2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Senin adina sevindim iyiki dusmuş degerlerin
Degerlerin dusuk seyrediyorsa gunde bi tane yeterli baktin yukseliyor tekrar 2 ye cikartirsin

Kizlar bugun tartildim tam 10 kilo almişim
Ve hala aşida olmadim saglik ocaginda yokmuş
Ben de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.

Beni aradılar ikisinide vurdular benim kızım da mayısın 3 de 10 olucak oglanda vurmamislardi mesela

Him anladim canim
Tedbir amacli aşı olmak istiyorum
Bu gebelikte sezeryan buyuk ihtimalle

Şeker testim 145 gelmiş 100 g daha yükleme yapılıcak. Sizlerde aranızda yüksek gelen varmı kızlar?
Canım bende geçen hafta 50 gram yüklettim 149 çıkmıştı doktorum bugün için 100 gramlık yükleme yaptırdı önce açlık kanım alındı şekeri içtikten sonra 1 er saat aralıkla kan verdim ve sonuç gebelik şekerim çıkmadı muhtemelen sende de çıkmaz diye düşünüyorum gönlünü ferah tut.

Ben de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyo

İnşallah canım ya baya tedirgin oldum rn azından ben yine yediğime içtiğimr dikkat edeyim şu süreçte nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…