2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
bende çok kararsızım aklımda şuan 3 isim var erva buğlem ecrin eşimin buğlem hoşuna gidiyo ben kararsızım kayınvalidem elif koymamızı istiyo ama oğlumunkinide koydular bunu ben koymak istiyorum bakalım napıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum
Senin oğlunun adı Eymen sanırım, bu arada kimse kimsenin adını bilmiyor herhalde bayadır burdayız bari isimlerimizi öğrenelim 🤗

Kerem, aslında ismi Kereme uydurmak istiyorum. Aklıma cocukken gelen ilk isim Sinem idi, anlamda cok Guzel ama esimin benden önceki sevgilisinin ismi olduğu icin, baska isimlere bakıyorum. Aslihanda Guzel. Kerem ile Asli gibi olur :KK45:

Benim kızımın ismi Aslıhan, oğlum olsa idi Kaan düşünüyorduk eşim ile ortak karar yine kız olunca başa döndük 🤭

Senin oğlunun adı Eymen sanırım, bu arada kimse kimsenin adını bilmiyor herhalde bayadır burdayız bari isimlerimizi öğrenelim 🤗
evet canım oğlumun adı eymen aslında önceden beri kızım olursa adını ecrin koymak istiyodum ama diğer iki ismin anlamıda hoşuma gidiyo kulağada hoş geliyo bakalım napıcaz heralde doğana kadar tam karar veremeyiz gibi geliyo

Merhaba anneler size bir sorum olacak. 3lü test yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız AFP MOM değeriniz yüksek miydi? Benim 3,16 çıktı normalin 3 katı dedi doktor detaylı ultrasona yönlendirdi. Merak ettiğim şey şu bu değer yüksek çıkıp ultrason da bir sıkıntı görmeyen oldu mu çevrenizde ya da sizde örnekleri var mı ? Çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacak diye:KK43:(

Biz gördük hem detaylı ultrasonda hem de kendi doktorum da gördük. Icerde nasıl durduklarını ben de merak ediyorum. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi.
En son kontrolumde pozisyonunu sormustum bas asagi duruyodu sol tarafimda ayaklari vardi ki genelde oyle duruyo tekmeleri orda daha cok hissediyorum ama doktor surekli degisir yeri genis suan daralmaya baslayinca zaten anlarsin neresi nerde dedi 😃

Benim kızımın ismi Aslıhan, oğlum olsa idi Kaan düşünüyorduk eşim ile ortak karar yine kız olunca başa döndük 🤭
Aslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorum😊ben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Kubra-Zümra benim düşündüklerim.
Eşim de
Nergis-Jasmin fikrini sundu
Bi fikir verin kizlar😁😁

Aslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorum😊ben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Eşim de
Bi fikir verin kizlar😁😁
Benim yegenlerim ismi ecrin ve hicran ikizler
Senin bebisler belli oldumu ikisi kiz mi🙃

Aslıhan-Hanzade
Eşim de
Bi fikir verin kizlar😁😁
Kardeşimin üçüz arkadaşları vardı Gizem-Ecem-Senem arttırıyorum Didemde uyar :halay:

Aslıhan-Hanzade
Eşim de
Bi fikir verin kizlar😁😁
Aslıhan ile Hanzade ismini çok sevdm sağ salim.kucagina al inşallah

X