- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.041
Banada kiz ismi kolay geliyor çünkü her kız ismi çok nazik inci melek Pera parla Umay masal Lina Zümra elvin... elbi ... Elfida... Hepsi hepsi aşırı güzel hiç kiz isimleri bana zor gelmiyor ya erkek ismi hepsi ağır gibi güzel olan daha az. Benim.oglumun ismi Eymen ikinciyide egemen koycaz abisi öyle istediAynen bende aynı sorunsal içerisindeyim, hiçbir isme olabilir bile diyemedim kız ismi cidden çok zormuş
Benim de normalde de inanilmaz dusuk oldugu icin ferra sanol kullaniyorum. Degerlerime baktirmadim artmis mi diye ama kendimi daha zinde hissediyorum, eminim ise yariyodurKızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler
Amin cnm insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalım.Aslıhan ile Hanzade ismini çok sevdm sağ salim.kucagina al inşallah
Oglum olacakken Egemen le arada kalmıstık Emir Ali koyduk Egemen guzel isim begeniyorum ben.Banada kiz ismi kolay geliyor çünkü her kız ismi çok nazik inci melek Pera parla Umay masal Lina Zümra elvin... elbi ... Elfida... Hepsi hepsi aşırı güzel hiç kiz isimleri bana zor gelmiyor ya erkek ismi hepsi ağır gibi güzel olan daha az. Benim.oglumun ismi Eymen ikinciyide egemen koycaz abisi öyle istedi
Cnm ben de ferro sanol kullanıyorum. Daha yeni basladim sayılır. Onun etkisi yuksekse neden ondan yazmadi sana? Bi de Demir2, Demir3 gibi ayrimları var bu demir ilaclarinin. Demir2 ler etkiliymis demir3 ler malesef etkili degilmis senin ilacınin üzerinde ne yazıyor. Ferro sanol demir2 mesela.Kızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler
Kactı hatirliyor musunuz en son kan degeriniz?Benim de normalde de inanilmaz dusuk oldugu icin ferra sanol kullaniyorum. Degerlerime baktirmadim artmis mi diye ama kendimi daha zinde hissediyorum, eminim ise yariyodur
Yorulunca mı oluyor neden oluyor bilmiyorum bende hissediyorum bazen baya baya et kesmiş gibi acıyorKizlar afedersiniz bu uc gundur vajinamda agri hissediyorum yatarken kalkarken vede ozellikle yururken sizde de varmi boyle bi durum
Kan ilacı ve troid ilacı ikisi aynı anda yakın zamanda alınmaması gerekiyor kızlar bir birinin etkisini bitiriyor basıma geldi kendim arastırıp buldum ,Dr bilmiyor coguKızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler
Buglem güzelbende çok kararsızım aklımda şuan 3 isim var erva buğlem ecrin eşimin buğlem hoşuna gidiyo ben kararsızım kayınvalidem elif koymamızı istiyo ama oğlumunkinide koydular bunu ben koymak istiyorum bakalım napıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum
Ben daha isim seçemedimSelam kızlar hayırlı cumarlar. Hastane cantanizi hazırladıniz mi.. ben hazirladim icim rahatladimalum plesantam aşağıda bebegin ne zaman geleceği belli değil. Hazirladim koydum amannnnn
Gyno ferro sanol kullanıyorum canım ben. Kan değerlerime göre günde 1 al dedi doktor. Eğer düşerse ikiye çıkaracak. Ilk başta sabah aç karnına aliyodum ama fena mide bulantısı yaptı kahvaltı yapamaz oldum geceye cevirdim ben de. Yatmadan alıyorum memnunum genel olarakKızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler
Yorulmakda etki ediyor tabiYorulunca mı oluyor neden oluyor bilmiyorum bende hissediyorum bazen baya baya et kesmiş gibi acıyor
Vuhuuu kız ne hızlısınSelam kızlar hayırlı cumarlar. Hastane cantanizi hazırladıniz mi.. ben hazirladim icim rahatladimalum plesantam aşağıda bebegin ne zaman geleceği belli değil. Hazirladim koydum amannnnn
Ben buğlem i begendim. eymen ve buğlem uyumlu daevet canım oğlumun adı eymen aslında önceden beri kızım olursa adını ecrin koymak istiyodum ama diğer iki ismin anlamıda hoşuma gidiyo kulağada hoş geliyo bakalım napıcaz heralde doğana kadar tam karar veremeyiz gibi geliyo
Canım magnezyum aliyo musunYorulmakda etki ediyor tabi
Ama ben uzansam bile agri yapiyo insallah gecer bu durum
İyi yaptin ben daha hazirlamadimSelam kızlar hayırlı cumarlar. Hastane cantanizi hazırladıniz mi.. ben hazirladim icim rahatladimalum plesantam aşağıda bebegin ne zaman geleceği belli değil. Hazirladim koydum amannnnn
Duzensiz kullaniyorum canim istemiyorCanım magnezyum aliyo musun
Aslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorumben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Kubra-Zümra benim düşündüklerim.
Eşim de
Nergis-Jasmin fikrini sundu
Bi fikir verin kizlar
Kızlar. İlaç kullanmasına rağmen hemoglobin değeri yani kan değeri düşük olan bikac arkadas vardı benim gibi.... Ben doktoruma sordum bazı ilaçların etkisi daha geçmiş ben oligofer fol kullanyrm etkisi daha azmis o yüzden yükseltmesi geç oluyormuş ikiye çıkardık en iyi yükselten ferrosanol dedi bir ayda toparliyormus. Sizinkiler neler