ogrenmedin göstermedimiMalesef henuz değil. Ben hem burayi hem temmuz annelerini takip ediyorum. 31 temmuz gorunuyor dogumum
İnşallah gösterir :)Kızlar 12 haftalık olduk yarın doktora gitsem cinsiyetini ogrenirmiyim
Bende hala kullanmaya devam ediyorumProgestan kullanan kızlar yazarsanız çok sevinirim kanamanız bitince yada kanama alanı küçülünce Dr fitili kesiyor mu yoksa tedbir amaçlı 9 ay boyunca kullanacak mıyız ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahMerhaba hanımlar 13+2 den selamlar.. Haftalardır kusma bulantı tansiyon düşüklüğü probleminden epey zor geçmişti haftalar..Ama bu hafta daha iyiyim artık..Ve bebeğim bu kontrolde cinsiyetini gösterdi..Erkek bebek geliyor
İki kızım var çok aşırı midem bulanıyordu çok halsizlik ve yorgunluk oluyordu asla yemek yiyemiyordum çok zor hamilelik geçirdim ikisinde de karnım top gibiydi. İkisinde de cinsiyetini çok geç öğrendim saklanıyorlardı hatırladığım bunlar :)Arkadaşlar benim ilk ve ikinci çocuğum oğlan şimdi üçüncüye hamileyim ve yüzde 70 kız dediler geçen hafta. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Kıza daha önce hamile olanlar belirtileriniz neydi. Kaçıncı haftada kesin olarsk belli oldu cinsiyetleri acaba elbetteki kizi da erkegide bizim ama Rabbim iki meyvesinden de tattırsın istiyor insan ☺ o yüzden acaba sonradan cinsiyet değişirmi diye merak ediyorum. Bide iki Oğlumda tabiri caizse açıp gösteri verirlerdi pipilerini ultrasonda fakat bunun için doktor yarım saat uğraştı zar zor 5 sn görebildim saklıyor saklanıyor resmen bacak arasında çıkıntı yok yüzde 70 kız diyorum ben dedi. Tecrübeli kız analarından bilgilerinizi bekliyorum kızlar