2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben parttime calisiyorum. Haftada 3 gun. Bu sekilde denge kurmak cok daha kolay oldu.
Kizim 3 gun krese gidiyor ve kreside cok seviyor. Bazen esime birakinca bile aglayan kizim orda ogretmene birakinca arkamdan aglamiyor. Almaya gittigimde orda onu oynarken gormek cok guzel.
Haftada 3 gün güzelmiş, o şekilde bir işim olsaydı çalışırdım bende sanırım. Ne güzel ne mutlu sana :)

Merhaba kızınızı kaç aylıkken kreşe verdiniz? Bende 18 aylıkken vereceğim ama bulduğum kreşte oğlumun olacağı sınıftaki çocuklar oğlumdan 7-8 ay daha büyük olacaklarmış. O konuda sıkıntı yaşar mıyız kafama takılıyor. Oğlumun dil gelişimi güzel artık ikili kelimelere geçti. Bilişsel olarakta iyi durumda ama yinede diğer çocuklarla ay farki olması düşündürüyor beni.

6 aylikken verdim. Oglum, ve kuzenlerimde ayni krese gidiyordu. Muhtemelen alisma surecini kolaylastirdi bu durum.

Kızlar ben daha doğurmadım ve daha 1bucuk ay var . İlk çocuğum çok hareketli tek başıma hem hamilelik hem çocuk son zamanlar çok zorlanıyorum. Başka doğum bekleyen kim kaldı grupta . Doguranlar da 2 küçük çocukla hayat nasıl bilgi verin çok moralim bozuk.

Kızlar ben daha doğurmadım ve daha 1bucuk ay var . İlk çocuğum çok hareketli tek başıma hem hamilelik hem çocuk son zamanlar çok zorlanıyorum. Başka doğum bekleyen kim kaldı grupta . Doguranlar da 2 küçük çocukla hayat nasıl bilgi verin çok moralim bozuk.
Hamileligin son ayi zaten insan zorlaniyor
Bide cocuk olunca dahada zorlaniyor
Biri yardimci olsa annen yada kiz kardesin bu surecte yaninda kalsa daha kolay olur senin icin

Hamileligin son ayi zaten insan zorlaniyor
Bide cocuk olunca dahada zorlaniyor
Biri yardimci olsa annen yada kiz kardesin bu surecte yaninda kalsa daha kolay olur senin icin
Gercekten cok zor ama kimsem yok maalesef yardımcı olabilecek .
Herkes çalışıyor. Keşke öyle bir imkan olsa çok isterdim.

biraz zor oluyor ama benim için boyle daha iyi. Araya zaman koymak beni daha çok zorlardı. Kızım sabahtan bakıcıya gidiyo 9dan 1.30 a kadar. O saatlere doğru da annem geliyo 5 e kadar. 5te de eşim işten geliyo. Oğlumun bi sıkıntısı yok şimdilik emiyo uyuyo 11 günlük oldu. Kızım hareketli baya. Bi de uyutmakta biraz zorlanıyoruz. İkisini tek başına bırakmamaya çalışıyoruz.

biraz zor oluyor ama benim için boyle daha iyi. Araya zaman koymak beni daha çok zorlardı. Kızım sabahtan bakıcıya gidiyo 9dan 1.30 a kadar. O saatlere doğru da annem geliyo 5 e kadar. 5te de eşim işten geliyo. Oğlumun bi sıkıntısı yok şimdilik emiyo uyuyo 11 günlük oldu. Kızım hareketli baya. Bi de uyutmakta biraz zorlanıyoruz. İkisini tek başına bırakmamaya çalışıyoruz.
Ya ne güzel senin destek olacak baya bi insanın var çok şanslısın.
Bakalım beni neeler bekliyor.
Ben kendim tekken ikisini tek bırakmama lüksüm pek yok nasıl olcak bakalm. Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Ben kendim tekken ikisini tek bırakmama lüksüm pek yok nasıl olcak bakalm. Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Ya tek başına da bakılır. Ben biraz rahat etmek istedim. Kızım da evde benle kalmasın en azından bi dışarı çıksın gelsin istedim. Bi de 4-5 ay sonra ise başlıcam onun icin de düzeni oturtmak lazım. Ama her türlü 3-5 seneye rahatız 😁😁 bi daha hamilelikti doğumdu ilerde çok zor ya. Aradan çıkarttık diye düşün bunlar geçici zamanlar. Seninkilerin cinsiyetler ne?

Bende yalnizim canim suan biri yerde takiliyo digeri ana kucaginda masanin ustunde 😄 oluyo bi sekil ama malesef tv hayatina giriyo illa ki gunde 20 30 dk elzem islerde aciyorum mecbur bi sorun yasamadik ama istemedigim isti yapicak bisey yok oyle boyle kolayliklar saglamamiz lazim hayatimizda.

Bende yalnizim canim suan biri yerde takiliyo digeri ana kucaginda masanin ustunde 😄 oluyo bi sekil ama malesef tv hayatina giriyo illa ki gunde 20 30 dk elzem islerde aciyorum mecbur bi sorun yasamadik ama istemedigim isti yapicak bisey yok oyle boyle kolayliklar saglamamiz lazim hayatimizda.
Yemek banyo emzirme onları nasıl yapıyorsun

Yemek banyo emzirme onları nasıl yapıyorsun
Oglani gunduz yikiyorum yemeklerini ya aksamdan hazirliyorum yada pisirici almistim hemen onda hallediyorum. Emzirme valla Allahtan memede uzun kalan bi kiz degil benim ki 5 10dk da hallediyoruz sadece artik gaz olayimiz basladi o sorun oluyo oda artik mecbur zaten 3 ay

Oglani gunduz yikiyorum yemeklerini ya aksamdan hazirliyorum yada pisirici almistim hemen onda hallediyorum. Emzirme valla Allahtan memede uzun kalan bi kiz degil benim ki 5 10dk da hallediyoruz sadece artik gaz olayimiz basladi o sorun oluyo oda artik mecbur zaten 3 ay
Yoook tek başına sen nasıl yemek yiyorsun banyoya gidiyorsun çocukları nereye bırakıyorsun 😁 emzirirken oğlan napiyo mesela 😁 büyüğü küçüğünden nasıl koruyosun? Benim büyük küçüğü öpmeye çalışıyor emziğini almaya çalışıyor o yüzden ikisiyle tek kalmak zor geliyo bana

Yoook tek başına sen nasıl yemek yiyorsun banyoya gidiyorsun çocukları nereye bırakıyorsun 😁 emzirirken oğlan napiyo mesela 😁 büyüğü küçüğünden nasıl koruyosun? Benim büyük küçüğü öpmeye çalışıyor emziğini almaya çalışıyor o yüzden ikisiyle tek kalmak zor geliyo bana
Yemiyorum hahaha tuvalet hakkimida sabah aksam esim gelince kullaniyorum dermisim 😄 kiz hep ana kucaginda su gune kadar yuksek yerlere koyuyorum genelde erisemiyo henuz. Oglani yedirirken atistiriyorum genelde kiz uyuyo oluyo gunun cogunsa kaka gaz mesaisi yoksa genel itibariyle herseyimi yapiyorum sukur. Emzirme isi memeler hep fora 😄 oglan duskun degildi neyse ki pek orali olmuyo. Benim oglum sakin bi cocuk sukur ki uyarincada yanasmiyo fazla

X