Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 10 Şubat 2014
- 2.130
- 5.074
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.961
her gittiğimde hemşire ben sana mesaj atıcam diyo, 13 hafta oldu daha ses yok. bana doktor bi vitamin verdi sağlık ocağının verdiği içinde omega yok dedi ayrı ayrı kullanacağıma biraz tuzlu ama hepsinin olduğu bi vitamin kullanıyorumİnşallah yapmaz canım ya, beni normalin aksine kan ilaçları ishal gibi değişik birşey yapardı, bu sefer de şaşmadı yine sıkıntı olmadı şükür (bu arada ben 1 kutuyu bitiriyorum, ilk gebelik tetkitlerinde değerlerim referans değerinin en alt sınırında çıkınca doktor hemen başlamıştı bakalım bitince ne yapacak
Kızlar bu arada sağlık ocağından çağrılmaya başladınız mı? Önceki gebeliğimde başka ilde idim, düzenli vitaminleri hep sağlık ocağı verip takip ederdi, bu sefer şuana kadar hiç aranmadım
Bence o da olabilir haklısınBazı insanlar sevinçlerini sevgilerini göstermez pek. Belki öyledir.
Bi tek tetanoz için aradı gel diye ben daha 14.haftamdayim dedim ha oyle mi bi yanlislik olmus deyip kapattiİnşallah yapmaz canım ya, beni normalin aksine kan ilaçları ishal gibi değişik birşey yapardı, bu sefer de şaşmadı yine sıkıntı olmadı şükür (bu arada ben 1 kutuyu bitiriyorum, ilk gebelik tetkitlerinde değerlerim referans değerinin en alt sınırında çıkınca doktor hemen başlamıştı bakalım bitince ne yapacak
Kızlar bu arada sağlık ocağından çağrılmaya başladınız mı? Önceki gebeliğimde başka ilde idim, düzenli vitaminleri hep sağlık ocağı verip takip ederdi, bu sefer şuana kadar hiç aranmadım
Merhaba, dün yazamadım bir türlü ama çok şükür haberler iyi. Kanama alanım küçülmüş. Pazartesi son bir iğne daha yaptıracağız. Sonra bırakıyoruz. Raporum bitiyordu onu yenileyecek. Abartmadan araba kullanabilir ( pazartesi hastaneye giderken) , ev içinde hareket edebilirmişim. Yürüyüş vs yasak dedi. Bebek iyiymiş. Zaten iki hafta önce kız demişti, kız olmakta kararlı dediBenimde 8 şubatta zaman nasil gececek bilmiyorum
Doktordan cikinca haberdar et bizi
Canım çok çok geçmiş olsun. Hiç kendini üzüp strese sokma. Yaşanacakmış yaşandıKizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorumplesanta.previa yani plesanta rahim agzinda
Bana da dün verdi. İlk defa bugün başlayacağım. Sabah aç karına iç dediKızlar doktor kan ilacı olarak gyno ferro sanol verdi aranızda kullanan var mı ne sıklıkla kullanıyorsunuz
Ayy inşallah olmaz öyle bir şey. Bende bugün bsşlıyorum. Zaten hamileliğin bsşından beri kabızlık çekiyorum. Bir de şimdi bu etki ederse yanarımBende kullanıyorum, aç karna günde 1 tane
Kimi kişilerde kabız yapma şikayeti olmuş ama bende olmadı şükür
doktor bana verdi demir ilacı o canım her sabah aç karnına yutuyorumKızlar doktor kan ilacı olarak gyno ferro sanol verdi aranızda kullanan var mı ne sıklıkla kullanıyorsunuz
Bi tek tetanoz için aradı gel diye ben daha 14.haftamdayim dedim ha oyle mi bi yanlislik olmus deyip kapattidedim yani ben tetanozun 19 20de olduğunu bilmesem gidip vurduralacam
Bebişin de sende iyi olda canım bidaha az yürürsün geçmiş olsun1 oncede kanamam olmustu bu kadar degildi ozamamda iki gun yattim hastanede ozaman demislerdi asagida olduğunu biliyordum ama.baktim iyim kanamam da. yok doktora sordum yuruyus yapabilirmiyim diye 10 dakikayi gecme dedi ben abarttim bisiy.olmaz diyegördüm gunumu
Ben de onu kullanıyorum canım gece yatmadan önce 2 saat birşey yeme ilacı içip yat dedi kabızlık yapabilir dedi bende zaten kronik kabızlık olduğu için değiştirelim ilacı kabızlık yaparsa ekstra dedi ama ilginç şekilde bende kabızlık değil ishal yaptıKızlar doktor kan ilacı olarak gyno ferro sanol verdi aranızda kullanan var mı ne sıklıkla kullanıyorsunuz
çok sevindim canım Allahm sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinİkili yaptım cnm pozit çıktı benim ki perinatoloji bölümüne sevk edildim doktor normal dedi olası bir durum saplayamadim dedi
Başladım ben de. Bakalım ben de napicakBen de onu kullanıyorum canım gece yatmadan önce 2 saat birşey yeme ilacı içip yat dedi kabızlık yapabilir dedi bende zaten kronik kabızlık olduğu için değiştirelim ilacı kabızlık yaparsa ekstra dedi ama ilginç şekilde bende kabızlık değil ishal yaptı
Aynen canım benim de kaydım var sağlık ocağında. Yalniz 3 doz dedi onu bilmiyodum sadecebeni 20 şubatta çağırıcak canım sağlık ocağın gebelik kaydı için gidince hesaplafı telefonlarımızı aldık haberleşiriz dedik dediğin gibi 19-20 haftalıkken oluyo
orada fiyatlar ne durumda muayene, doğumBende Avrupa yakasındayım. Eyüp te rami hastanesine gidiyorum. Doktorundan çok memnunum. 3.doğumumu onda yapmıştım. Nehir Bayram doktorum.
bana kağıtta verdi 20 şubatta 2 doz yazıyo canım senin ne zaman acaba biz 20 şubat dedik ama birbirimizde telefonlarımız var haberleşiriz dedikAynen canım benim de kaydım var sağlık ocağında. Yalniz 3 doz dedi onu bilmiyodum sadece
Malesef yasandi canim cok kortum yaMerhaba, dün yazamadım bir türlü ama çok şükür haberler iyi. Kanama alanım küçülmüş. Pazartesi son bir iğne daha yaptıracağız. Sonra bırakıyoruz. Raporum bitiyordu onu yenileyecek. Abartmadan araba kullanabilir ( pazartesi hastaneye giderken) , ev içinde hareket edebilirmişim. Yürüyüş vs yasak dedi. Bebek iyiymiş. Zaten iki hafta önce kız demişti, kız olmakta kararlı dedi167 gr olmuş minik tırtılım ( listeye ekleyebilirsin teyzesi)
Canım çok çok geçmiş olsun. Hiç kendini üzüp strese sokma. Yaşanacakmış yaşandıArtık bebeklerimiz de büyüdü çok şükür. Güçlüler artık annesi Şu an durum nedir? İlaçların etkisini göstermiştir inşallah
Bana da dün verdi. İlk defa bugün başlayacağım. Sabah aç karına iç dedi
Ayy inşallah olmaz öyle bir şey. Bende bugün bsşlıyorum. Zaten hamileliğin bsşından beri kabızlık çekiyorum. Bir de şimdi bu etki ederse yanarım
Teşekkür ederim cnnBebişin de sende iyi olda canım bidaha az yürürsün geçmiş olsun
Bende yaşadım canım biliyorum çok kötü. Ben sokakta yakalandım ambulansla götürdüler. Aşırı kanamam vardı. Çok şükür tam bir ay sonunda doktor iyi haber verdi. Kanama alanın küçülmüş abartmadan evde hareket edebilirsin dedi. Bu bile nasıl iyi geldi. Sana da gelecekMalesef yasandi canim cok kortum yasuan azaldi sildikce geliyo aksama doğru doktor muayene etcek tekrar bakalim insallah cikarim hastaneden aman dikkat edin sizde ben iyiym diye coştum gördüm
Teşekkür ederim cnn
Hoşgeldin aramiza canimaHerkese merhaba
Bende nasipse Temmuz annesi olacağım, gruba ilk defa yazıyorum. Bir kızım olacak
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ikisi hamilelikte biri sonra dedi valla canım ben de bilmiyom. Ilk doz için 19da gidicembana kağıtta verdi 20 şubatta 2 doz yazıyo canım senin ne zaman acaba biz 20 şubat dedik ama birbirimizde telefonlarımız var haberleşiriz dedik
Gecmiş olsun canim insallah bugunleredi atlatacaksinKızlar ben yine geceyi hastanede geçirdim dün çığlık attıracak kadar felaket ağrılar girdi kasıklarıma sonra kanamam başladı okadar korktum ki bu sefer gidiyor bebeğim dedim titremekten kasılmaktan kendimi alamadım yine serumlar iğneler bu sefer kanama durmadı 2 kere serum taktılar ağrılarım derseniz halâ var çok kötü hissediyorum bebeĝim iyi çok şükür ama progestanı kullanamadığım için tekrarlıyor kanamalar çok yıprandım cinsiyet için de daha 2 haftan var dedi doktor
Muayene 400 tl. Normal doğum şimdi 7. 500 şubatta zam gelecekmiş.orada fiyatlar ne durumda muayene, doğum