- 22 Mart 2019
- 5.255
- 11.805
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.001
Kizlar afedersiniz bu uc gundur vajinamda agri hissediyorum yatarken kalkarken vede ozellikle yururken sizde de varmi boyle bi durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyra da güzel isim, ne kadar güzel ki aklında bir isim var. Oğlunun ismi ne?Oglumda doguma kadar karar veremedik. Birde Kayınvalide esime baski yapıyordu babasının ismini koymamiz icin. Esim birazda o yüzden doguma kadar tamam karar verdik diyemedi.
Allahtan suan öyle bir durumumuz yok, benim aklımda isim olarak Meyra var, esim ise henüz karar vermis degil. O gercekten cok zorlanıyor isim konusunda.
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Ben hala kızıma isim bulamadım, eşim Ada ismini beğendi ben biraz kararsızım. Türkçe isim dışında seçeneğimde yok Sizce nasıl ya da önerileriniz neler?
Benim oğlum olsaydı Kuzey ve ya Ata koyacaktım. Bende kız ismi bulamıyorumAl benden de o kadaroğluşuma daha isim bulamadım. Hiçbirini beğenemiyoruz. Erkek çocuk daha zor gibi. Hep kız ismi düşünmüştüm. Şimdi kalakaldik öyle
Bende hala kararsizimGünaydın herkese hayırlı cumalar
Ben hala kızıma isim bulamadım, eşim Ada ismini beğendi ben biraz kararsızım. Türkçe isim dışında seçeneğimde yok Sizce nasıl ya da önerileriniz neler?
Meyra da güzel isim, ne kadar güzel ki aklında bir isim var. Oğlunun ismi ne?
Evet gerçekten çok zor bir de genelde hep Arapça isimler var ama benim eşim biraz fazla milliyetçi Türkçe isim konusunda ısrarcı. Durum daha da zor oluyor o yüzdenAynen bende aynı sorunsal içerisindeyim, hiçbir isme olabilir bile diyemedim kız ismi cidden çok zormuş
Kerem ismi çok kibar çok güzel bir isim geliyor bana, adıyla yaşasınKerem, aslında ismi Kereme uydurmak istiyorum. Aklıma cocukken gelen ilk isim Sinem idi, anlamda cok Guzel ama esimin benden önceki sevgilisinin ismi olduğu icin, baska isimlere bakıyorum. Aslihanda Guzel. Kerem ile Asli gibi olur
Asya koyacaktım ben eğer kızım olsaydı. Kerem e de uyar bi düşün istersenKerem, aslında ismi Kereme uydurmak istiyorum. Aklıma cocukken gelen ilk isim Sinem idi, anlamda cok Guzel ama esimin benden önceki sevgilisinin ismi olduğu icin, baska isimlere bakıyorum. Aslihanda Guzel. Kerem ile Asli gibi olur
Renas ismini ilk defa duydum, anlamı neymişBende hala kararsizim
Esim emrullah ve renas ismini begendi
Benimde aklimda görkem var
Doğuma kadar yolu var her isim son dakika zaten benim. Daha doğru düzgün alışveriş bile yapmadım onu da 28.haftadan sonra halledicem hayırlısıBenim oğlum olsaydı Kuzey ve ya Ata koyacaktım. Bende kız ismi bulamıyorum
Canim ikizlerinin isimleri neBende hala kararsizim
Esim emrullah ve renas ismini begendi
Benimde aklimda görkem var
Ben alışveriş konusunda çok hızlıyım her şeyi aldım, ramazan bitsin odasıda gelecek hemen kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiricem. O konuda çok heyecanlıyımDoğuma kadar yolu var her isim son dakika zaten benim. Daha doğru düzgün alışveriş bile yapmadım onu da 28.haftadan sonra halledicem hayırlısı
Maşallah vallaha aslinda iyisini yapmışsın her sey pahalilaniyor kaldik oyle bakalim ama oda yapmicam ben şimdilik anne yani alicam biraz da o yüzden ağırdan aldımBen alışveriş konusunda çok hızlıyım her şeyi aldım, ramazan bitsin odasıda gelecek hemen kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiricem. O konuda çok heyecanlıyım
Evet her şey her geçen gün artıyor ben şubat indirimlerinde aldım baya uyguna denk geldi hepsi. Anne yanı beşikte aldım hatta kurduk bile her sabah ona bakarak uyanıyorum içinde kızımı hayal ediyorumMaşallah vallaha aslinda iyisini yapmışsın her sey pahalilaniyor kaldik oyle bakalim ama oda yapmicam ben şimdilik anne yani alicam biraz da o yüzden ağırdan aldım
bende çok kararsızım aklımda şuan 3 isim var erva buğlem ecrin eşimin buğlem hoşuna gidiyo ben kararsızım kayınvalidem elif koymamızı istiyo ama oğlumunkinide koydular bunu ben koymak istiyorum bakalım napıcaz nasıl olucak hiç bilmiyorumGünaydın herkese hayırlı cumalar
Kızı olan erkek ismi buluyor, oğlu olan kız ismiBence de erkek ismi bulmak daha zor oğlum olacak diye galiba
Kız olsa Ela istiyordum.
Bence herkes aklındaki ismi söylesin kız erkek farketmez bizde kendimize seçmeye çalışırız fikir olur
Asya ismi kulaga cok hos geliyor ama anlam olarak beğenmiyorum.Asya koyacaktım ben eğer kızım olsaydı. Kerem e de uyar bi düşün istersen
Kerem ismi çok kibar çok güzel bir isim geliyor bana, adıyla yaşasın