2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim💐 Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına, kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin🐣🥹

Canım ben de normalde bağırsak tembelliği var her gün tuvalete çıkamıyorum ama ayıptır söylemesi geldi mi de kabız gibi zorlanıyordum. Tüp bebek tedavisinden hemen önce halis zeytinyağ her sabah bir yemek kaşığı aç karnına içmeye başladım. Şimdi affedersin ıkınmıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bu süreçte bir tık daha dikkatli olmamız gerek biliyorsun ama zeytinyağı içemiyorum diyorsan sulu armutlardan tavsiye ederim🤭

Canım haklısın Rabbim tez zamanda ferahlıklar nasip eylesin. Bu süreçte insan ne yalan söyleyeyim destek bekliyor. En basiti özellikle transfer zamanları bir kap getirdikleri yemek bile o kadar iyi gidiyorki.. Hadi bunları geçtim, telefonda bile halini hatırını sorup “dualarımdasın” demeleri bile yeterli. Bir de erkeklerde şöyle bir şey var söz konusu kendi aileleri olunca gözleri kimseyi görmüyor. Bir şey desen ya da bir şey yapsan anında yanlış anlama gibi bir savunma mekanizmaları var. Aslında son derece o mekanizmalar basit. Ben de inan artık saldım, sessiz kalmak çok güzel bir cevap oluyor yani eşim beni ve tepkimi öyle anlıyor. Ağzımızı açtığımızda kötü oluyoruz canım inan ilk zamanlarda sessiz kalmak zordu da sonra alışıyorsun🤭 O yüzden her şey hayırlısıyla gönlünce olsun💐Rabbim ferahlıklar nasip eylesin.
Vallahi eşim ve ben dışında kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor bilseler bile gideyim yardım edeyim arayayım birşeye ihtiyacı vardır belki demiyor
KV hep dışarıda toplandığımız zaman insan içinde gösteris yapmasını seviyor 1 aya yakındır da kendisi ile bu sebeple görüşmüyorum Allah'a şükür ihtiyacım da yok annem bana yardımcı oluyor çok şükür 🤲 isim konusunda da ben kararımı verdim dediğim ismi koyacağım

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın. Su çok önemli gerçekten zorlaya zorlaya içmek lazımmış
Gerçekten öyle sağolasın canım ama mide bulantısından içmek gerçekten zor 😅

Kızlar bu arada ismi kulağına okuyacak kişiye de güvenmek lazım ben çok korkuyorum kendi aklında ki ismi okursa diye 🙈🙈🙈 belki saçma ama ne bileyim içime bir kurt düşüyor 😃😃😃
Benim eşim okuyacak Rabbimin izniyle 🥰 abimin küçük oğluna da o okumuştu🤭
Vallahi eşim ve ben dışında kimse tüp bebek olduğunu bilmiyor bilseler bile gideyim yardım edeyim arayayım birşeye ihtiyacı vardır belki demiyor
KV hep dışarıda toplandığımız zaman insan içinde gösteris yapmasını seviyor 1 aya yakındır da kendisi ile bu sebeple görüşmüyorum Allah'a şükür ihtiyacım da yok annem bana yardımcı oluyor çok şükür 🤲 isim konusunda da ben kararımı verdim dediğim ismi koyacağım
Duyurmamakla en iyisini yapmışsın canım ben duyurdum bazıları beni darladı sorularıyla sürekli beklemedeyim deyip durdum yani güzel bir haber varsa da hemen söylemeyeceğim niye darlıyorsun. Ben de 3 aydır annemde kalıyorum sağolsun iyi ki varlar🥹 Her şey gönlünce olsun canım en çok bizler zorluğu çekiyoruz kimse kusura bakmasın..

Bide şöyle bir şey duydum sadece eşinizin ve sizin bildiğiniz bir ismi kulağına okuyormuşsunuz günlük hayatta o ismi kuşlanmıyormuşsunuz. Böyle bir şey yapmayı düşünüyor musunuz
Yok canım şöyle ki biz Rabbimin izniyle iki isim koyacağız diye anlaştık bir isim daha bünyeye fazla gelebilir 🤭😅

Yok canım şöyle ki biz Rabbimin izniyle iki isim koyacağız diye anlaştık bir isim daha bünyeye fazla gelebilir 🤭😅
O isimi kullanıyormuşsun sadece kulağına okıyormuşsun. Mesela erkek çocuğuna sallıyorum Ahmet Mehmet iki isim koyuyorsun günlük hayatta bu iki ismi kullanıyorsun kulağına okurken Muhammed Ahmet Mehmet diyorsun Muhammedi sadece eşin ve sen biliyorsunuz. Bunuda Ne bileyim ilerde çocuğa büyüdür VS dir yapmak isterlerse adı tam söylenmediği için tutmuyormuş yani korumak amaçlı. Belki sizlerden biride duymuştur yada bu şekilde yapmak isterseniz diye de paylaşmak istedim. Biz düşünüyoruz böyle bir şey yapmayı

Benim ki iki isimli de istemiyor sadece babasının adını istiyormuş az önce de konuştuk istemiyorum dedim bana hiç bir iyilik yapmadınız neden koyayım ki dedim eşim bile bu süreçte üstüme çok geldi içimden gelmıyor ee bu seferde ne istiyorsan onu koy diyor bizi düşünmüyorlar hiç 🥺
Biraz olaya geç müdahil oldum isim konusunda heleki bizim yaşadıklarımızı düşününce bu tamamıyla bizim hakkımız halen daha göbeğimize iğne vuruyoruz bebeği taşımayı geçtim tül zorlukları bizdeyken babanın isim konusunda ısrarcı olması çok bencilce. Ben eşime dedim isim benim hakkım ben koyacağım diye burun kırın ediyor ama ben dedim sen koyarsan sadece kimlikte öyle olur onun dışında ben çocuğuma koymak istediğim isimle hitap eder çevreme de öyle söylerim dedim biraz korktu çünkü öyle bi delilik yapacağımı biliyor 😅

Benim eşimde ölmüş babasının ismini vermek istedi ama şöyle bi sorun var kardeşi kendi oğluna o ismi vermiş. Yani yiğeni var babasının ismiyle. Bende sen iyi misin dedim? Kardeşin koymuş oğluna zaten babanın ismini dedim. Ayrıca koymamış olsa da koymazdım ama iyice saçmalıyorlar artık. Ben 2 senede neler çektim Allah bilir. Kaç gece ağlayarak uyudum. Kaç kere transfer iptal oldu ağladım. Daha önce 2 kere transfer oldum negatif oldu birinde boş gebelik geçirdim ağladım. Yani gelmiş bana sülale de zaten var olan ismi teklif ediyor. Dua etsin yine iyi konuştum 😂

Biraz olaya geç müdahil oldum isim konusunda heleki bizim yaşadıklarımızı düşününce bu tamamıyla bizim hakkımız halen daha göbeğimize iğne vuruyoruz bebeği taşımayı geçtim tül zorlukları bizdeyken babanın isim konusunda ısrarcı olması çok bencilce. Ben eşime dedim isim benim hakkım ben koyacağım diye burun kırın ediyor ama ben dedim sen koyarsan sadece kimlikte öyle olur onun dışında ben çocuğuma koymak istediğim isimle hitap eder çevreme de öyle söylerim dedim biraz korktu çünkü öyle bi delilik yapacağımı biliyor 😅
İnanırmısınız aynısını ben söylemiştim eşime 😂 artık ne istiyorsan o ismi köy diyor bakalım doğuma kadar ne olacak hele sağ salim gelsin de dünyaya önemli olan o 🤲🤍

O isimi kullanıyormuşsun sadece kulağına okıyormuşsun. Mesela erkek çocuğuna sallıyorum Ahmet Mehmet iki isim koyuyorsun günlük hayatta bu iki ismi kullanıyorsun kulağına okurken Muhammed Ahmet Mehmet diyorsun Muhammedi sadece eşin ve sen biliyorsunuz. Bunuda Ne bileyim ilerde çocuğa büyüdür VS dir yapmak isterlerse adı tam söylenmediği için tutmuyormuş yani korumak amaçlı. Belki sizlerden biride duymuştur yada bu şekilde yapmak isterseniz diye de paylaşmak istedim. Biz düşünüyoruz böyle bir şey yapmayı
Canım bilmiyordum böyle bir şeyi😳 araştıracağım 🤭 eğer öyleyse dediğin gibi mantıklı
Ya kızlar size doktorunuz her kontrolde rahim uzunluğunuzdan bahsediyor mu? Öyle bi olay varmış beşin altına düşünce riskli mi ne oluyormuş benim doktor hiç bahsetmedi problem olsa söylerdi dimi
Yok canım bahsetmedi hiç yani bir şey olsaydı söylerdi bence🤔

Ya kızlar size doktorunuz her kontrolde rahim uzunluğunuzdan bahsediyor mu? Öyle bi olay varmış beşin altına düşünce riskli mi ne oluyormuş benim doktor hiç bahsetmedi problem olsa söylerdi dimi
Cnm olayi bilemiyorum ama şöyle mesela benim tüp dr hem bebeği göbekten bakiyor hemde dediğin gibi rahmi vajinal olarak ölçüyor bende hiç sormadim neden diye ama her gittigimde muhakkak ölçüyor yani 14 haftalik olduk cok şükür bi gidişimi daha es geçmedi hep ölçtü
Salı randevum var tüp dr son olarak kismet olursa unutmazsam sorarim bakim bi nedenini

Cnm olayi bilemiyorum ama şöyle mesela benim tüp dr hem bebeği göbekten bakiyor hemde dediğin gibi rahmi vajinal olarak ölçüyor bende hiç sormadim neden diye ama her gittigimde muhakkak ölçüyor yani 14 haftalik olduk cok şükür bi gidişimi daha es geçmedi hep ölçtü
Salı randevum var tüp dr son olarak kismet olursa unutmazsam sorarim bakim bi nedenini
Tüp bebek doktorunun halen takip etmesi güzelmiş benim ki kalp atışını duyunca bıraktı beni 😅bir problem görse söylerdi demek onun ölçümü de ultrason ile olmuyor mu acaba

Tüp bebek doktorunun halen takip etmesi güzelmiş benim ki kalp atışını duyunca bıraktı beni 😅bir problem görse söylerdi demek onun ölçümü de ultrason ile olmuyor mu acaba
Evet evet normal ultrason. Yok benimki elinden gelse dogurtana kadar onunla olmami istiyorda ben değiştirmek istiyorum başka bir Dr a de gitmeye başladı zaten

Kızlar boğazım azıcık acıyor yutkunurken evde napabilirim çabuk geçsin diye

Benim doktorum söylüyor ama her doktor rahim ağzı uzunluğuna ve açık olup olmadığına bakar ve sorun olsa mutlaka söyler ki müdahale edilebiliyor o durumlarda..rahim ağzı kısalığı ve açıklığı yüzünden iş yerinden bir arkadaşımın iki çocuğunda da rahim ağzı dikildi..benim kanamamdan doktorum benden çok korktuğu için kendini mi rahatlatmak için bakıp söylüyor beni rahatlatmak için mi bilmiyorum😅

Benim doktorum söylüyor ama her doktor rahim ağzı uzunluğuna ve açık olup olmadığına bakar ve sorun olsa mutlaka söyler ki müdahale edilebiliyor o durumlarda..rahim ağzı kısalığı ve açıklığı yüzünden iş yerinden bir arkadaşımın iki çocuğunda da rahim ağzı dikildi..benim kanamamdan doktorum benden çok korktuğu için kendini mi rahatlatmak için bakıp söylüyor beni rahatlatmak için mi bilmiyorum😅
Evet işte birine de her gittiğinde söylüyormuş doktoru benmki hiç dile getirmiyor acaba bakmıyor mu diye düşünüyorum bakayım farklı bi doktora da gideceğim o da mı aynı şeyi yapacak

X