Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ben yarına bır gun rapor alıcam,dün tinerle boya yapmıslar subedekı bazı akıtan yerlerıkokusu basımı agrıttı,yonetıcıme söyledim bir gün rapor alıcam diye dıyokı cokmu rahatsız oldun almasan olmazmı?nenkadar yanlıs oysakı tıner kokusu cok zararlı bır hamıle ıcın.insanları anlamak cok zor ya,düşünce sıfır yani.evdeyken sabah gidip aşımıda olabılırım bır cılgınlık yapıp😄
ben de yarın gitmeyi düşünüyoruuum

Allah allah, bana çıktığım gibi kağıt vermişti.
Bana ikili test yapıldı mı sonucu ne çıktı dedi. Düşük risk çıktı dedim. Bu hiç risk yok demek değil nipt vs testler var dedi. Bu konuda bilgi aldım diye yaz imzala dedi gönderdi. Ben yazarken başka hasta almışlar onun bilgilerini işlemeye başlamışlardı bile

Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorum😀ben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23🫠🥰sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu🥲
21+3teyim hamile kaldığım kilodayım hala. 300-500 gr oynuyor gün içinde yediğime göre 😂 Yiyorum bebişe yarıyor çok şükür, biraz kilolu hamile kaldığım için benimde işime geliyor 😅

Evet bebekler son kılo alım durumlarınız neler kımler kac kılo aldı anketı baslatıyorum😀ben sabah bır cesaret tartıldım 6,5 kılo almısım totalde.haftam 23🫠🥰sanırım hedefımdekı 10 kılo ıle tamamlayamayacagım maratonu🥲
62 ile yola çıktık, 68.5 olmuşum 🤷🏻‍♀️
Aşı olacaksanız bir günlük rapor almayın. Rahat 3 günü olsun. Ben 2 gece uyuyamadım. Tek tarafa yatmak zorunda kalınca o taraf da zonklamaya başladı uyutmadı
Ciddi olamazsın o kadar kötü mü ya? Oğlen oldum şu an hiç acı sızı yok ama yarın tekrar iş başı yapmam gerekiyor :KK43:

62 ile yola çıktık, 68.5 olmuşum 🤷🏻‍♀️

Ciddi olamazsın o kadar kötü mü ya? Oğlen oldum şu an hiç acı sızı yok ama yarın tekrar iş başı yapmam gerekiyor :KK43:
Benim de o gün bir acı vs yoktu hatta eve gidip direkt uyumuştum ama gece çok kötü oldum. Sadece sağ tarafa yatmak beni çok zorladı. Kolum omzum kendi ağırlığımdan baya tutuldu, sırt üstü veya yüz üstü de uyuyamayinca 2 gece uyku yüzü görmedim. Tabi herkesin aynı olacak diye bir şey yok

Benim de o gün bir acı vs yoktu hatta eve gidip direkt uyumuştum ama gece çok kötü oldum. Sadece sağ tarafa yatmak beni çok zorladı. Kolum omzum kendi ağırlığımdan baya tutuldu, sırt üstü veya yüz üstü de uyuyamayinca 2 gece uyku yüzü görmedim. Tabi herkesin aynı olacak diye bir şey yok
Geçmiş olun, zaten zar zor uyuyorduk bir bu eksikti 🤷🏻‍♀️

Kuzum dun atıcaktım unutmusum.benım kazıklanarak 19.750 tl ye aldıgım yatak 16.900 tlydı dün😅😅ama aşırı güzel kalıtelı cok begendım bakabılırsın 4 yasına kadarda kullanılıyor,once anne yanı olarak kullanıyorsun sonra bebek yurumeye baslayınca ayaklarını cıkarıp kullanıyorsun.
Oy güle güle yatsın minik kuzucuk 🥰🥰 bende elelenin modeline baktım canım gidip görmedim ama netten baktığım kadarıyla fikrine uyan bir model gibi.

#reklamdegil kızlar bilginiz olsunnn ilgilenirseniz

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-11-17-00-02-194_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-11-17-00-02-194_trendyol.com.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2024-11-11-17-00-46-426_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-11-17-00-46-426_trendyol.com.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 72
Bana ikili test yapıldı mı sonucu ne çıktı dedi. Düşük risk çıktı dedim. Bu hiç risk yok demek değil nipt vs testler var dedi. Bu konuda bilgi aldım diye yaz imzala dedi gönderdi. Ben yazarken başka hasta almışlar onun bilgilerini işlemeye başlamışlardı bile
ayy ne kadar ilgisizler o ne öyle yaa, keşke sorsaydın sonucumu nerden alabilirim ya da görebilirim diye. Hastanenin kendi sitesinde sonuç çıkıyor ama öyle verdiği kağıt gibi kapsamlı değil
Aşı olacaksanız bir günlük rapor almayın. Rahat 3 günü olsun. Ben 2 gece uyuyamadım. Tek tarafa yatmak zorunda kalınca o taraf da zonklamaya başladı uyutmadı
hadi ya, ben vurulup direkt işe geçicektim :)
Kizlar son günlerde karnım çok kaşınmaya başladı ne kadar yaglasam da o gergin his gitmiyor 🤦🏻‍♀️
benim memintolar öyle bi kaşınıyor ki yani zor duruyoruummm

Bugün devlet hastanesinde detaylı ultrasonum vardı. Uzman baktı hemşireye not aldırdı ama bana bir döküm vs vermedi. Herhangi bir açıklama da yapmadı. Enabizda bir şey yüklenmiş mı diye bakıyorum o da yok. Nasıl ilerliyor süreç? Doktorum nasıl erişebilecek bilgilere?
Enabızda radyoloji görüntülenme kısmında çıkıyot hepsi

Allah'ım bu nee 🥰
Yaaa çok güzeller bunlar mayaaa 🥹 sağlıkla giysin ❤️
Söyleyim mi gerçekten😁 24 hafta bitti bugün 11 kilo aldım ben😅
Helal kanka ben anlamıyorum aşırı hızlı alıyorum tartıya yansıyor yani abartmadığım halde niye bilmiyorum ama görenler sadece karnın çıkmış diyor (beni eskiden tanıyanlar özellikle) Sanırım 3 yıldır düzenli olarak yaptığım ağırlık antrenmanın meyvelerini Şuan yiyorum. Vücudum sıklaştığı için kendini çok salmadı bu hamileliğimde. İlk hamileliğimde haldır haldırdı vücudum.hiç spor yapmıyordum o zaman ondan. Şuan 9 kiloya yakın aldım ama dediğim gibi almamış gibisin diyen çok 😅
Yaaaa ben de 11 aldım ama herkes aynı şeyi söylüyor beni mi rahatlatmak istiyorlar anlamadım. Ben de çok yürürdüm spor da yapardım hamilelik öncesi ama onun faydası mı dersin 🙄 ay nolur öyle de 😅 hemen göbek de ekleyim size 😅
Bu arada altılar üçler Beşler konuşuluyor burada gördüm hepsini ben onu iki günde alıyorum yaa 😅😅😅

Eklentiler

• IMG_20241111_172245.jpg
    IMG_20241111_172245.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 73
kendimi alistirdim zaten coktan, ilk bi kac gun sok icindeydik ailecek sonra duzeldik sukur hahahah

son ultrasonda boyleydi 18+4, ama bunun 4-5 hafta once bombos ve uc cizgiden olustugunu dusun kiz gibi, icimde bi bebek daha var mi falan diye korktum gorunce hahahahah cunku bacaklar full acikti yani hic saklamamisti o zaman da, simdi burda sanki yumurtalarini bile goruyorum erkek bebisin, kadin da bi kez gosterdi sagolsun insan bi incelerdi iyice kordon gibi de degildi gerci ama :KK70:

Eki Görüntüle 3501859
Aaa okuyunca cok sasırdım gercekten bikac haftada buyuk degisim djfjdnd saglikli olsun tabii ama benim 12+2de kontrolde gostermisti pipiyi ama doktor fetal sonucunu bekle kimseye soyleme bazen vajina boyle gozukur tarzı bisi demisti (ama o zaman cook cok erken bi haftaydi cinsiyet icin) sonra zaten bariz gozukmeye basladi fetalde de sonuc erko cikti. Ozet: artik ileri hafta oldugu iicn ne gozukuyorsa o djfjddl

Benim baktığım da seninkine benziyor canım. Gerçi şöyle dikkat ettiğim noktalar tekerlekli,anne yanı olabilen ve sallanan modeller. Bakalım ben daha almadım 🥰
Ben eleleye kafayı taktım cogu modelinde stok yok cunku herrrkes cok memnun lutfen bana bir tane elele kalsın arkadaslar stok gelince sjfjjejdkssk aslında kargoyla dogum yapacagım yere yollayacaktım 2 kez tasımaamak icin ama cok begendigim icin eve soyleyecegim

X