2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
25 hafta oldu bile 😍 ne çabuk büyüyolar 😍 ben biran önce kavuşmakta istiyorum ama içimdede biraz daha kalsın istiyorum minik kız 😍 geçen akrabamızın 1 aylık bebeği gözüme küçücük göründü oğlum ne kadar çabuk büyümüş nasıl almışım kucağıma dedim 😍
Ben daha hiç hazır değilim mümkünse tam 9 ay 10 gün kalsın istiyorum 😂

Ben daha hiç hazır değilim mümkünse tam 9 ay 10 gün kalsın istiyorum 😂
bende doğum korkusu başladı şimdiden ama o kucağıma almak içinde sabıraızlanıyorum bide bana sürekli kızın sancısı daha çok olur vs diyolar daha çok artıyo korkum bi yandan acelemi ettik diyorum bazen yaşım daha genç çok karmaşık duygular içindeyim kendi kendimi çözemiyorum

kızlar bugün çok başım ağrıyo neden bilmiyorum akşam duş aldım saçım ıslaktı yatarken galiba o yüzden oruç olduğum için parolda yutamıyorum 😔

Bugün devlette de her ay gittiğim doktor vardı perinatolojiyi açtırmak için gittim.Senin zaten vardı tansiyonun baştan beri sana demiştim stres demiştin dedi.Gerçekten çok rahatlatıcı bi doktor tüm testlerin sebebini tek tek anlattı kalpteki parlaklıkta dahil bizi rahatlattı.Eşim vardiyalı çalışıyor uyku kalmamıştı adamda.
Şu an çok huzurluyum gerçekten.
Kadına keşke burada doğum olsa sizde olmayı çok isterdim dedim keşke olsaydı dedi.Sarılasım geldi kadına zaten hassasız.Özeldeki doktorum korku basıyor üstüme resmen.
Güven kaybettik bazı şeyler yüzünden insanlar üstünde dedi.
Cnm kalpteki parlaklik icin ne dedi peki biliyorsun bizim de kalpte parlaklik gözükmüstü. Bi de istanbul da mi bu doktor. Gecen benim gittigim bakmadi bile dogru duzgün

Cnm kalpteki parlaklik icin ne dedi peki biliyorsun bizim de kalpte parlaklik gözükmüstü. Bi de istanbul da mi bu doktor. Gecen benim gittigim bakmadi bile dogru duzgün
O hiç önemli değil herkeste çıkıyor.Biz bununla beraber burun kemiğine,kalp odacıklarına,ense kalınlığına bakıyoruz hatta size bağırsaktada var derlerdi demediler mi dedi.Önemli değil sırf bu dedi.Hatta eşim bize nipt testi önerdiler çok pahalı araştırdık bize telefonu açar açmaz hangi doktor yönlendirdi diye sordu firma dedik.Maalesef bu işi biraz ticarete döktüler bazıları çok üzücü güven kaybettik.Anne babaya biraz bakıyorlar hassassa,yaşı ileriyse yumuşak karnı zaten insanların çocukları oradan vuruyorlar gibi şeyler söyledi.İstanbul’da canım doktor.Ayrıca tamam biz çocuğun kulağını gözünü görüyoruz ama nereden bilebiliriz görüyor mu duyuyor mu görünürde var tamam bu çok sağlıklı kimse diyemez ki dedi.

K Kokusuzmum canim senin durumun nasil karaciger enzimlerin hala yuksekmi?
Ay canım şükür düştü ve düşük seyrediyor. Her hafta kan veriyorum hala.
3 doktor 3 farklı yorumda bulunmuştu ilaç konusunda. 1 tanesi sabah 2 akşam 2 tablet al demişti (uzman dahiliyeci) . Diğeri o doz çok fazla sanki demişti (kendi kadın doğumcum) . Diğeri bu haftada kolestaz olmaz ilaç kullanmana bile gerek yok dedi (doçent perinatolog).
Ben de açıkçası kendi kafama göre dozunu düşürdüm geçen hafta. Sabah 1 akşam 1 tablet alıyordum. Baktım değerlerim düşük hala. Şimdi günde 1 tablete düşürcem. Eğer aynı seyrederse bırakıcam bakalım. Haftaya randevum var kendi kadın doğumcumda, ona sorcam.

Maşallah canım :) haftasına göre önden gidiyor sanırım özellikle tükettiğin bi gıda falan varmı bebek için 😊 inşallah darısı bizimkilere.
Evet canım bir hafta önden gidiyor :) her gün ceviz, çiğ fındık,badem,kaju tüketiyorum. Nerdeyse her gün et ürünleri tüketiyorum yani Protein ağırlıklı besleniyorum. İnşallah tüm bebekler güzelce gelişsin, sağlıkla kilo alsınlar 🥰

Evet canım bir hafta önden gidiyor :) her gün ceviz, çiğ fındık,badem,kaju tüketiyorum. Nerdeyse her gün et ürünleri tüketiyorum yani Protein ağırlıklı besleniyorum. İnşallah tüm bebekler güzelce gelişsin, sağlıkla kilo alsınlar 🥰
Oh maşallah şifa olsun bebeğe :) kaju yiyorum ama cevizle hiç aram yok ya biraz yeyim bari 🤣

Evt 2 kez alıyorum pekmez ve siyah kuru üzüm de yiyordum ama onlari kesmek zorunda kaldım su fazlaligi oldugu icin. Bi de omega ve magnezyum verdi bana doktor. Omega icin arada kaldım hani kilo yapar mi diye bebeklerin irileşmemesi icin emin olamadim
Kiloyu boşver bence OMEGA çocuğa beyin gelişimi için çok çok faydalı haftada bir balık yiyemiyorz nede olsa

X