- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.719
- 30
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.021
Senin oğlunun adı Eymen sanırım, bu arada kimse kimsenin adını bilmiyor herhalde bayadır burdayız bari isimlerimizi öğrenelimbende çok kararsızım aklımda şuan 3 isim var erva buğlem ecrin eşimin buğlem hoşuna gidiyo ben kararsızım kayınvalidem elif koymamızı istiyo ama oğlumunkinide koydular bunu ben koymak istiyorum bakalım napıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorum
Kerem, aslında ismi Kereme uydurmak istiyorum. Aklıma cocukken gelen ilk isim Sinem idi, anlamda cok Guzel ama esimin benden önceki sevgilisinin ismi olduğu icin, baska isimlere bakıyorum. Aslihanda Guzel. Kerem ile Asli gibi olur
evet canım oğlumun adı eymen aslında önceden beri kızım olursa adını ecrin koymak istiyodum ama diğer iki ismin anlamıda hoşuma gidiyo kulağada hoş geliyo bakalım napıcaz heralde doğana kadar tam karar veremeyiz gibi geliyoSenin oğlunun adı Eymen sanırım, bu arada kimse kimsenin adını bilmiyor herhalde bayadır burdayız bari isimlerimizi öğrenelim
Anlami yol bilenmişRenas ismini ilk defa duydum, anlamı neymiş
Yusuf ve yigitCanim ikizlerinin isimleri ne
Adıyla yaşasınlarYusuf ve yigit
Amin canım inş bide şeker çekmeyiz inşBenimde salı 100 yükleme yapacak inşallah her ikimizinde öyle bir sorunu olmaz
Benimde var sanki baskı yapıyor gibi Dr sordum olur dediKizlar afedersiniz bu uc gundur vajinamda agri hissediyorum yatarken kalkarken vede ozellikle yururken sizde de varmi boyle bi durum
En son kontrolumde pozisyonunu sormustum bas asagi duruyodu sol tarafimda ayaklari vardi ki genelde oyle duruyo tekmeleri orda daha cok hissediyorum ama doktor surekli degisir yeri genis suan daralmaya baslayinca zaten anlarsin neresi nerde dediBiz gördük hem detaylı ultrasonda hem de kendi doktorum da gördük. Icerde nasıl durduklarını ben de merak ediyorum. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi.
Aslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorumBenim kızımın ismi Aslıhan, oğlum olsa idi Kaan düşünüyorduk eşim ile ortak karar yine kız olunca başa döndük
Amin saol canimAdıyla yaşasınlar
Himm iyi ozamanBenimde var sanki baskı yapıyor gibi Dr sordum olur dedi
Benim yegenlerim ismi ecrin ve hicran ikizlerAslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorumben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Kubra-Zümra benim düşündüklerim.
Eşim de
Nergis-Jasmin fikrini sundu
Bi fikir verin kizlar
Ben de Görkem ismini cok begeniyorum Ama Emrullah da guzelmiş cnmBende hala kararsizim
Esim emrullah ve renas ismini begendi
Benimde aklimda görkem var
Evt cnm ikisi de kızmış bebislerin.Benim yegenlerim ismi ecrin ve hicran ikizler
Senin bebisler belli oldumu ikisi kiz mi
Eşim daha cok emrullahdan yanaBen de Görkem ismini cok begeniyorum Ama Emrullah da guzelmiş cnm
Ne guzel saglikla gelirler prenseslerEvt cnm ikisi de kızmış bebislerin.
Kardeşimin üçüz arkadaşları vardı Gizem-Ecem-Senem arttırıyorum Didemde uyarAslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorumben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Eşim de
Bi fikir verin kizlar
Aslıhan ile Hanzade ismini çok sevdm sağ salim.kucagina al inşallahAslıhan kiziniz nasıl bir cocuk yani isim sirayet edermiş ya o acidan soruyorumben de ikizlerimden birini aslıhan secenekler arasinda
Aslıhan-Hanzade
Eşim de
Bi fikir verin kizlar