- 17 Aralık 2022
- 2.929
- 1.029
Vallahi eşim ve ben dışında kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor bilseler bile gideyim yardım edeyim arayayım birşeye ihtiyacı vardır belki demiyorHayırlı uğurlu olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına, kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin
Canım ben de normalde bağırsak tembelliği var her gün tuvalete çıkamıyorum ama ayıptır söylemesi geldi mi de kabız gibi zorlanıyordum. Tüp bebek tedavisinden hemen önce halis zeytinyağ her sabah bir yemek kaşığı aç karnına içmeye başladım. Şimdi affedersin ıkınmıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bu süreçte bir tık daha dikkatli olmamız gerek biliyorsun ama zeytinyağı içemiyorum diyorsan sulu armutlardan tavsiye ederim
Canım haklısın Rabbim tez zamanda ferahlıklar nasip eylesin. Bu süreçte insan ne yalan söyleyeyim destek bekliyor. En basiti özellikle transfer zamanları bir kap getirdikleri yemek bile o kadar iyi gidiyorki.. Hadi bunları geçtim, telefonda bile halini hatırını sorup “dualarımdasın” demeleri bile yeterli. Bir de erkeklerde şöyle bir şey var söz konusu kendi aileleri olunca gözleri kimseyi görmüyor. Bir şey desen ya da bir şey yapsan anında yanlış anlama gibi bir savunma mekanizmaları var. Aslında son derece o mekanizmalar basit. Ben de inan artık saldım, sessiz kalmak çok güzel bir cevap oluyor yani eşim beni ve tepkimi öyle anlıyor. Ağzımızı açtığımızda kötü oluyoruz canım inan ilk zamanlarda sessiz kalmak zordu da sonra alışıyorsun O yüzden her şey hayırlısıyla gönlünce olsunRabbim ferahlıklar nasip eylesin.
KV hep dışarıda toplandığımız zaman insan içinde gösteris yapmasını seviyor 1 aya yakındır da kendisi ile bu sebeple görüşmüyorum Allah'a şükür ihtiyacım da yok annem bana yardımcı oluyor çok şükür isim konusunda da ben kararımı verdim dediğim ismi koyacağım