2024 🌸Temmuz Ağustos gibi trasfer olacaklar süreciniz nasıl ilerliyor🪷🪷🪷🪷🪷🫄

Transfere hazırlıkta hangi ilaçları kullandınız kızlar ben cilimira bant Progestan fitil Progestan dex iğne coraspin oksapar iğne prograf hap prednol hap folik asit vitamin Estroferm bunları kullanıyorum birde 5 günlüğüne monodoks yazarken yoruldum beeee🥹

Progestan fitil kullananlar size bir sorum olacak. İlk zamanlar fitili atarken çok zorlanmıyordum ama son zamanlarda sanki önünü bir şey kapatıyor gibi yumuşak bir şişlik var gibi geliyor normal mi acaba sizlere de oluyor mu
Merhaba şu an bendede böyle. Acaba bir sikinti mi var kullanırken zorlanıyorum ilk zamanlarda oyle değildi.

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım 🙏🏻Evet yarıyor bence. Amh 0.08 iken 0.25 oldu neredeyse 3 katı arttı Ve gerçekten de yumurtlarken sağ ve sol ağrıdı. Benim çok az olduğu için hem prp hem eksozom yapıldı. Prp 31.000 TL, eksozom 45.000 TL toplam 76.000 TL tuttu ve peşin ödedik . Peşin ödendiği için indirimli fiyatı bu. Yarın ultrason randevum var. Daha net belli olur canım
Merhabalar bu işlemler işe yaradımı acaba ? Birde nerede yaptırdınız çok pahalı

Merhabalar bu işlemler işe yaradımı acaba ? Birde nerede yaptırdınız çok pahalı
Evet birazcık pahalı ki ben işlem yaptırdıktan sonra zam da geldi. Şimdi kaçtır kim bilir🥹🥹 ama etkisi 6 ay kadar sürdüğünü belirttiler. evet isey yaradı 1 tane zor yumurtam çıkıyordu. 4 yumurta oldu. Biri Embriyo oldu. Onu dondurduk. Şimdi tekrar yumurta toplanacak. Acıbadem maslakta yaptırdım.

Evet birazcık pahalı ki ben işlem yaptırdıktan sonra zam da geldi. Şimdi kaçtır kim bilir🥹🥹 ama etkisi 6 ay kadar sürdüğünü belirttiler. evet isey yaradı 1 tane zor yumurtam çıkıyordu. 4 yumurta oldu. Biri Embriyo oldu. Onu dondurduk. Şimdi tekrar yumurta toplanacak. Acıbadem maslakta yaptırdım.

Merhaba prp mi yaptırdınız? Prp sonrası mi 4 tane cıktı?

Benimde tek yumurta aylardır bi türlü toplanamadı bu ay bilmiyorum ne olacak tek yumurta var. Geçen ay prp de olmuştum kist operasyonu ile beraber. Keşke benimde çıksa 3-4 yumurtam
Mart ve nisanda vardı aslında ama tedaviye başlayamadık malesef sonra da hiç olmadı bir daha

Merhaba prp mi yaptırdınız? Prp sonrası mi 4 tane cıktı?

Benimde tek yumurta aylardır bi türlü toplanamadı bu ay bilmiyorum ne olacak tek yumurta var. Geçen ay prp de olmuştum kist operasyonu ile beraber. Keşke benimde çıksa 3-4 yumurtam
Mart ve nisanda vardı aslında ama tedaviye başlayamadık malesef sonra da hiç olmadı bir daha
Evet prp ve eksozom yaptırdım. Evet prp sonrası iki defa da 4 tane çıktı. Ama etkisi sürüyor. Bugün yine anladım çünkü bugün yumurta kontrolüm vardı ve 5 tane yumurtam varmış 🙏🏻🙏🏻 iğne verdi büyütme için. Ptesi tekrar kontrole gideceğim. Hiç olmayacak diye sartlandirmayin kendinizi

Evet prp ve eksozom yaptırdım. Evet prp sonrası iki defa da 4 tane çıktı. Ama etkisi sürüyor. Bugün yine anladım çünkü bugün yumurta kontrolüm vardı ve 5 tane yumurtam varmış 🙏🏻🙏🏻 iğne verdi büyütme için. Ptesi tekrar kontrole gideceğim. Hiç olmayacak diye sartlandirmayin kendinizi

Çok sevindim sizin adınıza. Bana da geçen ay prp yapıldı bir faydası olmadı ne yazık ki benim için tek yumurta var demek ki bende fayda sağlamadı. Bakalım nasıl olcak bilmiyorum şansım biraz düşük ama çabalıyorum

Bende temmuzda yeni tedaviye başlayacağım 3. Transferim ilk 2 si de taze transferdi tuttu 1. 8 haftalık 2. 19. Hafta erken su gelmesi sonucu kaybettim Rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin sizlerinde inşallah hepimiz pozitif haberi alalım hep birlikte olalım
Merhaba, başınız sağolsun. Suyun geldiğini nasıl anladınız miktarı ne kadardı ?

X