Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı endişedeydim ama bak yukarda indirime 19gun gibi bişey yazıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor. Bende buna karar verdim madreyi hiç goremedim ki
Bu arada şimdi kontrol edebildim alısveris sitelerinde madre stogu yok hala, bu kadar tutulduysa cok iyidir diye kafayı ona taktım galiba ama olamzsa alternatif model de var işte hayırlısı olsun ya acayip bi fark yoktur inş. Dedigim modeli stok olmadıgından görememişsiniz ss attım size bakınn

Bu arada şimdi kontrol edebildim alısveris sitelerinde madre stogu yok hala, bu kadar tutulduysa cok iyidir diye kafayı ona taktım galiba ama olamzsa alternatif model de var işte hayırlısı olsun ya acayip bi fark yoktur inş. Dedigim modeli stok olmadıgından görememişsiniz ss attım size bakınn
Baktım çok teşekkür ederim. Haber ederim bende görürsem mutlaka. Ama diğer modeli alacağım ben. 19 günümüz var. Karar veririz inşallah 🤗🥰

Bugün bir Civil alışverişi daha yaptim Dayanamadım, güzel indirimler var hanımlar 💕

Eklentiler

• IMG_5887.jpeg
    IMG_5887.jpeg
    176,6 KB · Görüntüleme: 93
Yaaa çok güzeller bunlar mayaaa 🥹 sağlıkla giysin ❤️

Söyleyim mi gerçekten😁 24 hafta bitti bugün 11 kilo aldım ben😅

Yaaaa ben de 11 aldım ama herkes aynı şeyi söylüyor beni mi rahatlatmak istiyorlar anlamadım. Ben de çok yürürdüm spor da yapardım hamilelik öncesi ama onun faydası mı dersin 🙄 ay nolur öyle de 😅 hemen göbek de ekleyim size 😅
Bu arada altılar üçler Beşler konuşuluyor burada gördüm hepsini ben onu iki günde alıyorum yaa 😅😅😅
Sen bensin😍😍😍😍😂😂😂 sporun çok faydası olduğuna inanıyorum sıklaşan vücut kendini çok salmıyor. Ben çok sağlam ağırlık antrenmanı yaptım 3 -4 yıldır. Doğumdan sonra yine sağlam bir sporla eski halimize döneriz😍 bu da benden. 9-10 kilo kadar aldım ama hakikaten dediğim gibi sadece karnım var gibi geliyor. Yandan daha belli oluyor aynı seninki kadar karnım

Eklentiler

• IMG_4796.jpeg
    IMG_4796.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 84
X