Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün oğlumun oda kapısına isimlik aldım hep görüp beğendiğim bir model vardı size de göndereyim 🥰
Artık herşeyi tamam kendisi de sağlıkla zamanında gelsin inşallah benim kadar aceleci olmasın 😁
cookk tatlı ben de ilk evlendigimde mutlaka burası bebek odası olur diyip bununla cok uyumlu ama unisex bir avize yaptırmıstım ben de boyle bir sey alırsam cok guzel takım olur bakınn

Eklentiler

• IMG_0688.jpeg
    IMG_0688.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 75
Yaaa çok güzeller bunlar mayaaa 🥹 sağlıkla giysin ❤️

Söyleyim mi gerçekten😁 24 hafta bitti bugün 11 kilo aldım ben😅

Yaaaa ben de 11 aldım ama herkes aynı şeyi söylüyor beni mi rahatlatmak istiyorlar anlamadım. Ben de çok yürürdüm spor da yapardım hamilelik öncesi ama onun faydası mı dersin 🙄 ay nolur öyle de 😅 hemen göbek de ekleyim size 😅
Bu arada altılar üçler Beşler konuşuluyor burada gördüm hepsini ben onu iki günde alıyorum yaa 😅😅😅
Oy maşallah Valla harika duruyorsun hiç kilo yok gibi 🥰🥰 Zaten hiç kilo alınmaması da imkansız yahu gram mıram alınmaz direk gelir kilolar. Çoğu zaten bebişin 🤗

Ben eleleye kafayı taktım cogu modelinde stok yok cunku herrrkes cok memnun lutfen bana bir tane elele kalsın arkadaslar stok gelince sjfjjejdkssk aslında kargoyla dogum yapacagım yere yollayacaktım 2 kez tasımaamak icin ama cok begendigim icin eve soyleyecegim
Benimde gözüm onda şuanda bayadır. Acaba aynı model mi. Hangi yerden bakıyorsun canım Trendyolda da var Hepsiburada da ben gördüm şuan var.

Benimde gözüm onda şuanda bayadır. Acaba aynı model mi. Hangi yerden bakıyorsun canım Trendyolda da var Hepsiburada da ben gördüm şuan var.
Kendi sitesinden bakıyorum cogu modeli cok benzer zaten favoriledigim modelleri cok yakın. Hepsiburadada yoktu stok en son madrede ama kontrol edecegim yemeği yakmamaya çalışıyorum shshha

Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorum😀ben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23🫠🥰sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu🥲
20. Hafta başında 4.5 kilo ile devam😁

Aaa okuyunca cok sasırdım gercekten bikac haftada buyuk degisim djfjdnd saglikli olsun tabii ama benim 12+2de kontrolde gostermisti pipiyi ama doktor fetal sonucunu bekle kimseye soyleme bazen vajina boyle gozukur tarzı bisi demisti (ama o zaman cook cok erken bi haftaydi cinsiyet icin) sonra zaten bariz gozukmeye basladi fetalde de sonuc erko cikti. Ozet: artik ileri hafta oldugu iicn ne gozukuyorsa o djfjddl
ya sanki 14-15.haftada da vajina gibi gorunmezdi gibi gelmisti, ben de soklardaydim :KK70: 28 inde bi ultrasona gidicem orda gorurler insallah kesin hahahah fetal dna kesin sonucu verir burda da keske soyleselerdi

Kendi sitesinden bakıyorum cogu modeli cok benzer zaten favoriledigim modelleri cok yakın. Hepsiburadada yoktu stok en son madrede ama kontrol edecegim yemeği yakmamaya çalışıyorum shshha
Aman aman yakma canım yemeği 🤣 bende kendi sitesinden baktım. Güvenemedim diğer yerlere. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor kendi sitesinde indirim. Yanılmıyorum değil mi? Birde o dediğin modeli göremedim hiç life ve bonte var. Onlar mı acaba?

Kizlar bu ürünü almıştım ya hala gelmedi. E bebekten 3 lt lik aldım 374 TL ye geldi. Bunu iptal ettirdim. E bebekte indirimler geliyor etiketler değişiyordu #reklamdegil
Canım bende bu deterjana baktım iyimi peki sence. Kullananlar ne diyor? Kıyafetleri yıkamak için almadım henüz deterjan

Aman aman yakma canım yemeği 🤣 bende kendi sitesinden baktım. Güvenemedim diğer yerlere. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor kendi sitesinde indirim. Yanılmıyorum değil mi? Birde o dediğin modeli göremedim hiç life ve bonte var. Onlar mı acaba?
Bonte 2 dedigim buydu ama bunda stok var fakat fiyatı biraz yukarda ondan madrenin stogunu bekliyorum ama olmadı bunu alacagım indirim ne zamana kadar sürüyor bilmiyorum bu indirimden sonra bide zam yaparlar bunu da kacırırım diye korkuyorum ya :KK43:

Eklentiler

• IMG_0689.png
    IMG_0689.png
    250,8 KB · Görüntüleme: 56
Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorum😀ben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23🫠🥰sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu🥲
Ben fenalardayim jdndjdb haziranda 46 falandim 🥲🥲 şuan yani en son bir hafta önce tartıldım 57.......

Bonte 2 dedigim buydu ama bunda stok var fakat fiyatı biraz yukarda ondan madrenin stogunu bekliyorum ama olmadı bunu alacagım indirim ne zamana kadar sürüyor bilmiyorum bu indirimden sonra bide zam yaparlar bunu da kacırırım diye korkuyorum ya :KK43:
Bende aynı endişedeydim ama bak yukarda indirime 19gun gibi bişey yazıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor. Bende buna karar verdim madreyi hiç goremedim ki

Bende aynı endişedeydim ama bak yukarda indirime 19gun gibi bişey yazıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli diyor. Bende buna karar verdim madreyi hiç goremedim ki
Madre de bu işte ama farkını bilemedim gerçekten anlayamadım. Karar vermek için 19 günüm var demek dhdhdj hayrlısı bakalım gelmicek gibi duruyor madre

Eklentiler

• IMG_0690.png
    IMG_0690.png
    234,4 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar göğüs kalkanı hangi marka aldınız veya alacak mısınız e bebekte baktım ama mycey diye bi marka gördüm ama emin olamadım

X