Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bugün hiç keyfim yok kızlar Son zamanlarda bebişim O kadar hareketliydi kii geceleri uyumuyordum Hatta geceleri uyanıyordum hareketinden gün içinde de öyle çok fazla hissediyordum Ama son iki gündür bir yavaşlama hissettim hareketlerinde var hiç yok değil var hala ama yavaş doktoruma yazdım Onun hastanede olduğu saate Yetişemedim zaten yarın erkenden gel dedi Belki bu akşam bir acile gidebilirim içim Biraz huzursuz oldu🥺
Bugünden beri aynı dertteyim,artık tekmeleri dışardan bile hissedilir ve can acıyor derecede iken bugün çok çok cılız ve daha azdı 🙁 sürekli sola yatıp takip ettim evet var ama normaldeki gibi gümbür gümbür değil,dün çok ayakta durdum yoruldumu acaba.inşaşlh iyidir ve dinleniyordur

Benim bugün hiç keyfim yok kızlar Son zamanlarda bebişim O kadar hareketliydi kii geceleri uyumuyordum Hatta geceleri uyanıyordum hareketinden gün içinde de öyle çok fazla hissediyordum Ama son iki gündür bir yavaşlama hissettim hareketlerinde var hiç yok değil var hala ama yavaş doktoruma yazdım Onun hastanede olduğu saate Yetişemedim zaten yarın erkenden gel dedi Belki bu akşam bir acile gidebilirim içim Biraz huzursuz oldu🥺
bazen öyle olup korkutuyorlar bu ara Kaan Uras da yavas gibi bugün ultrasonda çok hareketliydi inşallah senin deoyledir git gör bebeğini ve için rahatlasin

bazen öyle olup korkutuyorlar bu ara Kaan Uras da yavas gibi bugün ultrasonda çok hareketliydi inşallah senin deoyledir git gör bebeğini ve için rahatlasin
evet ben de öyle hissediyorum bu aralar son 3-4 gündür hatta eşime söyledim az önce o da acaba sen alışmış olmayasın dedi ve bana mantıklı geldi eskiden toplantılarda vurduğunda garipserdim şimdi sanırım bu hareketlere biraz alıştım. Birde içerdeki pozisyonları değişiyor eskiden ayaklarıyla sağ gögsüme sert tekmeler atarken şimdi farklı yerlerde oynuyor öyle olunca hissettiğim hareket şekli farklaşıyor gibi bazen daha hafif geliyor gibi hissediyorum sanırım. En azından ben kendimi böyle rahatlatıyorum.

Kızlar bende dün geceden beri alt tarafımda ciddi bir baskı ve agrı acı karısımı bır durum var bebekler baya hareketli ama moralım keyfım bayağı bi kactı serklajlı olunca da iyice canım sıkıldı acile gitmeli miyim sizce

Kızlar bende dün geceden beri alt tarafımda ciddi bir baskı ve agrı acı karısımı bır durum var bebekler baya hareketli ama moralım keyfım bayağı bi kactı serklajlı olunca da iyice canım sıkıldı acile gitmeli miyim sizce
baskı ve doluluk hissi varsa git bir baktır ıstersen.

Kızlar bebek hareketini bazen asırı asagıda hissediyorum tam kasık bölgemde epey asagıda , sizde de oyle mi , normal mi acaba bu durum

Eklentiler

• Screenshot_20241111_220931_Chrome.jpg
    Screenshot_20241111_220931_Chrome.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 28
Ben hiç pamuk kullanmadım,saf su katkılı bir ıslak mendil alıp altını değiştireceğim zaman onu ılık suyu işe yıkayıp sildim uzun süre.sonra normal yenidoğan ıslak mendile geçtim.pamuk toplanıyor ıslanınca,topaklanıyor rahat edemedim elime bulaştı hep 😂🫣🙈 bundada öyle yaparım sanırım
Şimdi temizleme mendili şeklinde yapmışlar pamuğu normal pamuk gibi değil de makyaj temizleme pamuğu gibi büyük yassı

Aslında bu skiphop lar çok güzelde fiyatlar fazla gibi değer mi yani 2 katı para vermeye çok bilemedim.
Yani bu kadara gerek yok ama askilarina dikkat et içi dolu olacak askilar ince dayanıksız olursa anlamı yok bir de sırtta nasıl duruyor beli omzu ağrıtır mi ince askilar ağrıtır mesela onlar da önemli ayrıntılar bence 🙂

doğumda 10q yakın gidecek emzirmeye 40 güne en az 5 6 gidecek
Ah ınsallah emzirmede cok Gidermiş evet bazıları da hamıle kalmadan önceden daha zauofloyormus shshsh neyse cok büyük hayaller kurmıyom aldıgım kadar gitsede razıyım
Bugünden beri aynı dertteyim,artık tekmeleri dışardan bile hissedilir ve can acıyor derecede iken bugün çok çok cılız ve daha azdı 🙁 sürekli sola yatıp takip ettim evet var ama normaldeki gibi gümbür gümbür değil,dün çok ayakta durdum yoruldumu acaba.inşaşlh iyidir ve dinleniyordur
Benimde öyleydi canım yanıyordu bende sürekli videolarını çekiyordum cok netti dışarıdan bende son gunlerde cok yoruldum misafir hazırlık derken ama bugun ful yattım uzandım cok az hareketlerı
Aynen gidip göreyim de içim rahatlasın ınsallah iyidir ve keyfi yerindedir

27+4 3 kilo aldım. Bana çok bile sıkı bir şeker diyeti yapıyorum. bugün bebis 1050 gram dedi suyuna iyi dedi şekerden etkilenmiş gözükmüyor dedi ben de çıkınca kızımla çıkınca san sebastiyan yedim Allah affetsin çıkmamıştır çok diye eve gitmedim olcersem şimdi 170 180 ler görürüm korkuyorum.
Bugün benim de kontrolüm vardı. 25. Haftaya giriş yaptım bugün ve 27 haftalık çıktı 1050 gr dedi. Açlık tokluk aldı açlık 88 tokluk 102 çıktı. Gayet iyi şeker yüklemesine gerek yok dedi. E bebek büyük ve önde dedim iri olacak bebek dedi. Ben 12 kilo aldim dedim 🙈 yavaş git Hemen diyetisyenle görüş kontrole al dedi. Ne düşüneceğimi bilemedim 🥴

Bugün benim de kontrolüm vardı. 25. Haftaya giriş yaptım bugün ve 27 haftalık çıktı 1050 gr dedi. Açlık tokluk aldı açlık 88 tokluk 102 çıktı. Gayet iyi şeker yüklemesine gerek yok dedi. E bebek büyük ve önde dedim iri olacak bebek dedi. Ben 12 kilo aldim dedim 🙈 yavaş git Hemen diyetisyenle görüş kontrole al dedi. Ne düşüneceğimi bilemedim 🥴
Sagliklisiniz ama fazla kilo sana gidiyor gerek yok diyetisyenle konuş boşuna kilo alma demek istemiş bence😊

benim bebis günü gününe gidiyor bu aralar ne ilerde ne geride bir ara bir hafta önden gidiyordu sekerlerin çok iyi çıkmış ben 28. haftadayim 1050 gram senin tosun maşallah 4 kiloyu geçer 🤣🤣

Hayırlı günler hanımlarrr
Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım 🫠
Ben 29um 55ile başladım 66ym şu an zaten ama 18.haftadan itibaren kilo alimim çok yavaşladı kilo biraz vücut ,hareket, yasa da bağlı bir durum kaç kilo ile hamile kaldınız yağ oranınız belki çok düşüktü vücut yağ kazanmak istemiş olabilir doğum için. Mide bulantısı yaşayıp yasamamak bile çok etkiliyor

X