2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Meyra da güzel isim, ne kadar güzel ki aklında bir isim var. Oğlunun ismi ne?

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Ben hala kızıma isim bulamadım, eşim Ada ismini beğendi ben biraz kararsızım. Türkçe isim dışında seçeneğimde yok Sizce nasıl ya da önerileriniz neler?

Aynen bende aynı sorunsal içerisindeyim, hiçbir isme olabilir bile diyemedim kız ismi cidden çok zormuş

Ben hala kızıma isim bulamadım, eşim Ada ismini beğendi ben biraz kararsızım. Türkçe isim dışında seçeneğimde yok Sizce nasıl ya da önerileriniz neler?
Bende hala kararsizim
Esim emrullah ve renas ismini begendi
Benimde aklimda görkem var

Meyra da güzel isim, ne kadar güzel ki aklında bir isim var. Oğlunun ismi ne?

Kerem, aslında ismi Kereme uydurmak istiyorum. Aklıma cocukken gelen ilk isim Sinem idi, anlamda cok Guzel ama esimin benden önceki sevgilisinin ismi olduğu icin, baska isimlere bakıyorum. Aslihanda Guzel. Kerem ile Asli gibi olur

Kerem, aslında ismi Kereme uydurmak istiyorum. Aklıma cocukken gelen ilk isim Sinem idi, anlamda cok Guzel ama esimin benden önceki sevgilisinin ismi olduğu icin, baska isimlere bakıyorum. Aslihanda Guzel. Kerem ile Asli gibi olur
Kerem ismi çok kibar çok güzel bir isim geliyor bana, adıyla yaşasın

Doğuma kadar yolu var her isim son dakika zaten benim. Daha doğru düzgün alışveriş bile yapmadım onu da 28.haftadan sonra halledicem hayırlısı
Ben alışveriş konusunda çok hızlıyım her şeyi aldım, ramazan bitsin odasıda gelecek hemen kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiricem. O konuda çok heyecanlıyım

Ben alışveriş konusunda çok hızlıyım her şeyi aldım, ramazan bitsin odasıda gelecek hemen kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiricem. O konuda çok heyecanlıyım
Maşallah vallaha aslinda iyisini yapmışsın her sey pahalilaniyor kaldik oyle bakalim ama oda yapmicam ben şimdilik anne yani alicam biraz da o yüzden ağırdan aldım

Maşallah vallaha aslinda iyisini yapmışsın her sey pahalilaniyor kaldik oyle bakalim ama oda yapmicam ben şimdilik anne yani alicam biraz da o yüzden ağırdan aldım
Evet her şey her geçen gün artıyor ben şubat indirimlerinde aldım baya uyguna denk geldi hepsi. Anne yanı beşikte aldım hatta kurduk bile her sabah ona bakarak uyanıyorum içinde kızımı hayal ediyorum

bende çok kararsızım aklımda şuan 3 isim var erva buğlem ecrin eşimin buğlem hoşuna gidiyo ben kararsızım kayınvalidem elif koymamızı istiyo ama oğlumunkinide koydular bunu ben koymak istiyorum bakalım napıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…