2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.
Senin için var da kanından bebeğe de geçiyor o yüzden 1 doz bile olsa vurulmanı istiyorlar, bebeğin e korunması için doğum ve devamı için. Sağlık ocağında yolsa hastanelerin acillerine sordurun ben elimi kesmiştim daha haftası bile gelmemişti ama tedbir amaçlı yaptılar. Benimde sağlık ocağımda yoktu.

Ben de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyo
Kullandığın magnezyumun içeriği önemli magnezyum oksit formu genelde vücut tarafından iyi emilmiyor. Hamilelikte hangi formu öneriliyor tam bilmiyorum ama sitrat formu işe yarayabilir. Bisglisinat, malat, taurat birkaç değişik formu daha var. Devlet sadece oksit formu karşılıyor sanırım ama, o yüzden kadın doğuma danışıp kendi seçtiğiniz birini kullanın. Oksit formu maden suyunda da var. 🙈

Ben 1 hafta boyunca tatlı tüketmemeye çalıştım değerlerim normal çıktı sende öyle bir dene inşallah tertemiz çıkar sonucun
Çok teşekkür ederim bende duyar duymaz dikkat etmeye başladım şu ara biraz fazla şeker tükettim belkide o sebep oldu bilmiyorum inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için 🌸

Ben de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.

Kuzum benim aşı kartım vardı toplam 4 aşım vardı 5.aşıyı vurdurunca dediğin gibi bir durum olacaktı yada ömür boyu koruması o zaman olacaktı (bu aşılar arasında sallıyorum 1. ile 2. arasında 6 ay, sonra 1 yıl gibi aralıkları vardı en son aşı için en az 2 yıl sonra gel demişlerdi unuttum yaptırmayı buna rağmen 4 doz aşılı olmama rağmen sağlık ocağı hekimine Danış 1 tane vuralım yeterli gelir büyük ihtimal dedi

O nedenle sende hekimine bir sor istersen çünkü benimde 6 yaşa yaklaşan kızım var 1 doz vuralım dedi sağlık ocağı

Çok teşekkür ederim bende duyar duymaz dikkat etmeye başladım şu ara biraz fazla şeker tükettim belkide o sebep oldu bilmiyorum inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için 🌸
Ben her gün tatlı yiyorum ama çok şükür şekerim normal çıktı, onunla alakası olduğunu sanmam yani. Yinede dikkatli olmakta fayda var tabiki ☺️

Ben de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyo
Ben bunu kullanıyorum 2 günde bir içiyorum ve hiç ağrım olmuyor, doktoruna sor istersen belki faydası olur

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 38
Ben her gün tatlı yiyorum ama çok şükür şekerim normal çıktı, onunla alakası olduğunu sanmam yani. Yinede dikkatli olmakta fayda var tabiki ☺️
Kapan kocatepe yi dinledim de bugün oda aynını diyor şeker çıkan dikkat etsin ama yediğin içtiğin şeker yapmaz diyo şekerin yokken o zaten sende vardır diyo. Haklısın yani :) bakalım 100 gr yükleyince ne olacak salı gün.

Kapan kocatepe yi dinledim de bugün oda aynını diyor şeker çıkan dikkat etsin ama yediğin içtiğin şeker yapmaz diyo şekerin yokken o zaten sende vardır diyo. Haklısın yani :) bakalım 100 gr yükleyince ne olacak salı gün
Umarım normal çıkar değerlerin :) 50 gr şeker yüklemesi tam doğru sonuç vermiyor. Bir çok kişinin 50 gramda şekeri çıkarken 100de çıkmıyor.

X