2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım bende de doktor gaz var diyor muhtemelen progestan yapıyor kasılmayı da üçlü vajinal aldığım dönemde ben de çok yaşıyordum doktorum bana yavaş yavaş bırak dedi diye bire düşürmüştüm ama bırakmayacağım.
Anladim cnm bende 6 olarak alıyordum günlük. 2 haftadir günde 3 e düşürdük ama yine vajinal devam ediyorum büyük ihtimal progestan yapiyor bakim gidince tekrar soylicem

22 kasıma kadar devam edeceğim bende 15 haftalık olduk benim sizin gibi sorunlarım olmuyor midenizi rahatlatan şeyler tüketin baharatlı şeylerden uzak durmaya çalışın belki daha iyi olur
Aslında mideyi rahatsiz edecek herseyden uzak duruyorum az az sık sık yiyorum ama yine de aynı yani serum alinca geçmişti ama yine serumluk hale geliyorum sanırım

Yok ben yaptırmadım açıkcası bebek sağlıklıdır diye de içim çok rahattı taki bugüne kadar. İnşallah da öyledir. Hayır ben fitili vajinam kaşıntı yapmıştı diye ağız yoluyla almaya başlamıştım onu ağızdan alıpta karaciğerine yüklenme dedi vajinadan fitil olarak yap dedi canım
Hee anladim cnm o zaman vajinal al Dr dediği gibi olmadi yaptir fetal için rahat eder en azindan. Sen yinede kalbini ferah tut

Kizzlarr merhaba birşey sorcam size ben 14+2 günlük oldum cok şükür. Peogestana hala devam eden var mi aranizda ? Benim ciddi mide sorunum var hazimsizliktan ziyade gaz sorunum var zorla geyiriyorum gaz atiyorum resmen. Nette porgestanin artmasiyla bunlarin olacagi vs tarzinda bi yazi okudum ama ayni şikayetleri yaşayan var mi acaba aranizda
Benim de çok gaz sorunum var ve halen ilaçlara devam ediyorum 13 hafta oldum..doktorum iğneyi kesilen ama progestan fitili 32 haftaya kadar kullanacaksın dedi

Kızlar ben bugün farklı bi doktora gittim bana ikili üçlü fetal falan yaptırır yaptrımadığımı sordu. Bebeğin bağırsagında parlaklık gördüğünü genetik anormallik olabileceğini söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Daha önce kanama yaşadıysam ondan da olabilir dedi. Ense kalınlığı normal boyu uzun bebeğin dedi ama kızım çok sakindi uyuyordu ne yaptıysak uyanmadı burun kemiğini göremedi çok uğraşmadı da doktor gerçi. Beşinci gün embriyosuysa kolay kolay sıkıntı olmaz dedi ama içime bi kurt düştü. Bide plesantam biraz aşagıdaymış progestanı fitil olarak günde bi kez kullanmamı önerdi ben ağız yoluyla alıyordum onun bi faydası olamayacağı gibi karaciğereme yüklenmememi istedi
Benim plasenta rahim ağzını tamamen kapattığı için 32 haftaya kadar progestan fitile devam edeceğimi söyledi doktorum..sen fetal dna baktırmamış mıydın

Son düzenleme:
Yok cnm ben zaten günde 3 tane aliyorum bu gaz sorununu fazla progestan dan kaynaklı olabilir mi diye kafamda soru isareti yarattida o yüzden yazdim burada ara ara da rahmime kasılma gibi geliyor. Acaba progestan dan mi kaynakli ki vücutta fazlalastigi icin 2 haftadir 3 e düşürdük normalde günde 6 aliyordum ben
Gaz progestan kaynaklı ama progesteron rahim kasılmasını engeller normalde gevşetir

Kizlar benim gibi zayif hamile kalan var mi? 44 ile kaldim su an 45 im. Istahim acik degil ancak 3 saatte bir bir seyler yemezsem bayilacak gibi oluyorum. Su an 14+3 sizce bu sorun olur mu ya

Benim plasenta rahim ağzını tamamen kapattığı için 32 haftaya kadar progestan fitile devam edeceğimi söyledi doktorum..sen fetal dna baktırmamış mıydın
Hayır baktırmadım ikili üçlü testte yaptırmadım kendi doktorum ense kalınlığı burun kemiğini incelemişti zaten görünürde problem yok ama fetal yapsan daha net belli olur yani problemli çıkarsa sonuç bebeği aldırmayı düşünüyorsan ya da içim rahat etsin diyorsan yaptır demişti. İçim rahattı açıkcası bugüne kadar bakalım tekrar kendi doktoruma gidene kadar inşallah o parlaklık geçer ya da ultrason cihazından kaynaklıdır diye umuyorum

Kızlar çok hapşırıyorum şifayı kapmışım bebeğe zararı olur mu sürekli şiddetli hapşırıyorum 10 dakikada bir

Geçmiş olsun canım hapşırık ya da öksürük bebeği etkilemiyormuş. Ben de çok fena öksürüyordum iki hafta boyunca
Teşekkür ederim canım sürekli geliyor tutmuyorum ama elim hep karnımda acaba iyi mi diye bebek içerde sarsılıyor sürekli 😅

Teşekkür ederim canım sürekli geliyor tutmuyorum ama elim hep karnımda acaba iyi mi diye bebek içerde sarsılıyor sürekli 😅
Tutma zaten ben de öyleydim ya Allahım ne olur onu koru diyordum. Bide korkudan doktora gitmiştim adam bişey olmaz dediği halde çok şükür ki bişey olmadı🤲benim kız biraz rahat bi tip doktora gittiğimizde hep uyuyor. Doktor uyansın diye içten içten öksür hatta bana diyor düşün 😅

Kizlar benim gibi zayif hamile kalan var mi? 44 ile kaldim su an 45 im. Istahim acik degil ancak 3 saatte bir bir seyler yemezsem bayilacak gibi oluyorum. Su an 14+3 sizce bu sorun olur mu ya
Bende senin gibiyim canım. Ama ben 62 ile hamile kaldım çok zayıf değildim. Haftamız da aynı 🤭 iki kilo almışım şu zamana kadar. Evden tek bi yere çıkmaya korkuyorum bu durum yüzünden 🙄

Tutma zaten ben de öyleydim ya Allahım ne olur onu koru diyordum. Bide korkudan doktora gitmiştim adam bişey olmaz dediği halde çok şükür ki bişey olmadı🤲benim kız biraz rahat bi tip doktora gittiğimizde hep uyuyor. Doktor uyansın diye içten içten öksür hatta bana diyor düşün 😅
Uyumayı seviyordur annesi 🥰 Allah tüm anne karnında ki ve doğmuş bebekleri tüm kötülüklerden tüm hastalıklardan korusun 🙏🏻 En ufak bişeyde aklımız çıkıyor. Ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum içim daha da rahatlayacak öyle 😍

X