- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.961
Senin için var da kanından bebeğe de geçiyor o yüzden 1 doz bile olsa vurulmanı istiyorlar, bebeğin e korunması için doğum ve devamı için. Sağlık ocağında yolsa hastanelerin acillerine sordurun ben elimi kesmiştim daha haftası bile gelmemişti ama tedbir amaçlı yaptılar. Benimde sağlık ocağımda yoktu.Ben de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.
Kullandığın magnezyumun içeriği önemli magnezyum oksit formu genelde vücut tarafından iyi emilmiyor. Hamilelikte hangi formu öneriliyor tam bilmiyorum ama sitrat formu işe yarayabilir. Bisglisinat, malat, taurat birkaç değişik formu daha var. Devlet sadece oksit formu karşılıyor sanırım ama, o yüzden kadın doğuma danışıp kendi seçtiğiniz birini kullanın. Oksit formu maden suyunda da var.Ben de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyo
Ne hareket yaptığını nasıl anlıyorsunuz? Ben sadece vurma hissediyorumKızlar sizinde gün içinde bebiş hıckırıyor mu fazlasıyla
Çok teşekkür ederim bende duyar duymaz dikkat etmeye başladım şu ara biraz fazla şeker tükettim belkide o sebep oldu bilmiyorum inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz içinBen 1 hafta boyunca tatlı tüketmemeye çalıştım değerlerim normal çıktı sende öyle bir dene inşallah tertemiz çıkar sonucun
Arka arkaya bir den fazla vuramaz benceNe hareket yaptığını nasıl anlıyorsunuz? Ben sadece vurma hissediyorum
Ben de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.
Ben her gün tatlı yiyorum ama çok şükür şekerim normal çıktı, onunla alakası olduğunu sanmam yani. Yinede dikkatli olmakta fayda var tabikiÇok teşekkür ederim bende duyar duymaz dikkat etmeye başladım şu ara biraz fazla şeker tükettim belkide o sebep oldu bilmiyorum inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için
Benimde hıçkırıyor ama çok kısa süreli günde 2 3 defa oluyorKızlar sizinde gün içinde bebiş hıckırıyor mu fazlasıyla
Ben bunu kullanıyorum 2 günde bir içiyorum ve hiç ağrım olmuyor, doktoruna sor istersen belki faydası olurBen de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyo
Sorayım canım teşekkür ederim benimki bu değil çünkü sadece magnezyum magvital ismi inşallah bu daha iyi gelirBen bunu kullanıyorum 2 günde bir içiyorum ve hiç ağrım olmuyor, doktoruna sor istersen belki faydası olur
Hangi uygulama o canım ben bayılıyorum uygulama indirmeye onları okumaya her günBenim takip ettiğim uygulamada çok hareket edince terlediğini,öksürdüğünü hatta hasta olduğunu yazmış artık doğru mu bilemem.Parmağını emince de hıçkırdığını.
Gün gün gebelik takibi canım uygulamaHangi uygulama o canım ben bayılıyorum uygulama indirmeye onları okumaya her gün
Teşekkür ederimGün gün gebelik takibi canım uygulama
Kapan kocatepe yi dinledim de bugün oda aynını diyor şeker çıkan dikkat etsin ama yediğin içtiğin şeker yapmaz diyo şekerin yokken o zaten sende vardır diyo. Haklısın yani :) bakalım 100 gr yükleyince ne olacak salı gün.Ben her gün tatlı yiyorum ama çok şükür şekerim normal çıktı, onunla alakası olduğunu sanmam yani. Yinede dikkatli olmakta fayda var tabiki
Bu haftada cinsiyet belli olmaz ki canım birde başka usg görüntüsü yokmu. Burda hiç bişey belli olmuyor açıkcası.Kızlar cinsiyet tahminin de bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3225805
Umarım normal çıkar değerlerin :) 50 gr şeker yüklemesi tam doğru sonuç vermiyor. Bir çok kişinin 50 gramda şekeri çıkarken 100de çıkmıyor.Kapan kocatepe yi dinledim de bugün oda aynını diyor şeker çıkan dikkat etsin ama yediğin içtiğin şeker yapmaz diyo şekerin yokken o zaten sende vardır diyo. Haklısın yani :) bakalım 100 gr yükleyince ne olacak salı gün
Yok cnm doktor sadeece bunu verdiBu haftada cinsiyet belli olmaz ki canım birde başka usg görüntüsü yokmu. Burda hiç bişey belli olmuyor açıkcası.