- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.941
Ay tedbirini al düşünce kolay kolay düzelmiyor da kan ilacını ikiye çıkardık bakalimBenim tam 10 du ona ragmen doktor dusuk buldu
Suan kan ilaci kullaniyorum simdi kac bilmiyorum
İyi yaptin canim zorlanirsan orucunu bozsoğukta değildi ev ama şuan çok başım ağrıyo bulantıda yaptı bozdum bugün orucu akşam edemem belki ağrı kesici etki ederse geçer
Senin adina sevindim iyiki dusmuş degerlerinAy canım şükür düştü ve düşük seyrediyor. Her hafta kan veriyorum hala.
3 doktor 3 farklı yorumda bulunmuştu ilaç konusunda. 1 tanesi sabah 2 akşam 2 tablet al demişti (uzman dahiliyeci) . Diğeri o doz çok fazla sanki demişti (kendi kadın doğumcum) . Diğeri bu haftada kolestaz olmaz ilaç kullanmana bile gerek yok dedi (doçent perinatolog).
Ben de açıkçası kendi kafama göre dozunu düşürdüm geçen hafta. Sabah 1 akşam 1 tablet alıyordum. Baktım değerlerim düşük hala. Şimdi günde 1 tablete düşürcem. Eğer aynı seyrederse bırakıcam bakalım. Haftaya randevum var kendi kadın doğumcumda, ona sorcam.
Ben hala gunde bi tane iciyorum midemi bulandırıyorAy tedbirini al düşünce kolay kolay düzelmiyor da kan ilacını ikiye çıkardık bakalim
daha ilk bugün tutmamış oluyorum zaten midem çok bulandı hemde başım ağrıyınca bozdum bendeİyi yaptin canim zorlanirsan orucunu boz
Gecmiş olsun canimdaha ilk bugün tutmamış oluyorum zaten midem çok bulandı hemde başım ağrıyınca bozdum bende
50 lik mi yaptin yoksa 75 grlik olanmi?Şeker testim 145 gelmiş 100 g daha yükleme yapılıcak. Sizlerde aranızda yüksek gelen varmı kızlar?
50 yaptı 145 çıktı salı gel 100 lük yapalım dedi50 lik mi yaptin yoksa 75 grlik olanmi?
Benim bi arkadasin glikozdan bi saat sonra 167 cikmisti normal dendi
Ben de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.Kizlar bugun tartildim tam 10 kilo almişim
Ve hala aşida olmadim saglik ocaginda yokmuş
Beni aradılar ikisinide vurdular benim kızım da mayısın 3 de 10 olucak oglanda vurmamislardi meselaBen de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.
Him cokmuş ozaman 50 ye gore50 yaptı 145 çıktı salı gel 100 lük yapalım dedi
Him anladim canimBen de 7 kilo aldım cnm ki cok asiri kusmalarim olmasina ragmen surda 20 gündür azaldı. Bana aşi icin hic aramadi saglik ocagi 10 yil asinin koruyuculugu var diye biliyorum ilk gebeliginde vurulduysan bence takılma. Ben vurulmayi düşünmüyorum arasada.
Canım bende geçen hafta 50 gram yüklettim 149 çıkmıştı doktorum bugün için 100 gramlık yükleme yaptırdı önce açlık kanım alındı şekeri içtikten sonra 1 er saat aralıkla kan verdim ve sonuç gebelik şekerim çıkmadı muhtemelen sende de çıkmaz diye düşünüyorum gönlünü ferah tut.Şeker testim 145 gelmiş 100 g daha yükleme yapılıcak. Sizlerde aranızda yüksek gelen varmı kızlar?
Ben de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyoKızlar burda ağrılardan falan bahsetmiştiniz ben magnezyum kullanıyorum ondan ağrım olmuyormuş bunu anladım dün magnezyumum bitmişti bugün içemedim benim de ağrım oldu doktorum 9.aya kadar kullanacağımı söyledi
Ben günde 2 kez içiyorum sürekli doktorum öyle dediBen de magnezyum kullanıyorum ama yine de ağrım oluyo ya ağrım çok olduğunda günde ikiye çıkarıyorum ama çok da fark olmuyo
Yok canım benimki normal seyrinde haftasını takip ediyor 26 hafta da. Kilosu çok değil 860 boyu 34. Hatasıyla tam dedi doktor.Him cokmuş ozaman 50 ye gore
O arkadasimin 75 ti 167 cikmisti
Senin bebegin 2 hafta onde galiba yanliş hatirlamiyorsam
İnşallah canım ya baya tedirgin oldum rn azından ben yine yediğime içtiğimr dikkat edeyim şu süreçte nolur nolmaz.Canım bende geçen hafta 50 gram yüklettim 149 çıkmıştı doktorum bugün için 100 gramlık yükleme yaptırdı önce açlık kanım alındı şekeri içtikten sonra 1 er saat aralıkla kan verdim ve sonuç gebelik şekerim çıkmadı muhtemelen sende de çıkmaz diye düşünüyorum gönlünü ferah tut.
Ben 1 hafta boyunca tatlı tüketmemeye çalıştım değerlerim normal çıktı sende öyle bir dene inşallah tertemiz çıkar sonucunİnşallah canım ya baya tedirgin oldum rn azından ben yine yediğime içtiğimr dikkat edeyim şu süreçte nolur nolmaz.