2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Neredende ağrı var canım tanı ayakta kramp mi yoksa ağrı mı

Banafa ole dediler kalpte parlaklık diye Allahın ıznıyle bisey olmaz guzel anneler ayrıntılıda doktorda dedı ıkılı testte skntı yoksa bisey olmaz gecer dedi Allahın ıznıle

Daha hiç göremedik hep yüzü baska yöne dönüktü

Kızlar bebişlerin kilolarına takılmayın 2018 temmuz annesiyken tontiş dogan bebekler sonradan zayıfladığı zayıfların anne sütüyle tontis oldugu hallerde oluyor ,normal standartlara yakım gitse kafi ,mesela benim kızım dogumda kilosu gayet iyidi ,6 aya kadar da iyidi sonra bir bozuldu yemesi P10 a kadar düştük büyümede ,Dr onda bile saglıklıysa sorun değil diyorlar ,kafanıza takmayın ,beslenin güzelce .o sizden alacagını alıyor

Biz gördük hem detaylı ultrasonda hem de kendi doktorum da gördük. Icerde nasıl durduklarını ben de merak ediyorum. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi.

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Ben hala kızıma isim bulamadım, eşim Ada ismini beğendi ben biraz kararsızım. Türkçe isim dışında seçeneğimde yok Sizce nasıl ya da önerileriniz neler?
Ben de aynı durumdayım hala bi ismi yok hiçbir isme sıcak bakamıyorum begenemiyorum. Ada ismi çok güzel ama sanki her doğan 3 bebekten 4 unun adı ada gibi geliyo bi de anlam olarak baktığında ada bi yeryüzü şekli bi anda anlamsızlaşıyor öyle düşününce. ben de Türkçe kökenli istiyorum. 2 isim mi tek isim mi hala karar veremiyorum uzun bi isim mi olsun kısa bi isim mi olsun bilmiyorum. Ne zormuş bu iş ya

Ahhaha tam olarak seninle aynı düşünüyorum Eşime de bu şekilde söyledim o zaman başka isim bul, bulamazsan ismi belli deyip beni sıkıştırıyor Dünyanın en zor işiymiş gerçekten

Ahhaha tam olarak seninle aynı düşünüyorum Eşime de bu şekilde söyledim o zaman başka isim bul, bulamazsan ismi belli deyip beni sıkıştırıyor Dünyanın en zor işiymiş gerçekten

Oglumda doguma kadar karar veremedik. Birde Kayınvalide esime baski yapıyordu babasının ismini koymamiz icin. Esim birazda o yüzden doguma kadar tamam karar verdik diyemedi.
Allahtan suan öyle bir durumumuz yok, benim aklımda isim olarak Meyra var, esim ise henüz karar vermis degil. O gercekten cok zorlanıyor isim konusunda.

Al benden de o kadaroğluşuma daha isim bulamadım. Hiçbirini beğenemiyoruz. Erkek çocuk daha zor gibi. Hep kız ismi düşünmüştüm. Şimdi kalakaldik öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…