- Konu Sahibi palm angels
- #8.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reflü yatağını ben ayrıca alacağım sevi bebeden uzun kullanılıyormuş 1 yaşına kadar kullanılıyor demişlerBunlar reflü yatağı oluyormuş o sebeple önerdi ama hangisi ben de emin olamadım şimdi. Alacağım zaman bakarım diğer ürünler yani tam park yatak olanlar da reflü yatağı oluyor mu bilginiz var mı ?
Tabiki rahatsızlığın devam ederse mutlaka değiştir canımyarın bende öyle deneyeyim bide canım eğer olmazsa değiştirmesini isteyeceğim doktordan
Progestan kullanan kızlar yazarsanız çok sevinirim kanamanız bitince yada kanama alanı küçülünce Dr fitili kesiyor mu yoksa tedbir amaçlı 9 ay boyunca kullanacak mıyız
Kanama alanı kaybolduğunda 1 hafta kadar daha kullanmıştım.Progestan kullanan kızlar yazarsanız çok sevinirim kanamanız bitince yada kanama alanı küçülünce Dr fitili kesiyor mu yoksa tedbir amaçlı 9 ay boyunca kullanacak mıyız ?
Sallanma özelliği varmı canım?Bu da cok güzel kullanışlı canm gule gule kullan ben dun aldim chicco next to me olan 4 yaşa kadar kullaniliyormus
Ben 5. Haftadan kullanıyorum kanama alanım yada kanamam yok ama kullanıyorum hala 12.haftamdayım bakalım çarşamba kontrolum bakalım kesecek miProgestan kullanan kızlar yazarsanız çok sevinirim kanamanız bitince yada kanama alanı küçülünce Dr fitili kesiyor mu yoksa tedbir amaçlı 9 ay boyunca kullanacak mıyız ?
Sağol canım sende güle güle, sağlıkla kullanBu da cok güzel kullanışlı canm gule gule kullan ben dun aldim chicco next to me olan 4 yaşa kadar kullaniliyormus
Ben de onu almayı düşünüyorum en çok övülen o şuanda da güzel bi indirim varBu da cok güzel kullanışlı canm gule gule kullan ben dun aldim chicco next to me olan 4 yaşa kadar kullaniliyormus
Bence amonyak var boyada solumamakta fayda varMerhaba arkadaş lar annemin saçını boyamada sorun var mı acaba?
Kanama alanı kaybolduğunda 1 hafta kadar daha kullanmıştım.
Günde kaç kez kullanıyorsunuz kızlar ben sabah akşam şeklinde 2 adet kullanıyorumBen 5. Haftadan kullanıyorum kanama alanım yada kanamam yok ama kullanıyorum hala 12.haftamdayım bakalım çarşamba kontrolum bakalım kesecek mi
Farkı farklı boyları var acaba en büyüğünü almak gerekli mi sizce?Bu da cok güzel kullanışlı canm gule gule kullan ben dun aldim chicco next to me olan 4 yaşa kadar kullaniliyormus
ben de sabah aksam 1'er tane kullaniyorumGünde kaç kez kullanıyorsunuz kızlar ben sabah akşam şeklinde 2 adet kullanıyorum
Aman negatif olsunda yeter ki sağlık ocakları ilçeden ilçeye çok farkediyor ya, bende şimdi eşime sordum 10 gün yanlış hatırlamışım ben 1 ay demişler ama 20 güne çıkmış ben 10 gün diye hatırlıyormuşumSağlık bakanlığı aradığı zaman onlarada dedim evlilik için bu ne zaman çıkacağı da belirsiz neden erken çıkmıyor diye malum o arada bebiş olursa. Tum kanlar toplanıp bir laboratuvar da yapılıyor ne yazıkki uzun sürüyor dediler birde kan kaybettiler falan biz tam mağdur olduk iki defa kan verip bekledik neyseki negatif çıktı da rahat nefes aldık
Yok kız sağlık ocağıda değil İstanbul'da köklü bir hastanede verdi eşim ona rağmen neler yaşadık kayboldu diyip tekrar kan aldılar sonra ikinci kanda kayıp dediler tekrar arayıp bulduk gelmeyin diyip en son 8 ay sonra ilk kayboldu denen kandan çıktı sonuçAman negatif olsunda yeter ki sağlık ocakları ilçeden ilçeye çok farkediyor ya, bende şimdi eşime sordum 10 gün yanlış hatırlamışım ben 1 ay demişler ama 20 güne çıkmış ben 10 gün diye hatırlıyormuşum
Ben vermiştim iki kilo şimdi bir kilosunu geri aldım 14. HaftadaKızlar kilo durumları nasilll
14+5 deyim 2 kilo aldim. İlk aylar 1 kilo vermistim.Kızlar kilo durumları nasilll