- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.921
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla ssvd yaparsın. Hadi ya neden şubatta belli olacak. Benim 2 şubat randevum. Cinsiyetini öğreneceğim İnşallah . Sen kaç haftalıksın.
Sakın ol hastane ortamını bende sevmiyorum şuan senle bebeğin söz konusu sabret cikicaksin hastaneden bebeğin ve sen çok sağlıklı bir şekilde eve donuceksinizBebek iyi canim kanama devam ediyor azaldi biraz daha. Plesantaninn arkasinda kanama beklicez dedi bilmiyorum ki hastane ortamida geriyo beni cok sıkıldım
İkinci gebeligim canim bir tane 5 yasinda kizim var. Sağol Allah razi olsun birbirimize dua edelim inşallahCanım ilk gebeliğinmi?
İnşallah bişey olmaz üzülme nolur dua edeceğim sende dua et. Allah bağışlasın çok emek verdin.
Bundan sonra dikkat edersin
Nerden bileceksin yürüyünce iyi olmayacağını. Sakın kendini suçlama. İstermiydin böyle kanama olsun. Sağlıkla evine gel dinlen üzülme.
İnsallah canim inşallah oyle zor ki kaybetme duygusuÇok üzüldüm ama kendini suçlama yürüyün hareketli olun dedikleri dönemdeyiz sonuçta ve mümkünse hiç kalkmadan yat inşallah sağlıkla gelecek kocaman oldu bırakmaz artık seni
İnsallah canim insallah dua edinSakın ol hastane ortamını bende sevmiyorum şuan senle bebeğin söz konusu sabret cikicaksin hastaneden bebeğin ve sen çok sağlıklı bir şekilde eve donuceksiniz
Çok teşekkür ederim canım. Katılmak istemiyorum . Çok eğitimlere katıldım. Görüştüğüm doula ebe arkadaşlarım var 2016 dan bu yana.Hahaha nasıl bi olay yasamissin öyle canım benim ya hastanenin menüsünü de korumazsin yanişuan ki grup harika ben katilmani tavsiye ederim Gülsüm hanim var doula oda çok faydalı bilgiler paylaşıyor gruptaki herkes baldan tatlı sohbet çok keyifli
Oh ne güzel o zaman inşallah hayırlısıyla olur bu doğumunda canımÇok teşekkür ederim canım. Katılmak istemiyorum . Çok eğitimlere katıldım. Görüştüğüm doula ebe arkadaşlarım var 2016 dan bu yana.
Beni çok rahatlattın. İnşallah sağlıkla gelsin yabrularımız.Amin canım inşallahzam gelecek canım o yüzden senin ssvdyi nehir hanım yaptırdığı için ikinci doğumunu normal olarak kabul ediyor tekrar ssvd ücreti ödemeyeceksin normal-sez. Şuan 7500 TL ama zam gelecek. Benim 13+4 iki gün önce cinsiyeti öğrendik oğlum olacak inşallah
Amin canım benim inşallahBeni çok rahatlattın. İnşallah sağlıkla gelsin yabrularımız.
Yaaa Nehir hoca bana dedi uzaktan geliyorsun 4.ayda gel. Arasa kanama lekelenme oldu devlete gittim. 12.hfatda kız gibi dedi. Ama emşn değildi. 2 şubatı bekliyorum heyecanla. İnşallah sağlıkla erkek olurkız gibi dedi ama erkek hissediyorum. 2 kızım bir oğlum var buda erkek olursa tamamdır keyfime diyecek yok. En güzeli sağlıklısı olsun.
Eski hastanede bana 11.haftada erkek demişti.Amin canım benim inşallahdevletteki ultrasonlar çok eski olduğu için bence erken haftalarda çok anlamaları mümkün olmuyor nehir hanımin maşallahi var 11 haftada kesin söyledigi bile oluyor hadi bakalım rabbim gönlünce nasıl etsin
Hmm doğrudur canım burda ultrason çok iyi 4 boyutlu da gösteriyorEski hastanede bana 11.haftada erkek demişti.
13.haftada kız ders belki daha ileri hafta tam hatırlamıyorum. Ama bu hastane ile eskisi kıyaslanamaz.
Geçmiş olsu canm umarım toparlar çıkarsınİnsallah canim insallah dua edin
Ayrıntılı ultrason için nereyi tercih edeceksinHmm doğrudur canım burda ultrason çok iyi 4 boyutlu da gösteriyor
Ben oğlumda Fehmi Yazıcıoğluna gittim Kağıthane papirus plazada özel kliniği var çok memnun kalmıştım bir çok yakınım gonderdim onlarda çok memnun kaldı yine onu tercih edicem inşallahAyrıntılı ultrason için nereyi tercih edeceksin
Ben devlete gittim ya
Orda kaydını açtım istediğin devlet hastanesine gidebilirsin dedi.
Randevu alabilirsem Çam Sakura Şehir hastanesine gideceğim inşallah
Orasıda süper. Cihazlar yeni doktorlar ilgili.
Cerrahpaşayada gidebilirim 3 de oraya gitmiştim. Çok memnun kaldım.Ben oğlumda Fehmi Yazıcıoğluna gittim Kağıthane papirus plazada özel kliniği var çok memnun kalmıştım bir çok yakınım gonderdim onlarda çok memnun kaldı yine onu tercih edicem inşallah
Kaçıncı haftadasin canim? 16+4 bu gün tık yok bizde.Ben gibi oturduğu yerde bebişin hareketlerini hisseden varmi sanki içimde maç var gibi göbeğimin etrafına bir şeyler surunup duruyor kasıklarıma bir yandan çok hareketli
Benim 17+5 ultrason da bir hafta önde 18 bişey ikinci gebelik erken hissettm ilk cocugumda 19 da hissettimKaçıncı haftadasin canim? 16+4 bu gün tık yok bizde.
Rabbım korusun canım senide bebeğinide Duam sizinle gecmis olsun.Kizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorumplesanta.previa yani plesanta rahim agzinda
Bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim canım benimSelam kızlar nasılsınız? Ben bugün kontrole gittim. Bebiş iyi çok şükür. Doktora doğum pakrti var mı anlaşmalı olduğunuz hastanede dedim. Yok dedi. Ama hafta sonu doğum yapan hastam 26 bin ödedi dedi. Şok oldum. Senin doğumuna kadar değişir fiyat. 3 ayda bir güncelliyorlar dedi. Doğum paketi alan arkadaşlar çok şanslı. Bu ne ben şok oldum.
Masallah bebişe.Bende 18 i bekliyorum bir haftalar geçsede çabucak .Hareket etmesi içimi rahatlatacak.Hersey yolunda derim enazindan.Benim 17+5 ultrason da bir hafta önde 18 bişey ikinci gebelik erken hissettm ilk cocugumda 19 da hissettim