Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gaziantep deyim canım önceki hamileliğimde de devlette yaptırdım o doktorum çok iyiydi ama Ankara ya gitmiş şimdi sadece şehir hastanesinde var peritonolog ne bilim ilk muayene yapılır hasta dinlenir öyle karar verilir bunlar hiç birşey yapmadan kan ver anesteziye git gel yaptırdılar en son ultrasona girdim bir zahmet edip cinsiyeti bile söylemediler 2 tane doktora girdiğim halde
Çok geçmiş olsun canım inş şifa olur yapılan operasyon. Malesef iyiler de var kötülerde. Gelmiş geçmiş olsun diyelim sorunsuz sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🌸

Kızlar herkes çok tavsiye etti 200 tl çeki var 1453tl ye geliyor. Yataş juno almak isteyenler baksın trendylda var

Eklentiler

• IMG_9411.png
    IMG_9411.png
    708,2 KB · Görüntüleme: 47
Bizimki de tahminen kız dedi niye kesinleştiremiyorlarsa 😄 net mi göremiyorlar acaba
Benim bugün 14+1 ölçtü normal haftasından bile büyük ölçmesine rağmen çok erken dedi illa pipi görecekler görmezlerse kız diyecekler herhalde kemik yapısına göre tahmin yapabiliyorlarmış ama yanılma çok oluyormuş açıklama bu şekildeydi pipi gibi dik duran bişey dikkatimi çekti ama kordon da olabilir ultrason kağıdı bile vermedi bugün doktorun ikisine de gıcık oldum başım çatladı 6 saat hastanenin Bi o tarafına Bi bu tarafına gidip durduk

Merhaba benim de enabızda yok üniversite hastanesinde yaptırmıştım o sisteme düşmüş hastaneye gelip alın dediler bilginiz olsun 🌸
Bende ikili test verdim devlete hastane ziyaretimde gözüküyor ikili test ama tahlillere girince gözükmüyor acaba yarın gidip sorsammiki

X