Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gelmedi bitanem ya deli olucam 11 gün oldu. Daha erken gelen arkadaşları okumuştum yarın falan gelir inşallah. Böyle beklemek aşırı stres yaratıyor bende
Allah’ın izniyle sonucu güzel gelecek merak etme bence de yarın gelir 12 gün oluyor.. bide dr lara biliyorsun hiç güven olmuyor bilemiyorlar.. ama bende olsam aşırı stres olurdum haklisinnnn.. iste bütün bunlar imtihan asında olgunlaşmamız empati yeteneğimizin artması için belki de.. yarın ola hayrola.. bizi mutlaka haberdar et..

Allah’ın izniyle sonucu güzel gelecek merak etme bence de yarın gelir 12 gün oluyor.. bide dr lara biliyorsun hiç güven olmuyor bilemiyorlar.. ama bende olsam aşırı stres olurdum haklisinnnn.. iste bütün bunlar imtihan asında olgunlaşmamız empati yeteneğimizin artması için belki de.. yarın ola hayrola.. bizi mutlaka haberdar et..
İnşallah canım hayırlı haberler alalım inşallah rabbim tüm bekleyenlere evlatlarının güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🤲

Bende olacam 12 haftalık olunca da rahim perdesi ameliyatı olmuştum size ne için yapacaklar
Benim ilk gebeliğimde 23+6 da doğum oldu 2. De o yüzden 18+6 yapmışlardı sonra aynı haftada hunileşme başlamıştı bu biraz erken yapıyor erken değil mi dedim yok diyor

Canım ben de perinatolojiye gidiyorum. İst da yaşıyorsan Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinde perinatoloji bölümünde Bilge Kapudere var biraz amiyane bir tabir olacak ama özelde olan dr lar halt etmiş yanında. Hem donanımlı hem hoşgörülü hem detaylı bilgi veren hem soruları titizlikle cevaplayan bi bayan. Gözüm kapalı tavsiye ederim. İstersen bir araştır.
Gaziantep deyim canım önceki hamileliğimde de devlette yaptırdım o doktorum çok iyiydi ama Ankara ya gitmiş şimdi sadece şehir hastanesinde var peritonolog ne bilim ilk muayene yapılır hasta dinlenir öyle karar verilir bunlar hiç birşey yapmadan kan ver anesteziye git gel yaptırdılar en son ultrasona girdim bir zahmet edip cinsiyeti bile söylemediler 2 tane doktora girdiğim halde

X