- 31 Ekim 2022
- 182
- 191
- 32
Maşallah bir kızımız daha geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bir kızımız daha geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
Maşallah sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünlerKızlar merhaba benim ikizlerin cinsiyeti de belli oldu iki kızım olucakmış benimde
Canım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer. benim tuvalet sıklığım arttı özellikle uyumadan önce bi kaç kere kalkıyorum yataktan gün içinde su içmem benim de azaldı havalar soğuduğu için, kendimi zorluyorum su içmek için bu seferde midem bulanıyorBu arada kızlar dün ben doktora gittim. İdrar testi verdim neyse sistit olmuşum ama enfeksiyon az miktardaymış o yüzden monurol toz tek şaselik verdi. 1-1 buçuk haftadır afedersiniz yanma, tuvalet varmış hissiyatı, tutukluk çekiyordum. Gitmesem belki daha da ilerleyecekti o yüzden baktınız sizde de aynı durum var 4-5 güne gitmiyorsa geciktirmeyin söyleyeyim de tabii Allah korusun hiçbirinizin başına gelmesin. Dikkatli olun Su içemediğim işin başıma geldi bunlar Bu arada normalde de wc sıklığınız arttı mı?
Benim eşimde babasının adını koymak istiyordu hamileliğimi öğrendiğimiz zamanlarda ama ben isim enerjisinden dolayı koymak istemedim. Israr etmedi ama babası vefat ettiği için de biraz gönül koydu biz de bi süre bu konuyu konuşmadık. Allahtan bebeğim kız olacak da bu iş tartışmaya dönmeden kapandıMerhaba kızlar isim konusunda neler düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eşim babasının ismini koymak istiyor bende başka bir isim istiyorum ortak karara varamıyorum ne yapacağımı şaşırdım siz neler düşünüyorsunuz
Sağolasın canım şöyle ki 7. Haftadan beri mide bulantısı yaşıyorum ve artık çoğu şeyden tiksinmeye ve huylanmaya başladım direk midem bulanıp, öğürüp yediklerimi geri çıkarıyorum..Midemin bu kadar hassaslaşacağını hiç düşünmemiştim. Buna rağmen bir buçuk kilo almışım. Su da artık mecbur kussam dahi içmek zorundayım yine sistit olmak istemem. Bizim için en iyi şey şu an su, bulansa da içmeye çalış kendini biraz zorlamaya çalış canım Ben de midem bulanıyor diye içmeyi bırakmıştımCanım geçmiş olsun inşallah çabuk geçer. benim tuvalet sıklığım arttı özellikle uyumadan önce bi kaç kere kalkıyorum yataktan gün içinde su içmem benim de azaldı havalar soğuduğu için, kendimi zorluyorum su içmek için bu seferde midem bulanıyor
Ben şahsen karşıyım o yüzden koymakta istemiyorum kendi istediğim ismi koyacağım kız olsaydı isim kesindi hayırlısı inşallahBenim eşimde babasının adını koymak istiyordu hamileliğimi öğrendiğimiz zamanlarda ama ben isim enerjisinden dolayı koymak istemedim. Israr etmedi ama babası vefat ettiği için de biraz gönül koydu biz de bi süre bu konuyu konuşmadık. Allahtan bebeğim kız olacak da bu iş tartışmaya dönmeden kapandı
amiinn inşallah hepımızMaşallah bir kızımız daha geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızlarım merhaba benim dee 13+2 cinsiyet tahmininizi alabilir miyimMaşallah bir kızımız daha geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Adı üstünde tahmin öncelikli sağlık olsun ama bence erkekKızlarım merhaba benim dee 13+2 cinsiyet tahmininizi alabilir miyim
ağız yoluyla alıyordum 15 deyim devam edeceğim ama fitil olarak plesantam aşagıdaymış . Çok sorun olmayacaksa günde bi tane de olsa kullan bence bi zararı yokKizzlarr merhaba birşey sorcam size ben 14+2 günlük oldum cok şükür. Peogestana hala devam eden var mi aranizda ? Benim ciddi mide sorunum var hazimsizliktan ziyade gaz sorunum var zorla geyiriyorum gaz atiyorum resmen. Nette porgestanin artmasiyla bunlarin olacagi vs tarzinda bi yazi okudum ama ayni şikayetleri yaşayan var mi acaba aranizda
Doktor tahminimce kız gibi duruyor dedi ama nasıl anlaşılıyor anlamıyorum. Sen nerden erkek kanısına vardın canımAdı üstünde tahmin öncelikli sağlık olsun ama bence erkek
Yok cnm ben zaten günde 3 tane aliyorum bu gaz sorununu fazla progestan dan kaynaklı olabilir mi diye kafamda soru isareti yarattida o yüzden yazdim burada ara ara da rahmime kasılma gibi geliyor. Acaba progestan dan mi kaynakli ki vücutta fazlalastigi icin 2 haftadir 3 e düşürdük normalde günde 6 aliyordum benBen
ağız yoluyla alıyordum 15 deyim devam edeceğim ama fitil olarak plesantam aşagıdaymış . Çok sorun olmayacaksa günde bi tane de olsa kullan bence bi zararı yok
Sen fetal dna yaptirmistin zaten değil miKızlar ben bugün farklı bi doktora gittim bana ikili üçlü fetal falan yaptırır yaptrımadığımı sordu. Bebeğin bağırsagında parlaklık gördüğünü genetik anormallik olabileceğini söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Daha önce kanama yaşadıysam ondan da olabilir dedi. Ense kalınlığı normal boyu uzun bebeğin dedi ama kızım çok sakindi uyuyordu ne yaptıysak uyanmadı burun kemiğini göremedi çok uğraşmadı da doktor gerçi. Beşinci gün embriyosuysa kolay kolay sıkıntı olmaz dedi ama içime bi kurt düştü. Bide plesantam biraz aşagıdaymış progestanı fitil olarak günde bi kez kullanmamı önerdi ben ağız yoluyla alıyordum onun bi faydası olamayacağı gibi karaciğereme yüklenmememi istedi
Ben kendi ultrason görüntümle karşılaştırdım benim kızımın böyle bir görüntüsü yok ondan erkek gibi geldi öğrenirsen muhakkak yaz bana çok merak ettimDoktor tahminimce kız gibi duruyor dedi ama nasıl anlaşılıyor anlamıyorum. Sen nerden erkek kanısına vardın canım
Canım bende de doktor gaz var diyor muhtemelen progestan yapıyor kasılmayı da üçlü vajinal aldığım dönemde ben de çok yaşıyordum doktorum bana yavaş yavaş bırak dedi diye bire düşürmüştüm ama bırakmayacağım.Yok cnm ben zaten günde 3 tane aliyorum bu gaz sorununu fazla progestan dan kaynaklı olabilir mi diye kafamda soru isareti yarattida o yüzden yazdim burada ara ara da rahmime kasılma gibi geliyor. Acaba progestan dan mi kaynakli ki vücutta fazlalastigi icin 2 haftadir 3 e düşürdük normalde günde 6 aliyordum ben
22 kasıma kadar devam edeceğim bende 15 haftalık olduk benim sizin gibi sorunlarım olmuyor midenizi rahatlatan şeyler tüketin baharatlı şeylerden uzak durmaya çalışın belki daha iyi olurKizzlarr merhaba birşey sorcam size ben 14+2 günlük oldum cok şükür. Peogestana hala devam eden var mi aranizda ? Benim ciddi mide sorunum var hazimsizliktan ziyade gaz sorunum var zorla geyiriyorum gaz atiyorum resmen. Nette porgestanin artmasiyla bunlarin olacagi vs tarzinda bi yazi okudum ama ayni şikayetleri yaşayan var mi acaba aranizda2
Yok ben yaptırmadım açıkcası bebek sağlıklıdır diye de içim çok rahattı taki bugüne kadar. İnşallah da öyledir. Hayır ben fitili vajinam kaşıntı yapmıştı diye ağız yoluyla almaya başlamıştım onu ağızdan alıpta karaciğerine yüklenme dedi vajinadan fitil olarak yap dedi canımSen fetal dna yaptirmistin zaten değil mi
Birde karaciğere yüklenmemek n demek ben anlamadim orasını ne yapman gerekiyor yani
Bence kız gibi duruyor sosyal medyada görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum karnı yuvarlak bebişin kızların öyle oluyorKızlarım merhaba benim dee 13+2 cinsiyet tahmininizi alabilir miyim