2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bu mübarek güzel günlerde bol bol duamdaziniz sağ salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah. Gebelik zor bir süreç. Ama sonunda sağlığımız iyi olsun evlatlqrimiz iyi olsunda hepsi unutulur inşallah birde tetenoz aşısı için toplatildi diye duydum benimde aklımda şüphe kaldı açıkçası. Yaptırmayı düşünmüyorum

Özel kabul etmedi kendi çalıştığım yerin fakultesinde yapıyorlarmış oraya gideceğim yarın. Bide diş çıktı başıma 😞
Bi kac yere daha zor ozelde yaparlar
Diş agrisida bende cok cektim tansiyonum firladi diş yuzunden ihmal etme bu aylarda tek yapabilirsiniz

Merhaba herkese uzun süredir kayıtlıyım ben de takip ediyorum hepinizi SaT 6 Ekim benimkiler de ikiz inşallah Temmuz'da doğacaklar. Bugün öğrendik ikisi de erkek🙏🤗 eklerseniz sevinirim
Ayyy hoşgeldin canim
İkizlerimiz cogaliyor
Saglikla gelsin prens ler💙
Yaş ve kacinci gebeligin ekliyim seni gruba

Kizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorum 😔 plesanta.previa yani plesanta rahim agzinda😔
Gecmiş olsun canim
Zaten senin daha oncede kanaman olmustu dikat etmen lazimdi
Plesanta previa bazen yukariya cikabiliyormuş
İnsallah seninde yukariya yerleşir 🙏

Merhaba, dün yazamadım bir türlü ama çok şükür haberler iyi. Kanama alanım küçülmüş. Pazartesi son bir iğne daha yaptıracağız. Sonra bırakıyoruz. Raporum bitiyordu onu yenileyecek. Abartmadan araba kullanabilir ( pazartesi hastaneye giderken) , ev içinde hareket edebilirmişim. Yürüyüş vs yasak dedi. Bebek iyiymiş. Zaten iki hafta önce kız demişti, kız olmakta kararlı dedi 🤣🐥 167 gr olmuş minik tırtılım 🤲🏻🌸🧿 ( listeye ekleyebilirsin teyzesi)

Canım çok çok geçmiş olsun. Hiç kendini üzüp strese sokma. Yaşanacakmış yaşandı 😔 Artık bebeklerimiz de büyüdü çok şükür. Güçlüler artık annesi 🧿 Şu an durum nedir? İlaçların etkisini göstermiştir inşallah

Bana da dün verdi. İlk defa bugün başlayacağım. Sabah aç karına iç dedi

Ayy inşallah olmaz öyle bir şey. Bende bugün bsşlıyorum. Zaten hamileliğin bsşından beri kabızlık çekiyorum. Bir de şimdi bu etki ederse yanarım 🥲🥲
Bak herşey yolundaymiş bebisinde saglikli 🌸🌸🌸 tamam eklerim canim prensesi🌸

images (3).jpeg

Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah 🙏
4 gundur oruc tutuyordum iftira acmadan once hepinize dua ediyorum 🙏🙏

Kizlar bu mübarek güzel günlerde bol bol duamdaziniz sağ salim kucagimiza alalım yavrularimizi inşallah. Gebelik zor bir süreç. Ama sonunda sağlığımız iyi olsun evlatlqrimiz iyi olsunda hepsi unutulur inşallah birde tetenoz aşısı için toplatildi diye duydum benimde aklımda şüphe kaldı açıkçası. Yaptırmayı düşünmüyorum
Ben de öyle duymuştum ama ebe aradi yapacakmişiz sanırım

Eki Görüntüle 3197573
Kizlar bu mubarek gunde insallah hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah 🙏
4 gundur oruc tutuyordum iftira acmadan once hepinize dua ediyorum 🙏🙏
Amin canım benim amin bende bugün başladım inşallah yarınada gücüm olur. Allah dualarınızı kabul etsin . Sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı.

Kizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorum 😔 plesanta.previa yani plesanta rahim agzinda😔
Bugün nasılsın, hastaneden çıktın mı ?

X