2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım troit icin dahılıyeye yonlendirir eger az calısıyorsada ordan endokrınede gonderebılır ama levotiron yada euhtrox baslatiolar genelde proteinüri dedigimzde idrarinda 24saatlık gfr diye geciyor en etkılı cozumudur bıraz bılmislık yapıyorumda dahılıye hemsıresiyim ouzden yardımcı olabilirsem ne ala tansıyonda genelde 14ve üzerine mudahele ediliyor bi hafta boyunca sabah aksam ölcüp yazdınmı hep osekıldemiydi ki cıkmasin tabı Ama benm en yakın arkafasımın gebelık boyu 19lardaydı tansıyonu hep ılac kullandı hamd olsun bisi olmadi arastirmadan randevu alamazsan cerrahpaşadan alırım ben sana istersen

Benımde oluyor canım doktora sordum rahım genislemesinden dedi

24 saatlik protein kaçağı için bugün idrar topluyorum.Tansiyonum 24 saatte 2 kere 13’ü görmüş.Devletteki doktora gittim bugün daha ılımlı yaklaştı açıkçası beni rahatlattı.Her şeyi açıkladı.13 eh işte ama 14 takip edilmeli ben baştan beri tansiyon yüksek diyordum sen stres dedin dedi.1 hafta ölçtüm sabah akşam hep normal çıktı şimdi defter tutmaya başladım.Sabah öğle akşam yazıcam.Perinatolojiyi de açtı İlhan varank eğitim Araş. randevular gördüm.Dahiliyeden de randevu aldım.Allah razı olsun çok rahatlattınız hepiniz içimi

Nedemek cümlemizden Allahın izniyle biseycik olmaz yuksek degil oyle hamd olsun hepınız dualarımdasınız

Canim gecen bende de oldu 15 dkya yakin sanci cektim ne oturabildim ne kalkabildim
Sonradan gecti yoksa doktora gidecektim

Kızlar selam bayadır yazmıyordum iş yeri yoğunluğundan bugün göğüslerim den süt geldi ılk kızımdada doğumdan once gelmıstı ama bu sankı daha erken oldu benım gibi gelen varmı acaba
Normal canim
Bazen bakiyorum sutyenimde bi iki damla sut geliyor
Hamile degilken bile goguslerimi sikinca yada uzerine yatinca iki uc damla geliyirdu
Sut hormonum yuksekmiş ondan dedi doktor

Hangisini kullanıyorsun? Dr bana da verdi magnoform efervesan tablet seninki de ondan mı acaba?

Ay 24 saat idrar toplamak çok komik değil mi? Benden de hastanede yatarken istemişti doktorum. Sabah başladım, ertesi sabaha kadar. Ertesi sabah hemşire tüm mal varlığın burada mı diyerek eğlenmişti ben de ondan başka bir şeyim yok, lütfen ona sahip çıkın demiştim. Bir de o zaman su içmeye yeni başlamıştım, sürekli tuvaletteydim

Ya aşırı zor ve komik bide çalışıyorum.İşyerinde ayılana gazoz bayılana limonata diye dolaştım dün
Bi müddet sonra ağırlaştı afedersiniz eğil yap falan Şimdi eşim nöbetten döndüde eline tutuşturdum çöğdürüklerin hepsi burada mi diyor annelik zor be

Plastik bardak almıştım ben boşaltma usulü gittim aahahaha ay yine çok eğlendim sabah sabah.

Evet canim süt ve süt ürünleri çay kahve bunlar etkiliyor o yüzden sabah kahvaltıda ne yicem ne içicem şaşırıyorum

Günaydın güzel anneler
Bugün kızımı gördüm 988 gr olmuş, boyu 35 cm Glukoz içtim şimdi kan vermek için bekliyorum inşallah şekerim çıkmaz
Ohhh maşallahhhh sağlıkla mutlulukla büyüsün kocaman olmuş. Bende cuma gidecem tekrardan o zaman sorarım boyu poşu nedir diye ama önce doktor iyisiniz sorun yok desin de ayyy heyecanlandım. Banada şeker yüklemesi yapacak tadı çok fena keşke damardan verseler diyorum

25 hafta oldu bile ne çabuk büyüyolar ben biran önce kavuşmakta istiyorum ama içimdede biraz daha kalsın istiyorum minik kız geçen akrabamızın 1 aylık bebeği gözüme küçücük göründü oğlum ne kadar çabuk büyümüş nasıl almışım kucağıma dedim

Amin hepimizin bebekleri sağlıkla mutlulukla büyüsünler Her şey yolundadır umarım bana tadı kötü gelmedi elma suyu gibiydi midemde hiç bulanmadı ama doktor hem açlık kanı istedi hem 60 dk sonra ve 120 dk sonra, herkesin böyle mi oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…