- Konu Sahibi elektroforez
- #18.541
Aynen canim benim ki de o ozelliklerdeBenim baktığım da seninkine benziyor canım. Gerçi şöyle dikkat ettiğim noktalar tekerlekli,anne yanı olabilen ve sallanan modeller. Bakalım ben daha almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim benim ki de o ozelliklerdeBenim baktığım da seninkine benziyor canım. Gerçi şöyle dikkat ettiğim noktalar tekerlekli,anne yanı olabilen ve sallanan modeller. Bakalım ben daha almadım
Canim bu arada yatak hediye yaziyor ama yataklarin iyi olmadigini soyleyenler vardiBenim baktığım da seninkine benziyor canım. Gerçi şöyle dikkat ettiğim noktalar tekerlekli,anne yanı olabilen ve sallanan modeller. Bakalım ben daha almadım
Bu arada şimdi kontrol edebildim alısveris sitelerinde madre stogu yok hala, bu kadar tutulduysa cok iyidir diye kafayı ona taktım galiba ama olamzsa alternatif model de var işte hayırlısı olsun ya acayip bi fark yoktur inş. Dedigim modeli stok olmadıgından görememişsiniz ss attım size bakınnBende aynı endişedeydim ama bak yukarda indirime 19gun gibi bişey yazıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor. Bende buna karar verdim madreyi hiç goremedim ki
Hakkaten bu daha uygunmuş ama sanırım bu anne yanı olmuyor inmiyor o ön kısmı sanırım.Madre de bu işte ama farkını bilemedim gerçekten anlayamadım. Karar vermek için 19 günüm var demek dhdhdj hayrlısı bakalım gelmicek gibi duruyor madre
Baktım çok teşekkür ederim. Haber ederim bende görürsem mutlaka. Ama diğer modeli alacağım ben. 19 günümüz var. Karar veririz inşallahBu arada şimdi kontrol edebildim alısveris sitelerinde madre stogu yok hala, bu kadar tutulduysa cok iyidir diye kafayı ona taktım galiba ama olamzsa alternatif model de var işte hayırlısı olsun ya acayip bi fark yoktur inş. Dedigim modeli stok olmadıgından görememişsiniz ss attım size bakınn
Silverina aldım cnm gümüş kapak dimi ? #reklamdeğilKızlar göğüs kalkanı hangi marka aldınız veya alacak mısınız e bebekte baktım ama mycey diye bi marka gördüm ama emin olamadım
Bugün bir kadınla karşılaştım e bebekte o da önerdi. Yorumlarda da baya memnuniyetler vardı.Canım bende bu deterjana baktım iyimi peki sence. Kullananlar ne diyor? Kıyafetleri yıkamak için almadım henüz deterjan
Güzel günlerde sağlıkla kullansın minikBugün bir Civil alışverişi daha yaptim Dayanamadım, güzel indirimler var hanımlar
Kupon var bi de 200₺ 1400 küsüre düşüyor çok iyiDuyuran oldu mu ya da daha da düştü mü bilmiyorum Yataş juno 1652 olmuş
#reklamdegil
Yataş Mini Unisex Bebek Beyaz-Gri Yatak Juno® Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teşekkür ederim teyzesiiiGüzel günlerde sağlıkla kullansın minik
Bende devlette yaptırdım direk radyolojik görüntüleme raporlar detaylı raporda çıkıyor sadece resimler yok rapor varBaktım maalesef çıkmadı birkaç gün sonra falan mı görünüyor ki diye emin olamadım
Ben oluyor diye biliyorum o nedenle ona ısrar ettim fiyat performans olarak o daha yüksek gibi geldi o nedenle ama bakalım gelmezse mecbur bonteHakkaten bu daha uygunmuş ama sanırım bu anne yanı olmuyor inmiyor o ön kısmı sanırım.
Hayırlı olsun, 999 gümüş ve 995 arasında iyileştirme farkı olur mu acaba siz hangisini tercih ettiniz? Belki indirimlerde yakalarım ben deSilverina aldım cnm gümüş kapak dimi ? #reklamdeğil
Oluyor kız bak anne yanı diyor yoksa park yatak derHakkaten bu daha uygunmuş ama sanırım bu anne yanı olmuyor inmiyor o ön kısmı sanırım.
Sen bensin sporun çok faydası olduğuna inanıyorum sıklaşan vücut kendini çok salmıyor. Ben çok sağlam ağırlık antrenmanı yaptım 3 -4 yıldır. Doğumdan sonra yine sağlam bir sporla eski halimize döneriz bu da benden. 9-10 kilo kadar aldım ama hakikaten dediğim gibi sadece karnım var gibi geliyor. Yandan daha belli oluyor aynı seninki kadar karnımYaaa çok güzeller bunlar mayaaa sağlıkla giysin
Söyleyim mi gerçekten 24 hafta bitti bugün 11 kilo aldım ben
Yaaaa ben de 11 aldım ama herkes aynı şeyi söylüyor beni mi rahatlatmak istiyorlar anlamadım. Ben de çok yürürdüm spor da yapardım hamilelik öncesi ama onun faydası mı dersin ay nolur öyle de hemen göbek de ekleyim size
Bu arada altılar üçler Beşler konuşuluyor burada gördüm hepsini ben onu iki günde alıyorum yaa
Hangi markayı önerirsiniz?Çekim gücü açısından bence evet
Birbirimize haber edelimmmmBen oluyor diye biliyorum o nedenle ona ısrar ettim fiyat performans olarak o daha yüksek gibi geldi o nedenle ama bakalım gelmezse mecbur bonte