- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.981
Amin inşallahUmarım normal çıkar değerlerin :) 50 gr şeker yüklemesi tam doğru sonuç vermiyor. Bir çok kişinin 50 gramda şekeri çıkarken 100de çıkmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahUmarım normal çıkar değerlerin :) 50 gr şeker yüklemesi tam doğru sonuç vermiyor. Bir çok kişinin 50 gramda şekeri çıkarken 100de çıkmıyor.
Bende de oluyo çok hıçkırıyo. Bi de 23. Haftada bi anda kuvvetli hale geldiğini hissettim ve sanki 1 günde göbek hizama çıktı. Gün icinde sık sık tartılırım o gün ilk defa göbeğimden tartıyı göremedim.Arka arkaya bir den fazla vuramaz bence pıt pıt mısır patlıyor gibi
Benimde yüksek çıkmış canım kaç geldi bilmiyorum ama 100 gr daha yaptıran lazım dedi Dr salı onu yaptırcaz bendeŞeker testim 145 gelmiş 100 g daha yükleme yapılıcak. Sizlerde aranızda yüksek gelen varmı kızlar?
Neredende ağrı var canım tanı ayakta kramp mi yoksa ağrı mıKızlar burda ağrılardan falan bahsetmiştiniz ben magnezyum kullanıyorum ondan ağrım olmuyormuş bunu anladım dün magnezyumum bitmişti bugün içemedim benim de ağrım oldu doktorum 9.aya kadar kullanacağımı söyledi
Banafa ole dediler kalpte parlaklık diye Allahın ıznıyle bisey olmaz guzel anneler ayrıntılıda doktorda dedı ıkılı testte skntı yoksa bisey olmaz gecer dedi Allahın ıznıleO hiç önemli değil herkeste çıkıyor.Biz bununla beraber burun kemiğine,kalp odacıklarına,ense kalınlığına bakıyoruz hatta size bağırsaktada var derlerdi demediler mi dedi.Önemli değil sırf bu dedi.Hatta eşim bize nipt testi önerdiler çok pahalı araştırdık bize telefonu açar açmaz hangi doktor yönlendirdi diye sordu firma dedik.Maalesef bu işi biraz ticarete döktüler bazıları çok üzücü güven kaybettik.Anne babaya biraz bakıyorlar hassassa,yaşı ileriyse yumuşak karnı zaten insanların çocukları oradan vuruyorlar gibi şeyler söyledi.İstanbul’da canım doktor.Ayrıca tamam biz çocuğun kulağını gözünü görüyoruz ama nereden bilebiliriz görüyor mu duyuyor mu görünürde var tamam bu çok sağlıklı kimse diyemez ki dedi.
Ben ms hastası olduğum için vücudumun çeşitli yerlerine ağrı giriyor ama magnezyumu erken doğumu önlemek için verdi doktorumNeredende ağrı var canım tanı ayakta kramp mi yoksa ağrı mı
Benimde salı 100 yükleme yapacak inşallah her ikimizinde öyle bir sorunu olmazBenimde yüksek çıkmış canım kaç geldi bilmiyorum ama 100 gr daha yaptıran lazım dedi Dr salı onu yaptırcaz bende
Daha hiç göremedik hep yüzü baska yöne dönüktüKızlar bu arada bebeğinizin resmin gördünüz mü 4 boyutluda . benim kız hiç yüzünü göstermedi hep sırtı dönük uyuyor 1 ay öncesinde de kafa aşağıda secde pozisyonundaydı. artık yan yatmıyor mu bebekler ya kafaları yukarda ya aşağıda mı oluyor sizinkilerin de ?
Tabiki eklerim canim son adet tarihin kacinci cocuk yaş nedir ?
Biz gördük hem detaylı ultrasonda hem de kendi doktorum da gördük. Icerde nasıl durduklarını ben de merak ediyorum. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi.Kızlar bu arada bebeğinizin resmin gördünüz mü 4 boyutluda . benim kız hiç yüzünü göstermedi hep sırtı dönük uyuyor 1 ay öncesinde de kafa aşağıda secde pozisyonundaydı. artık yan yatmıyor mu bebekler ya kafaları yukarda ya aşağıda mı oluyor sizinkilerin de ?
Ben de aynı durumdayım hala bi ismi yok hiçbir isme sıcak bakamıyorum begenemiyorum. Ada ismi çok güzel ama sanki her doğan 3 bebekten 4 unun adı ada gibi geliyo bi de anlam olarak baktığında ada bi yeryüzü şekli bi anda anlamsızlaşıyor öyle düşününce. ben de Türkçe kökenli istiyorum. 2 isim mi tek isim mi hala karar veremiyorum uzun bi isim mi olsun kısa bi isim mi olsun bilmiyorum. Ne zormuş bu iş yaGünaydın herkese hayırlı cumalar
Ben hala kızıma isim bulamadım, eşim Ada ismini beğendi ben biraz kararsızım. Türkçe isim dışında seçeneğimde yok Sizce nasıl ya da önerileriniz neler?
Ahhaha tam olarak seninle aynı düşünüyorum Eşime de bu şekilde söyledim o zaman başka isim bul, bulamazsan ismi belli deyip beni sıkıştırıyor Dünyanın en zor işiymiş gerçektenBen de aynı durumdayım hala bi ismi yok hiçbir isme sıcak bakamıyorum begenemiyorum. Ada ismi çok güzel ama sanki her doğan 3 bebekten 4 unun adı ada gibi geliyo bi de anlam olarak baktığında ada bi yeryüzü şekli bi anda anlamsızlaşıyor öyle düşününce. ben de Türkçe kökenli istiyorum. 2 isim mi tek isim mi hala karar veremiyorum uzun bi isim mi olsun kısa bi isim mi olsun bilmiyorum. Ne zormuş bu iş ya
Ahhaha tam olarak seninle aynı düşünüyorum Eşime de bu şekilde söyledim o zaman başka isim bul, bulamazsan ismi belli deyip beni sıkıştırıyor Dünyanın en zor işiymiş gerçekten
Hoşgeldin canimSon adet tarihi 20 ekim. Ikinci çocuğum ve 35 yasindayim.
Yarismaya Hollandadan katılıyorum
Al benden de o kadaroğluşuma daha isim bulamadım. Hiçbirini beğenemiyoruz. Erkek çocuk daha zor gibi. Hep kız ismi düşünmüştüm. Şimdi kalakaldik öyleBen de aynı durumdayım hala bi ismi yok hiçbir isme sıcak bakamıyorum begenemiyorum. Ada ismi çok güzel ama sanki her doğan 3 bebekten 4 unun adı ada gibi geliyo bi de anlam olarak baktığında ada bi yeryüzü şekli bi anda anlamsızlaşıyor öyle düşününce. ben de Türkçe kökenli istiyorum. 2 isim mi tek isim mi hala karar veremiyorum uzun bi isim mi olsun kısa bi isim mi olsun bilmiyorum. Ne zormuş bu iş ya